Říjen - Mallorca,Malta nebo Kos?

30309
6.3.20 10:48

Říjen-Mallorca,Malta nebo Kos?

Už se v tom plácám už dva dny, třeba mi poradíte tady.

Vybírám nám destinaci na druhou polovinu října. Bude to pro 2 dospělé a 4 děti (7 až 15 let) all incl, jde nám o válečku u moře i poznávání blízkého okolí. Která z těchto destinací je na teplé moře a slunečné dny nejjistější?
Budu ráda za tipy, názory, připomínky…Diky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Dlouhá punčoška
6.3.20 10:51

Na Kosu v říjnu už bude chladno.
Byli jsme tam s mužem v půlce září a už nic moc teplo.

• Citovat
  • Upravit
10923
6.3.20 10:52
@Dlouhá punčoška píše:
Na Kosu v říjnu už bude chladno.
Byli jsme tam s mužem v půlce září a už nic moc teplo.

Mallorka to samé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
6.3.20 10:54

Zkusila bych Kypr, tam by mohlo být v říjnu ještě slušně

• Citovat
  • Upravit
10923
6.3.20 10:57

My koukali minulý rok, Kypr bych brala prvni týden v říjnu, dýl už ne. Nakonec nám teplotami nejlíp vyšlo Turecko(Egypt jsme nechteli) nebo potom nekam dál… ale i v tom Turecku to v půlce rijnu nebyla zadna sláva, hezky bylo skoro vsechny dny, ale teplo uz nebylo takový a od pul 5 se u vody uz skoro nedalo byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
6.3.20 10:59
@Dlouhá punčoška píše:
Zkusila bych Kypr, tam by mohlo být v říjnu ještě slušně

Souhlasim. Kypr tou dobou jeste pujde.

Byli jsme na Kosu prelom zari - rijen (vraceli jsme se asi 02.10.), jeste to slo, voda celkem tepla, ale dost foukalo (a to jsem byli na te strane, kde tolik foukat nema), brzo tma.
A ostrov se mi tedy moc nelibil. Za me je Mallorca i Menorca daleko hezci. Priroda 100%, na Kosu je vsechno hnede, nepekne.

Takhle dlouho po sezone bych na koupani vybirala uplne jinou destinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
6.3.20 11:14

Díky moc, holky ;)
Za mne by bylo OK Turecko, jenze manžel se boji, prej nejistá země s prastenym prezidentem :nevim: Co se těch mých destinací týká, nečekám horko a koupání celodenní, spíš mi jde o možnost se téměř denně si zaplavat.
Jasně, jistější je Afrika, ale v Tunise jsem už byla a Egypt tam, co bych chtěla, je nad naše finanční limity. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
6.3.20 11:16

Ještě mne napadá:
nejsnadněji bych nám dostala do Barcelony anebo Lisabonu, obojí u moře jsou, jenže…tam asi už teplo nebude vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
6.3.20 11:18

@farska Barcelona je nadherna, konec zaří bych se nebála, ale říjen už bude buď a nebo. Může být krásně a nemusí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
6.3.20 11:24
@Nové-Dandátko píše:
@farska Barcelona je nadherna, konec zaří bych se nebála, ale říjen už bude buď a nebo. Může být krásně a nemusí :roll:

Noo praave :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
6.3.20 12:19

Nebojte se toho Turecka. My tam lítame každý rok a super. Lidi milí a vše levné, vždy si odvezu půl kufru nových věcí. Byla jsem v Řecku i ve Španělsku a nelíbilo se mi tam. Já se zase bojím Egypta a spousty lidí kolem mě tam letí a vždy se vrátili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
6.3.20 12:26
@Tamara86 píše:
Nebojte se toho Turecka. My tam lítame každý rok a super. Lidi milí a vše levné, vždy si odvezu půl kufru nových věcí. Byla jsem v Řecku i ve Španělsku a nelíbilo se mi tam. Já se zase bojím Egypta a spousty lidí kolem mě tam letí a vždy se vrátili :)

Uz se na nej divam. Mate tip, kde by mohlo byt tepleji nejdyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
6.3.20 12:59

Myslím že v Turecku bude teplo i přelom září /říjen. My vždy letíme první týden v červnu a horko na padnutí. Nejkrásnější oblast jsou kleopatřiny pláže - Alanya. A ještě bych poradila hledejte menší hotel. My měli zatím štěstí na malé hotely, u nich bazén, bar a jídelna. Já totiž osobně nemám ráda ty velké hotely kde je hlava na hlavě, perou se o místo u bazénu, na oběd si skoro nemáte kde sednout (zažila jsem ve Španělsku ale i Turecko má takové paneláky). Pokud pojedete přes cestovku tak vždy si dávám blízko obchod. centra (nákupy :lol:) a s programem na každý večer (doopravdy dělají pro turisty vše co je v jejich silách minule - disco, karaoke, soutěže) a super je využít nějakého výletu(Je to levné cca 15 eur). My jsme byly na delfinech a zážitek na celý život. Mrož chodil kolem diváků :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
6.3.20 13:24

Taky jsme byli v Alanyi přímo u tý Kleopatřiny pláže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie