Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
400
24.2.09 23:14

Simiki,
raději tam běž co nejdřív.Já taky zubaře vždy odkládala a potom jsem se divila,kolik kazů mi našel.Pak mi jeden vyvrtal,podotýkám malej kaz a hned z toho byla velká bolest,vytahování nervů a ted ten hroznej zánět.
Ale to tě nechci strašit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.2.09 23:22
Simiki píše:
holky děkuji za uvítání :wink:KalinkoIvčo, se trošku stydím :oops: já si tě nepamatuji

Simiki , ty se nemáš zač stydět, já šmíruju tajně :oops: :wink:, občas napíšu SZ starým známým který si pamatuju a oni mě, jiank je tam moooc nových lidí a rozjetá diskuse, jak jsem začla psát do Prosince, tak jsem to tam nestíhala :wink:

Zubař, br, já taky raději gyndu, ať dělají cokoliv … jdeme s chlapama až v červenci, tak to ještě mám čas na rozdejchávání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
24.2.09 23:27

Helus,neděsíš mě,neboj.Já si se zuby taky užila :lol:

KalinkoIvčo,tak to se nedivím,že jsem tě nespatřila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
24.2.09 23:28

Vítám Danu :-) a přeji krásné těhu.

Helo , díky za objasnění rodinných poměrů :lol: ..... musím říct, že bych chtěla vidět babičku, až ty všechny vnoučata na ni vybalíte :lol: . Syndrom mizejícího dvojčete znám, měla to kámoška. Ty jsi je počala přirozeně? To je moje noční můra :lol: … jako první dítka bych to rozdejchala, ale k Honzíkovi ještě dvě? No to by bylo 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
24.2.09 23:37

KalinkaIvča,
my jsme je počaly přirozeně,když jsem byla na utrazvuku a doktorka se mě zeptala,jestli máme v rodině dvojčata,tak jsem ztuhla a jen se sebe vysoukala,že ne.Jak viděla můj výraz,tak mi řekla, že to bude jen jedno,že to druhé už tam skoro není ani vidět.A že je to časté,že nemám panikařit.Až pak jsem zjistila,že přítelova maminka to měla taky.
Já se bojím jen toho,že až se budem snažit o druhý,tak aby potom ty dvojčata nevyšly.
Jinak babča to už ví,řekly jste jí to se ségrou společně.Tak byla vyjukaná a pořád jen říká,jak musíme být na sebe opatrné atd..A pak dodala,že přestavbu byt.jádra musí udělat co nejdřív,aby pak měla čas na vnoučata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
25.2.09 00:01

holky já jdu spát…tak ahoj zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.2.09 01:24

Ahoj holky, ráda bych se k vám také připojila. 13.2. jsem na testu objevila dvě čárky. Byla jsem přesvědčená, že to nevyšlo, tak jsem si říkala že si neúspěchem nebudu kazit víkend a že se o to víc se budu věnovat naší milovaný holčičce. Když jsem viděla pozitivní testík, tak jsem byla moc šťastná. Na první kontrolu jdu až 18.3. Mějte se všechny krásně a opatrujte se. Luumu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
25.2.09 06:48

Dobre ranko tehulky!
Izi
pokud nekrvacis jasnou krvi, snaz se by v klidu, hodne casto se stava ze ve tve fazi tehu praskaji v deloze cevky, je to zpusobeno tim, jak se roztahuje, bolesti jsou normalni , pokud nemas krece :0)

A ja na testiku neco malo mam :0) tak snad bude silit :0)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
25.2.09 07:48

Dobré ránko!

Vítám nové těhulinky a přeji pohodové těhu!!!

Izi - holky ti to už všechno napsali. Já to měla u pevního těhu taky asi 3 dny - snažila jsem se hodně odpočívat a během těch tří dnů bylo po problému

Luumu - to jdeš taky celkem pozdě k Mudr. Mě u prvního těhu objednala do týdne po zjištění těhu a teď jdu taky až v polovině března a to tam ještě budu muset čekat asi 2h protože Mudra nemá volné místo, takže budu muset pouštět objednané pacientky a když nějakou vyšetří rychleji, tak vezme mě. Naštěstí může manžel přijet dřív z práce a pohlídat malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
25.2.09 07:56
Simiki píše:
Helusa, jo tak to znám taky..zubaře přímo nesnáším a už 3 den bojuji s bolestí zubu a moc se mi tam nechce..říkám si,že to třeba přejde a odkládám návštěvu u doktora

Simi tak maž honem, protože čím dýl, tím je to horší a oni ti opravdu toho moc nemůžou dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
25.2.09 07:58
Helusa80 píše:
KalinkaIvča,
my jsme je počaly přirozeně,když jsem byla na utrazvuku a doktorka se mě zeptala,jestli máme v rodině dvojčata,tak jsem ztuhla a jen se sebe vysoukala,že ne.Jak viděla můj výraz,tak mi řekla, že to bude jen jedno,že to druhé už tam skoro není ani vidět.A že je to časté,že nemám panikařit.Až pak jsem zjistila,že přítelova maminka to měla taky.
Já se bojím jen toho,že až se budem snažit o druhý,tak aby potom ty dvojčata nevyšly.
Jinak babča to už ví,řekly jste jí to se ségrou společně.Tak byla vyjukaná a pořád jen říká,jak musíme být na sebe opatrné atd..A pak dodala,že přestavbu byt.jádra musí udělat co nejdřív,aby pak měla čas na vnoučata.

tak babička, doufám, že bude brzy v důchodu, aby měla čas. co?
jo a dvojčata k jednomu dítku sice není med, ale člověk si stejně nemůže vybírat. holt se to zvládne no. zvládly to jiné mámy a my bychom to zvládly taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
25.2.09 07:59

vítám nové těhulinky, tak teda to bude tabulka jak brno.

jinak u nás naštěstí u dr. je poradna zvlášť, ale někdy se to prostě protáhne, když má někdo dotazy a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
25.2.09 08:09

Simi u mě zatím dobrý, občas píchne u třísla, ale jinak si nestěžuju, akorát špek teda vylezlý řádně, budu muset asi maskovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
25.2.09 10:33

No teda, to zase v říjnu bude pěkná dávka miminek :-) Vítám všechny nové těhulky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
25.2.09 10:51

Ćao holky,
KITTY budouci babička už je v duchodu a čeka na vnoučatka.
Ja mam v sobe sice 2 bobky,ale jestli se uhnizdily oba ješte nevim, proti dvojčatkum nic nemam, vim že budu rodit v živote jenom jednou tak proč ne obe naraz.......i když budu vdečna i za jedno.....hlavne zdravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí