Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý večer,
V neděli večer (4 dny zpět) jsem se řízla do kloubu pravé ruky.. krve ze mě teklo jak z vola
a první co tak jsem se snažila zastavit krev a Nepomyslela na to, že bych okamžitě měla sundat zásnubní prsten. Proud krve jsem zastavila tak po 10 minutách, ale lehce to krvácelo ještě pár hodin poté. Do hodiny se mi udělala krevní sraženina, která vystříkla a v zápětí se mi udělala další.. ta se do večera vstřebala, ale prst natekl a zmodral… nemohla jsem s ním pohnout a na druhý den jsem v něm cítila brnění a lehce mi otekly i ostatní prsty okolo něj… v úterý mi to nedalo a šla jsem k doktorovi, tam mi prsten přes ten kloub sundali a udělali rentgen, který byl asi OK
ani žádná infekce.. jen mi dali hojivou náplast a poslali mě domů s nepohyblivým prstem
nachvíli se mi ulevilo a rána se zcelila, jenže do rána mě začala hrozně bolet celá ruka.. okolní prsty až do zápěstí a až do loktu.. s prstem nemůžu pohnout ať se snažím jak chci. Na špičkách prstů cítím brnění a v zápěstí tupou bolest.. vůbec si nevím rady co teď.. jestli mám poškozené šlachy, nervy, zánět..
žiju v zahraničí a do ČR letím 17.4. Tak nevím jestli to mám do té doby vydržet
poraďte mi prosím, jsem sochařka a nemůžu mít trvalé následky
přikládám foto hodinu po „zastavení“ krvácení, foto modrého prstu a foto po sundání prstenu..
Příspěvek upraven 12.04.18 v 23:38
Foto nevidím ale je to divné určitě bych neodkladala návštěvu - vypadá to jako zánět nebo poranění úponu šlach a to se musí řešit co nejrychleji
@Sofierules
Pardon už jsem fotky doplnila ![]()
Musela bych znovu na pohotovost (nemám tady obvodního lékaře) a je mi blbé tam jít znovu a taky mám trochu respekt z těch doktorů.. prsten mi dolů rvala recepční, myslím, že ani ruce si neumila a za celou dobu mi tu ránu ani jednou nevydenzifikovali
tak nevím jestli by mělo nějaký efekt tam znovu jít
Aby mi jen neřekli, že si vymýšlím, že rentgen je v pořádku ![]()
Příspěvek upraven 13.04.18 v 04:27
Už nemůžu pohnout ani s jedním prstem, tak snad to do zítra k doktorovi vydrzim ![]()
@Andula Šafářová píše:
Už nemůžu pohnout ani s jedním prstem, tak snad to do zítra k doktorovi vydrzim
Holka, tohle není prdel, měla jsi dávno zajít jinam. To není normální rána. Nemáte tam jen jednoho doktora, ne? ![]()
@Andula Šafářová píše: … za celou dobu mi tu ránu ani jednou nevydenzifikovali …
Tak to může být zánět jak prase. S tím bych si nezahrávala, bez po řádné péče by to nakonec mohlo skončit amputací. ![]()
@Andula Šafářová píše:Úraz nezávidím, vúbec to nevypada pěkně, jak jste nakonec dopadla, byla jste u dr.?
Dobrý večer,
V neděli večer (4 dny zpět) jsem se řízla do kloubu pravé ruky.. krve ze mě teklo jak z volaa první co tak jsem se snažila zastavit krev a Nepomyslela na to, že bych okamžitě měla sundat zásnubní prsten. Proud krve jsem zastavila tak po 10 minutách, ale lehce to krvácelo ještě pár hodin poté. Do hodiny se mi udělala krevní sraženina, která vystříkla a v zápětí se mi udělala další.. ta se do večera vstřebala, ale prst natekl a zmodral… nemohla jsem s ním pohnout a na druhý den jsem v něm cítila brnění a lehce mi otekly i ostatní prsty okolo něj… v úterý mi to nedalo a šla jsem k doktorovi, tam mi prsten přes ten kloub sundali a udělali rentgen, který byl asi OK
ani žádná infekce.. jen mi dali hojivou náplast a poslali mě domů s nepohyblivým prstem
nachvíli se mi ulevilo a rána se zcelila, jenže do rána mě začala hrozně bolet celá ruka.. okolní prsty až do zápěstí a až do loktu.. s prstem nemůžu pohnout ať se snažím jak chci. Na špičkách prstů cítím brnění a v zápěstí tupou bolest.. vůbec si nevím rady co teď.. jestli mám poškozené šlachy, nervy, zánět..
žiju v zahraničí a do ČR letím 17.4. Tak nevím jestli to mám do té doby vydržet
poraďte mi prosím, jsem sochařka a nemůžu mít trvalé následky
přikládám foto hodinu po „zastavení“ krvácení, foto modrého prstu a foto po sundání prstenu..
Nakonec se to zlepšilo, tak jsem si řekla, že těch pár dní do ČR počkám… a než jsem stihla zajít k doktorovi v ČR, tak už to vypadalo dobře, tak jsem nechtěla otravovat, ale 14 dní jsem to ještě měla modré a nateklé.. teď už prst vypadá dobře.. mám tam jen asi nějakou sraženinu a když se do něho jen lehce bouchnu (nebo přes něj přejedu), tak to bolí jak kdyby mi kladivem drtili kosti ![]()
(asi ty nervy udělaly svoje…)