Robot na mytí oken – máte někdo doma? Doporučíte?

48
27.1.26 12:02

Robot na mytí oken - máte někdo doma? Doporučíte?

Dobrý den,

máme v domě několik velkých oken a ráda bych si pořídila robotický čistič oken. Nicméně neznám nikoho, kdo by ho měl dom a zajímá mě - zda je nějaký funkční a jak?

• Nezanechává šmouhy?
  • čistí dobře i rohy oken?
  • Zvládne rozleštit i větší nečistoty - např. bahno a špína od psích tlapek na dveřích?
  • Doporučíte konkrétní typ?

Předem děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2863
27.1.26 12:59

Kdyz jsem videla ty ceny na alze, tak jsem protocila panenky. Pak jsem si za par penez koupila z Temu - je to dobry lestic, vhodny napr. na otisky, cakance vody a lehkou spinu. Rozstrikuje vodu a pak to hadrikem vylesti, neni zadny odtah spiny, takze zabahnene okno bych tim nečistila, jen to rozmaze. A rohy taky nevycisti, ma kulate rotacni hlavice. Jinak vycisti hezky. Pokud bys chtela lepsi, urcite bych pocitala 15 tisic plus na nejakem ceskem eshopu, hlavne at to ma odtah te spinave vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
27.1.26 17:37

Jestli máš záclony jako většina českých domácností, tak nepotřebuješ vůbec mýt okna, protože přes záclony není žádná špína vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3551
27.1.26 17:46

Mame nejakeho hutta bud W8, alebo W66 teraz neviem (iba podla obrazkov na google som hladal).

Za mna nic super, je pomaly, ked ho nechas odstaveny nevycisteny tak trysky zapcha vodny kamen… Rucne som rychlejsi, ale je to pracnejsie. Vysledna kvalita porovnatelna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4126
28.1.26 08:05

Mám Ecovacs Winbot W2 a spokojená jsem velmi. Je drahý a hranatý :mrgreen: máme velká okna, na která se z části dostanu jen s teleskopickou tyčí. Robot to vyčistí lépe než já s tyčí a v dlouhodobém horizontu levněji než firma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
29.1.26 13:41

@IcePlanet7 díky za zkušenost, to nevypadá jako to pravé pro nás :) Koukala jsem po něm také, tak alespon nemám dilem apři výběru.

@Hibou to zní super. Holt těch 10-15k asi bdue třeba investovat, aby to fungovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11900
7.2.26 10:37
@Hibou píše: Více

To vypadá dobře! Také máme velká okna a je jich hodně…
Drží na tom okně dobře? Aby chudák nespadl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4126
7.2.26 12:29
@Titty píše: Více

Ano, drží opravdu dobře, prisaje se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.26 14:53
@Janee19 píše: Více

Prosím můžeš třeba dát odkaz na to Temu? Nebo aspoň popsat co sis koupila? Viděla jsem teď pár videí a moc se mi to líbí, jenže 15k za to dát nechci a tak nevím jestli ty za 4 budou v pohodě, i když v recenzích vychází dobře. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1420
19.2.26 15:39

Já mám windbot a nemůžu si to vynachválit. Umí to vše, čistí krásně. Jen teda ta cena no.

Ale dělám tím i zrcadla či skleněný obrovský walk in. Nespadne, rozpozná konec plochy. Fakt paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.26 15:52
@tevl píše: Více

Prosím a jaký model konkrétně? Díky.
Taky zrovna vybírám a nevím do čeho jít.
Láká mě to, že ručně můžu okna i s rámy umýt jednou ročně a zbytek roku pouštět robota třeba každý měsíc jen na skla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1420
19.2.26 16:42

@Labužník Věra102 mám ten ecovas w2.

Já to přesně tak dělám. Každý týden dělám třeba 1-2 okna a průběžně teda každé přijde tak jednoho měsíčně na řadu. Je to paráda. Vyloženě na to sklo není potřeba sáhnout. Krom toho walk in, kde je potřeba pomoc s odstraněním vodního kamene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2863
19.2.26 17:02
@Labužník Věra102 píše: Více

Mame cca tento

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...