Říjen 2009

• Fotoalbum (38)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5074
24.2.09 22:35

Izabel, podle mě je to normální..já to měla taky asi tak ve 4 - 5 týden, a podbřišek mě bolí ještě i ted někdy,je to tím jak se ti roztahuje děloha a mimi si dělá místo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.2.09 22:41

Izo Myslím že by mohlo jít o uhnizdeni embrya. Pokud se vytok neZMĚNÍ v krev popř nezesili mělo by to být v pořádku. Jestli jsi ale nervózní zavolej dr. Za to nic nedas a oni jsou většinou vstřícní k výplasenym ženským.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
24.2.09 22:42

Ahoj Kitty,tak jak se cítíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
24.2.09 22:43

Ahoj simiky, tak jsi me trochu uklidnila ale porad se jaksi bojím. A mám hrozné pálení záhy.
Kitty uvidím zítra jestli to prejde a když ne tak zavolám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.2.09 22:43
izabela12 píše:
Holky mám hroznej strach, dneska me dost pobolíva podbrišek a mám tak nahnedlej vytok, když se utru na WC. Jsem z toho nervozni.
Nevíte mi nekterá poradit či to znamená neco zlé?

Izabelo , takhle těžko říct, může to být fyziologický s roztahující se dělohou, ale mohl by to taky být hematom :nevim: … Chápu, že máš strach i z potratu. Já to zažila a to s takovým průběhem - prudká náhlá bolest do pobřišku, která mě vzbudila a začala jsem špinit jasnou krví , to sílilo až do krvácení a když jsem odpoledne dorazila do nemocnice, prázdný plodový obal už byl u děložního hrdla.

Takže pokud to nepřestane, tak bych na Tvém místě zítra šla na akutko k dr.,pokud by to byl hematom dají Ti Ascorutin a asi i Utrogestan.
Pokud by se to už neobjevilo, tak bych dodržovala klidový režim, zobala dál listovku a těšila se na mimi.
Drž se, I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
24.2.09 22:44

Izo,
pokud je to hnědej nebo nahnědlej výtok,tak si myslím,že je to ok.Ale pokud by se to zhoršilo,třeba by v tom byly nitě červené nebo dokonce načervenalý výtok,tak hned k doktorovi.Nic to nemusí být,ale já jsem měla bohužel takovou zkušenost,že to dobré nebylo.
Ale spousta mých kamarádek špinilo a bylo vše ok.Teda skoro všechny špinily.Takže bych to taky tak viděla,že je všechno v pořádku,děloha se ti roztahuje a může něco vypudit,čistí si to tam.....
Nebo zavolej ráno své doktorce a pozeptej se,za to nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
24.2.09 22:48

ono to není ani uplne síte hnede, je to spíš nehnedle a né porad, nekdy je prusvitnej a nekdy nahnedlej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
24.2.09 22:48

Simi vítej. Konečně. Holky píšu na mobilu s predikci tak promiňte chyby kdyžtak si to domyslete.

Helo. S tím zánětem nezávidím. Na mimi to asi vliv nemá. Já ale měla přes dva měsíce problémy s osmičkou v tehu a doufám že už mě to mine. Oni totiž s tebou nemůžou nic dělat a čeká se až porodis někdy až dokojis. Nic moc. Přeju aby to bylo brzy dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.2.09 22:49

Než jsem to doklepala, tak už je vlastně vyřešeno :wink:

Vítám Simiky , od vidění Tě znám ze Snažilek, chodím tam šmírovat staré známé :lol: … hezké těhu :)

Holky ségry , tak to máte dobrý, babička si mákne :lol: … by se mi taky líbilo být těhu se ségrou :)
Kdo jste mladší a o kolik? Jsem zvědavá :oops:

Takže pokud to dobře počítám, tak budeme mít aspoň dvoje dvojčátka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
24.2.09 22:52

Izabel, klidně s tím běž k doktorovi a uvidíš co ti poví :wink: já tam ze začáku byla každý týden že mě bolí břiho a že mám příšerné křeče.ještě že mám chápavého doktora :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
24.2.09 22:56

holky děkuji za uvítání :wink:

KalinkoIvčo, se trošku stydím :oops: já si tě nepamatuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
24.2.09 22:58

Kitty ohledně toho mýho zánětu ,zápasím s ním už dlouho,skoro 7 měsíců a o mimi jsme se snažili asi rok a půl,takže proti bolesti jsem nic nebrala,protože jsem nikdy nevěděla,jestli náhodou nejsem těhu.Takže o bolesti bych mohla napsát knížku.Zuby jsou hrozné.
S osmičkama jsem si zažila své,ale to jsem nebyla těhu,takže relativně pohoda.Ani pusu jsem nemohla skoro otevřít a pak to trhání,šla jsem až v šest večer,zubař mi udělal odpoledne rengen a zjistil,že to musí hned ven ,tak si udělal přesčas.....A to podotýkám,že mám ze zubařů panickou hrůzu.Jak já říkám raději stokrát na gyndu než jednou k zubaři.
A to ted chodím jednou za týden na čistění to mýho zánětu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
24.2.09 23:02

Helusa, jo tak to znám taky..zubaře přímo nesnáším a už 3 den bojuji s bolestí zubu a moc se mi tam nechce..říkám si,že to třeba přejde a odkládám návštěvu u doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
24.2.09 23:06

KalinkaIvča,
mě je 28 let a ségra má o sedm víc,takže 35.Máme ještě jednu ségru Petru a ta má 30,ale ta plánuje mimi až na příští rok.
To by budoucí babča asi nevydejchala.
Já čekám jen jedno a ségra dvojčata. Čekala jsem taky dvojčata,ale jedno to vzdalo,jmenuje se to syndrom mizejícího dvojčete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
24.2.09 23:13

přidávám se k vám

Ahoj holky, tak se k vám přidávám. Jsem v 8 tt, zatím vše bez větších problémů, je mám pořád pocit hladu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí