Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
856
23.2.09 10:38

Izabelo, moc Tě vítám a blahopřeju!!!! Taky přejeme bezproblémové těhotenství!!!

Jo - jídlo a pevná vůle - bohužel to není tak jednoduché - dokud nesním to, na co mám chuť, tak je mi špatně :-( Já nechci zase tolik ztloustnout!!!

My máme X-landera a strašně jsem na něj nadávala. Jenže jsem zjistila, že je to vlastně všechno stejné. A přesně - až se mi paní na MMB ozvala, že si jej na 100%, já jsem ucouvla, všechno jsem odvolala a druhý den jsem zjistila, že jsem těhotná :-D

Holky, u nás to asi jenom se skejtem nepůjde… Trošku se toho bojím, Ellinka bude ještě moc maličká, ale snad to zvládnem…

Já jsem při prvním na gynekologii taky spěchala, ale MUDr. mě zabrzdil a pozval si mě až snad po osmém týdnu… taky jsem ho vyměnila, byl příšerný!!! Teď mám super MUDr. Teď jdu na UZV až 9.3. - to bych měla končit 8. týden. MUDr. mě ale původně zvala už na tento (nedokončený šestý) - tak to asi záleží na doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
23.2.09 10:39

jojo. Já měla strašný boje a posuny v břichu v termínu, co mi měla dorazit MS. Připadala jsem si jak pátrací balón. Jednu noc jsem se bolestí pořád budila. Pak to pominulo. Neznepokojovala jsem se, protože jsem si to pamatovala z léta (tedy minulého těh.).
Ráno jsem si udělala test.
Teď už je to v pohodě.
Pokus se zůstat klidná, v břiše se může dít leccos.
Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
23.2.09 11:45

maci dekuju za privítani i tobe gratuluju a preju pohodové tehu, ať je vše jak má bejt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
23.2.09 14:32

Všechny maminy zdravím!
Já jsem po um.oplodnění a ve středu jdu na ultrazvuk.Minulej týden mii doktor řekl,že je tam jeden váček-7 mm.Tak jsem ted zvědavá jak to bude.
Včera jsem si dřepla a když jsem chtěla vstát,tak mi ve vaječnících tak zabolelo,že jsem se až zkroutila,pak mi bylo trochu špatně.I v noci a občas přes den mě tam píchá.Tak snad to bude dobrý.Samo,že se pořád bojím,ale to už asi musí být.Taky mám někdy ten pocit,jako bych měla dostat menzes,tak nevím jestli to tak má být nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
23.2.09 14:34

jo a ta anonimní,co tohle fórum založila,tak se už nachala odhalit?Kdo je to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
23.2.09 15:09

Ahoj holky!

Tak nás tu zase přibylo :lol:, to je dobře!

Chtěla jsem se dneska objednat na gyndu, ale nejsou tam, tak snad zítra. Už bych chtěl odpočítávat do termínu kontroly :lol:

Izabelo , taky mě bolí podbřišek, ale nešpiním, tak je snad vše v pořádku.

Xyx myslím psala, že jde k dr. až 9.3. a do té doby se nechce odhalit … však se dočkáme :lol:

Máte někdo přehled kolik už nás tu tak je?

Markos … k anketce :) …v těhu s Honzíkem jsem byla hned po zjištění, byla jsem dva dny před tím na preventivce a dr. mi řekl o nízké sliznici, tak jsem naklusala a dostala Utrogestan. Teď se chystám až bude vidět srdíčko, ale nechám to na dr. kdy mě objedná, možná bude chtít dřív kvůli mimoděložnímu co jsem měla v září. Uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15189
23.2.09 15:15

No já se ptám proto, že mě doktorka sprdla a zároveň vyděsila, že se mám připravit na mimoděložní těhotenství, protože nic nevidí na UTZ a že jsem blbá že jdu tak brzo co jako má vidět. No, škoda slov. Už k ní nechodím. Užila jsem si týden stresu a týden poté potrat.

Ale už se nemůžu dočkat až budu mít potvrzeno. Pořád chodím okukovat test, jestli se mi ta čárka jen nezdála… jestli je to fak pravda. Však to znáte, jistě jste na tom stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
23.2.09 15:38

AHOJ HOLKY,

bolesti podbřišku jako na MS - mám také, ale jsou to známky rostoucí dělohy, takže to bude OK. Citlivá prsa zatím ne, jen se trochu zvětšila.

objednání k Dr. - při prvním jsem šla velmi brzy, cca v 5-6 týdnu. Teď půjdu až v 7. týdnu, aby bylo vidět srdíčko

jídlo - no, už to začíná, rozhodně mám potřebu víc jíst. Včera večer jsem měla nakládaný hermelín a zajedla jsem to pribiňákem :-)

vítám nové těhulky a přeji vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.2.09 17:35

Radko dyť jsi hubená, tak můžeš jíst o 106

bolesti v podbřišku jsou normoš, občas mě taky píchne, když třeba vstanu, ale s Robikem jsem měla to samé

doufám, že se najde časem dobrovolník a udělá tabulku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
23.2.09 19:34

AHOJ holky......mužu se k vam pridat?
Dnes mam potvrzeny tehotenstvi, jsem 14 dni po KETU a mam HCG 400, všude po netu hledam jestli je to v poradku.
V prosinci jsem otehotnela po IVF a mela biochemicky tehotenstvi tak mam trošku strach.
8.3 jdu na 1 ultrazvuk.
Jinak nemam žadny chute, žadny priznaky tehotenstvi, jen me cely tyden boli porad trisla.
Všem rijnovkam preju hodne štesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1673
23.2.09 19:35

co je to biochemický těhotenství????

Jinak tě mezi nás vítám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
23.2.09 19:48

taky tě vítám renatiko a přeju, aby tentokrát bylo vše v pořádku

podle mě hodnoty jsou dobré, musí prostě stoupat, poznáš na těhu testu, víc bych se nestresovala.

jo a na biochemický těhu jsem se taky chtěla zeptat, co to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
23.2.09 19:51

Judito mela jsem pozitivni test 200 hcg a na ultrazvuku nebylo nic.....je to nejaka imunni reakce matky na plod......vysvetlim ti to tak jak jsem to pochopila najak jako u zvirat falešny brezi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
23.2.09 20:09
renatika007 píše:
Judito mela jsem pozitivni test 200 hcg a na ultrazvuku nebylo nic.....je to nejaka imunni reakce matky na plod......vysvetlim ti to tak jak jsem to pochopila najak jako u zvirat falešny brezi

vítej a ať máš krásné a pohodové těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.2.09 20:15

ahoj, tady zase jedna anonymní, zatím se nepřihlásím, jsem pověrčivá, dokud nebudu po kontrole na gyndě, zítra se budu objednávat (doufám, že vám to zatím neva :oops: )
dle mých výpočtů zatím TP konec října, jinak už mám jednoho ca dvouleťáka doma
bolesti jako před menses mám taky, občas trošku jakési křeče, jednu chvíli mě hrozně hučelo v uších, ale to už mne přešlo, asi nízký tlak
můžu tedy mezi vás?

anonymní J.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital