Řízení hoďku a půl v kuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44208
25.1.21 09:15
@unuděná píše:
Tak třebas nám to zakladatelka ještě objasní, jak to je. Já bych řekla, že plat mají jen jeden a jeden z nich je tam neplacený. Což mi moc nesedí k tomu, že oba ještě mají navíc nějakou práci na neurčito.

Podívej, jsou různé práce. Znám chlapi, co mají dvě práce, protože dělají dvanáctky a půl měsíce by se kopali do zadku. A u té pošty se taky jezdí na služby, ne každý den. Pošta platí dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107034
25.1.21 09:16
@fera21 píše:
Před Vánoci jsem četl docela zajímavý článek. Jedna pětadevadesátiletá paní tam vzpomínala, že za jejího mládí se musely ženský do poslední chvíle starat o hospodářství a běda jak nebylo podestlaný a podojený. To byla ženská práce a zvířata byla živobytí, takže starost o ně byla prvořadá. Pak se teprv mohlo jít rodit. A ještě ty ženský dostaly vynadaný, když u toho řvaly. Ne, že bych chtěl velebit dobu kamennou, ale nevím proč mi to u těchhle dotazů vytane na mysl.

A jako přijde ti, že to bylo lepší? Žena jako namezdni síla a chovná samice nebo žena dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101929
25.1.21 09:18
@Venetia píše:
A jako přijde ti, že to bylo lepší? Žena jako namezdni síla a chovná samice nebo žena dnes?

No, přijde mi, že by bylo nejlepší použít zdravý rozum a nehnat to z extrému do extrému… protože když čteš dotazy některých těhotných, tak to už k tomu druhému extrému fakt nemá daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
25.1.21 09:19
@j.a.n.i1 píše:
Celkem k ničemu, pokud tedy on neprochlastal řidičák…

Buď má příťa papíry v čistírně a nebo se prostě mladá doma nudí a chce to mít pod kontrolou 🤷🏻‍♀️ Ale vzhledem k jejímu postoji Jen já sem někdo, to asi nebudou mít pak porodníci snadný 🤔 🤪

• Citovat
  • Upravit
107034
25.1.21 09:21
@unuděná píše:
Ty jsi dobrá hysterka :P
Představ si, že já jsem se vozila sama i do porodnice na kontroly, DOKONCE JSEM ŘÍDILA!! To je, co? :mrgreen: :pankac:

No to teda je, to jsi fakt dobrá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107034
25.1.21 09:27
@j.a.n.i1 píše:
Když myslíš… podle mě její příspěvky spíše ukazují na její IQ než zodpovednost.

Možná by neuškodilo prokázat se IQ testem než mu povolí napsat příspěvek.
By mohly existovat diskuzní fóra dle rozmezí inteligence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
25.1.21 09:29
@jannina1 píše:
Teď jsem si představila Josefa Abrháma jak vystupuje z tříkolky zabalený v dece a pěkně jsem se zasmála. :D

Prdlavka 🤭

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
25.1.21 09:34
@jannina1 píše:
Teď jsem si představila Josefa Abrháma jak vystupuje z tříkolky zabalený v dece a pěkně jsem se zasmála. :D

Kdyz ja musela :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.21 09:44

@Pears206
Je to jeho brigáda, ale šli jsme do toho spolu. Jinak, já to budu jezdit cca měsíc s ním, než si objedeme a naučíme trasu, která se i tak mění, ale většina zůstává. Každopádně nemám problémy, kdybych měla, tak to v žádným případě nejezdím, tlak dobrý, všechno ťukám taky dobrý.
Jinak dělám administrativu ve skladu, reklamace atd. Takže sedím u PC, můžu si vyvýšit stůl, takže stojím, projdu se, pořád něco. Takže je tohle vážně jiné sezení.
Jezdit to bude sám určitě, slo mi konkrétně o teď.. Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
25.1.21 09:44
@Venetia píše:
Možná by neuškodilo prokázat se IQ testem než mu povolí napsat příspěvek.
By mohly existovat diskuzní fóra dle rozmezí inteligence

To by pak moc diskuzí k mání ale nebylo 🤭

• Citovat
  • Upravit
4507
25.1.21 09:48

Šmarjá, mám rodinu 400km daleko a jela jsem tam s 2 letým vzadu a těhotná jsem byla ve 32. týdnu, jeli jsme 5 hodin… žijeme všichni, i to mimino v břichu už je 2,5 měsíce na světě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
25.1.21 09:49
@Anonymní píše:
@Pears206
Je to jeho brigáda, ale šli jsme do toho spolu. Jinak, já to budu jezdit cca měsíc s ním, než si objedeme a naučíme trasu, která se i tak mění, ale většina zůstává. Každopádně nemám problémy, kdybych měla, tak to v žádným případě nejezdím, tlak dobrý, všechno ťukám taky dobrý.
Jinak dělám administrativu ve skladu, reklamace atd. Takže sedím u PC, můžu si vyvýšit stůl, takže stojím, projdu se, pořád něco. Takže je tohle vážně jiné sezení.
Jezdit to bude sám určitě, slo mi konkrétně o teď.. Díky moc.

Měsíc se budete učit trasu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
25.1.21 09:54

Jaky lajky? To sis asi spletla nick. Navic ja ti odpověděla. Ridila jsem do vyššího stupně těhotenství a mnohem delší trasy. Vlastne ještě den před porodem jsem řídila a budeš se divit zvládla jsem to i bez dotazu na netu. Stačilo pouzit zdravý rozum..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
25.1.21 09:54
@Anonymní píše:
@Pears206
Jezdit to bude sám určitě, slo mi konkrétně o teď.. Díky moc.

A kdo ma zodpovednost za rizeni vozidla? Pokud vim, tak to je vzdy primo ve smlouve a zodpovedny je ten, ktery ma PS. Pokud by se neco stalo, platite veskere skody, protoze ty nejsi opravnena ridit sverene vozidlo. Pokud ridi vozidlo neopravnena osoba, nevztahuje se na to pojisteni.
Holka, hrajete si s ohnem.

• Citovat
  • Upravit
107034
25.1.21 10:09
@shadowbabe píše:
To by pak moc diskuzí k mání ale nebylo 🤭

Proč myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek