Robotická sekačka - vaše zkušenost?

1309
22.3.13 12:50

robotická sekačka - vaše zkušenost?

Chci koupit pro mamku vzhledem k jejimu zdravi robotickou sekacku, plocha kolem 600 m ctverecnich, vcelku rovna.mate prosim nejakou konkretni zkusenost? zkousel take nekdo garden king robotickou sekacku? dekuji :srdce: radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
22.3.13 18:06

Někde psali, že tuto sekačku má H. Vondráčková a uváděla, že je z ní nadšená. Zkus googlit, určitě něco najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilibeth
22.3.13 21:35

Já si nejsem jistá, ale není to ta, která nechává posekanou trávu na trávníku a pak se musí shrabat?

• Citovat
  • Upravit
PeťulaF
15.4.13 14:36

Pokud je to ještě aktuální, tak my jsme teď kupovali domu robotickou sekačku Honda. Pánové k nám přijeli, naplánovali, kudy povedou hranicní drátky (kam může sekačka jet a kam ne - plot, stromy, kameny…). Podle toho nahráli do sekačky program a můžeme sekat. Samo, že teď ještě chvilku počkáme než bude co, ale když jsme to zkoušeli, bylo, jako když běhá pes po zahradě. Měla jsem teda obavu kvůli dětem, ale ta mašinka je podstatně větší, než jsou ty sekací nože, takže když máš nohu pod krytem sekačky, tak by tě to nemělo seknout. Čase písnu víc.

• Citovat
  • Upravit
miska.hrubaskala
17.4.13 16:15

Teda já bych asi měla strach kvůli dětem a psovi, aby je to nějak ne seklo. Zastaví se třeba ta tvoje Honda, když narazí do dítěte?

• Citovat
  • Upravit
1309
18.4.13 17:14
@PeťulaF píše:
Pokud je to ještě ahoj,tak jak jste zatim spokojeni?aktuální, tak my jsme teď kupovali domu robotickou sekačku Honda. Pánové k nám přijeli, naplánovali, kudy povedou hranicní drátky (kam může sekačka jet a kam ne - plot, stromy, kameny…). Podle toho nahráli do sekačky program a můžeme sekat. Samo, že teď ještě chvilku počkáme než bude co, ale když jsme to zkoušeli, bylo, jako když běhá pes po zahradě. Měla jsem teda obavu kvůli dětem, ale ta mašinka je podstatně větší, než jsou ty sekací nože, takže když máš nohu pod krytem sekačky, tak by tě to nemělo seknout. Čase písnu víc.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
18.4.13 17:15
@PeťulaF píše:
Pokud je to ještě aktuální, tak my jsme teď kupovali domu robotickou sekačku Honda. Pánové k nám přijeli, naplánovali, kudy povedou hranicní drátky (kam může sekačka jet a kam ne - plot, stromy, kameny…). Podle toho nahráli do sekačky program a můžeme sekat. Samo, že teď ještě chvilku počkáme než bude co, ale když jsme to zkoušeli, bylo, jako když běhá pes po zahradě. Měla jsem teda obavu kvůli dětem, ale ta mašinka je podstatně větší, než jsou ty sekací nože, takže když máš nohu pod krytem sekačky, tak by tě to nemělo seknout. Čase písnu víc.

Ahoj, tak jak jste zatim spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
19.4.13 13:43

NĚJAKÉ DALŠÍ ZKUŠENOSTI DALŠÍCH Z VÁS S ROB. SEKAČKOU? :) DÍK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PeťulaF
25.4.13 14:15

Protože tráva už u nás povyrostla, tak jsme vypustili „Krakena“ - robota. Je to paráda. honda jezdí po zahradě sem a tam a pořád seče. Robot je sám o sobě tichý, takže neruší ani naši nejmenší, která spí na terase. S motorovou sekačkou by dlouho spát nevydržela. Trávu hrabat nemusíme - mulčujeme. My jsme s touhle vymožeností spokojení. Za sebe doporučuju.

• Citovat
  • Upravit
1309
25.4.13 14:28
@PeťulaF píše:
Protože tráva už u nás povyrostla, tak jsme vypustili „Krakena“ - robota. Je to paráda. honda jezdí po zahradě sem a tam a pořád seče. Robot je sám o sobě tichý, takže neruší ani naši nejmenší, která spí na terase. S motorovou sekačkou by dlouho spát nevydržela. Trávu hrabat nemusíme - mulčujeme. My jsme s touhle vymožeností spokojení. Za sebe doporučuju.

ahojky, a jaky mate presne typ? jeste se chci zeptat-mam obavy z ohranicovani dratem a koliky, je to nutne? to se musi zahrabat pod travnik nebo jak to vypada? dik moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PeťulaF
25.4.13 14:39
@miska.hrubaskala píše:
Teda já bych asi měla strach kvůli dětem a psovi, aby je to nějak ne seklo. Zastaví se třeba ta tvoje Honda, když narazí do dítěte?

Taky jsem měla obavu, ale děti vědí, že je to robot-sekačka a prostě není to hračka na hraní. První den se za ním sice honili, ale žádný blbosti vyloženě nedělali. Navíc, když ho třeba popostrčili nebo narazil třeba do kola, tak se zastavil. Mně osobně to přijde bezpečný

• Citovat
  • Upravit
PeťulaF
25.4.13 14:51

Je to takový tenounký drátek, na který stačí jen malinká drážka. Je pod trávníkem, takže ho neuvidíš a skoro to ani nebylo poznat, když nám ho tam natahovali. žádné kolíky nikde nedávali. Jinak jsme kupovali robota Honda Miimo 300

• Citovat
  • Upravit
PeťulaF
25.4.13 14:54
@miska.hrubaskala píše:

Případně může robot sekat i v noci. Je to opravdu tichý. Oni nám to říkali i ti tehcnici, že se robot dá naprogramovat, že třeba přes týden seče přes den a o víkendu v noci.

• Citovat
  • Upravit
1309
25.4.13 19:19
@PeťulaF píše:
Je to takový tenounký drátek, na který stačí jen malinká drážka. Je pod trávníkem, takže ho neuvidíš a skoro to ani nebylo poznat, když nám ho tam natahovali. žádné kolíky nikde nedávali. Jinak jsme kupovali robota Honda Miimo píše: Více

dekuji za vsechny informace moc a moc :-). Mohu se jeste zeptat z ktere firmy jste ji meli? Nasla jsem ji za 50 tis.,ale prodejce uctuje navic 5000 za dovoz a programovani-meli jste to take tak? Jini prodejci jinych znacek robotu delaji instalaci na zahrade zdarma, prekvapilo me, ze chteji dalsich pet tisic.Dik a jsem rada, ze se tu nasel nekdo, kdo ma opravdu realnou zkusenost, nejen „slysela jsem“ nebo „jedna pani povidala“ :D :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PeťulaF
29.4.13 14:51

Ano, měli jsem to také tak. Ale když jsem viděla, co všechno museli technici udělat, vyměřit a pak v počítači něco programovali a dokonce dělali simulace na počítačovém modelu naší zahrady. Pak mi to přišlo adekvátní za ty peníze.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1