Poradna duly
Jana Čurdová
Radka75 píše:kitty25 píše:ty už máš vybraný sourozenecký kočárek??? Já budu kupovat skejt, ale další kočárek určitě ne.
kočárek budu řešit až podle situace jak bude Robik chodit, spíš je to o tom, abychom někam dojeli. už ho mám vybraný
Taky to tak mám vymyšlený, skejt na ten kočárek který mám, jsem s ním spokojená.
A když pojedeme někam jen autem, Honzík půjde do golfek a mimčo do šátku nebo baby vaku.
i já půjdu asi jen do skejtu, teď mám slalom pro a jsem opravdu moc spokojená. Až tak spokojená, že jsem nechtěla Terezce kupovat ani golfky. Docela sranda je, že týden před tím, než jsem zjistila to mé nečekané těhu, tak jsem prodala hlubokou korbu. sakryš.
![]()
co se týká jídla, já zatím jím standartně jak jindy tedy nezdravě ![]()
u minulého těhu jsem první tři měsíce snesla jen párky v rohlíku, nooo, je fakt, že terča byla těžký ekzematik, ale snad tohle vliv nemělo
a pořád jsem cucala ty lízátka z lékárny proti nevolnostem
uff, snad mě to tentokrát mine.
i já půjdu asi jen do skejtu, teď mám slalom pro a jsem opravdu moc spokojená. Až tak spokojená, že jsem nechtěla Terezce kupovat ani golfky. Docela sranda je, že týden před tím, než jsem zjistila to mé nečekané těhu, tak jsem prodala hlubokou korbu. sakryš.
![]()
co se týká jídla, já zatím jím standartně jak jindy tedy nezdravě ![]()
u minulého těhu jsem první tři měsíce snesla jen párky v rohlíku, nooo, je fakt, že terča byla těžký ekzematik, ale snad tohle vliv nemělo
a pořád jsem cucala ty lízátka z lékárny proti nevolnostem
uff, snad mě to tentokrát mine.
Ahoj holky tak já se k vám taky pridavam, i když zatím tomu nemohu uverit po 2 letem snažení.
Radka75 píše:kitty25 píše:ty už máš vybraný sourozenecký kočárek??? Já budu kupovat skejt, ale další kočárek určitě ne.
kočárek budu řešit až podle situace jak bude Robik chodit, spíš je to o tom, abychom někam dojeli. už ho mám vybraný
no mám. už jsem to vybírala hodně dávno, protože hodně jezdím MHD a auto mám k dispozici max. 2× týdně, někdy ani to ne. A kdyby Robik tolik nechodil, tak bychom se nikam nedostali.....
a v Bohnicích shnít nemíním. takže uvidíme, jak to bude vypadat třeba v září a pak se rozhodnu, tenhle bych pak prodala.
ahoj Izabelo vítej. Zároveň bych ti ale taky chtěla trošku vynadat, protože v diskusi o těhu jsme si o tebe moc dělaly s holkama starost a ty ses ani neozvala.
jinak moc gratuluju a přeju bezproblémové těhu
ZT jsem opravdu myslela zamlklé těhotenství.
Můžu tu byhlásit maličkou anketku? Kdy jste naklusaly na gyndu po otestování // ?
Já jsem při svém letním kraťoučkém těhotenství byla sprdnuta, že jdu moc brzy. Doktorku (krava jedna
) jsem už vyměnila, ale přesto by mě zajímalo, jak to tedy má být. Já jsem se týden po vynechání MS objednala. To mi připadá tak akorát, ne? Stejně mě hned nevezmou.
Ahoj kitty, já moc omlouvam, za to odlmčení, jenom jsem mela v p… internet a nikde jsem se nemohla na net prihlasit. Už jsem si vymenila s jednou holkou t.č. tak kdyby nekdy se to náhodou opakovalo tak vám dám pres ní vedet.
A jinak gratuluju také k tehu. Já porad nemohu tomu uverit, že se to povedlo a mám porad strach aby to dopadlo dobre.
markos píše:
ZT jsem opravdu myslela zamlklé těhotenství.Můžu tu byhlásit maličkou anketku? Kdy jste naklusaly na gyndu po otestování // ?
Já jsem při svém letním kraťoučkém těhotenství byla sprdnuta, že jdu moc brzy. Doktorku (krava jedna) jsem už vyměnila, ale přesto by mě zajímalo, jak to tedy má být. Já jsem se týden po vynechání MS objednala. To mi připadá tak akorát, ne? Stejně mě hned nevezmou.
doktorka je kráva, já tam poprvé volala hned a byla jsem už v šestém týdnu na kontrole, teď půjdu až tak v sedmém osmém týdnu, aby bylo vidět i srdíčko, když ho hned nevidí, musíš jít znovu, aby měli jistotu, že vše je v pořádku a já bych musela mít další hlídání
Izabelo - všechno je fajn, uvidíš, já teda poprvé testovala jak vzteklá, abych si byla jistá. Hlavně mysli pozitivně a bude to dobré. Kdy jdeš k dr. na potvrzení?
dneska teprve zavolám k Dr, pracujou až od 14,00 tak uvidím co mi rekne ale určo me objedná až na 7 týden.
A máš i nejaké príznaky?
no mě vzhledem k tomu, že rozdíl mezi Robikem a novým mimi je rok a přestala jsem kojit před třemi měsíci, lze vytlačit mlezivo z bradavek, jinak nic, jo trošku se mi změnila prsa
ja taky nic zvláštniho nepocituju, jenom trošku vetší hlad ale do nečeho zakousnu a hned me to prejde. A mám citlivá prsa a pobololíva me podbrišek, toho se bojím aby to nebylo neco špatne.
izabelo, tak s jídlem to mám podobně. Pořád mám chuť - nevím na co. Kousnu do toho a končím. Což jsem ráda, protože nejsem zrovna nejhubenější.
Jinak mi včera muž říkal, že mám skelný oči. Zděsil se, protože je chcíplej a bojí se, abych to taky nedostala. Prsa žijou svým vlastním životem a v podbřišku mě taky popichuje.
markos me spíš bolí bodbrišek jako na MS, tak se bojím aby nedorazila.