Roční chlapeček se nemazlí

2338
4.10.15 18:51

Roční chlapeček se nemazlí

Mám ročního chlapečka a vůbec to není mazlivé děcko. Asi je to tím, že neposedí, takže nějaké mazlení je pro něho ztráta času, radši pobíhá :lol:. Od malička ho ráda chovám, vidí i u nás s manželem, že se obejmeme, pohladí mě. Malý ani nechce chodit za ručičku, jedině sám. Asi je každé dítě jiné, ale mám pořád chuť ho pomuchlovat. Vždy si užívám, když usne a nesu ho do postýlky, tak mu dám pusinku a trošku ho pochovám :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4957
4.10.15 18:56

Je to věkem ;). Užívá si že může zkoumat nové. Neboj, mazlící období přijde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.10.15 18:58

Nechci ho muchlovat od rána do večera, ale on ani neposedí na klíně. Chovat chce jen tehdy, když z náruče někam vidí nebo dosáhne. Asi je to tím, že fakt nemá čas, musí pořád objevovat :). Jen jsem někde četla, co umí roční děti a tam o tom mazlení psali a také, že dítě umí dát třeba pusinku. To ten můj mě akorát rafne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
4.10.15 19:05

Mi začalo dítě samo od sebe projevovat lásku až ke 2.roku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
4.10.15 19:06

Každé dítko je jiné. První dcerka byla nemazlící do 3 let, po třetím roce přijde a pomazlí se. Druhá dcerka je mazel od malička, chodí se mazlit víc než starší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
4.10.15 19:07

Je to rabiják..to znám. Mam doma neco podobnyho. neposedi, furt musí někde něco, ale chovat by se chtěl a někdy až moc, vysi mi na noze a to je dost únavný. Každé dítě je jiné a musíme to tak brát. Já taky nebyla chovací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
4.10.15 19:08

@misaatom
Ježiš co by si po něm v roce chtěla…
Jak říkáš, nemá na tebe čas. :) Má jiné zájmy než matku, kterou vidí neustále. (brát s rezervou) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
4.10.15 19:19
@misaatom píše:
Mám ročního chlapečka a vůbec to není mazlivé děcko. Asi je to tím, že neposedí, takže nějaké mazlení je pro něho ztráta času, radši pobíhá :lol:. Od malička ho ráda chovám, vidí i u nás s manželem, že se obejmeme, pohladí mě. Malý ani nechce chodit za ručičku, jedině sám. Asi je každé dítě jiné, ale mám pořád chuť ho pomuchlovat. Vždy si užívám, když usne a nesu ho do postýlky, tak mu dám pusinku a trošku ho pochovám :).

No jo, chlap.. Ten můj začal být aspoň trochu přítulnější někdy po dvou letech, a to jen před usnutím, když onemocní, nebo když má úraz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
4.10.15 19:21
@anairda píše:
@misaatom
Ježiš co by si po něm v roce chtěla…
Jak říkáš, nemá na tebe čas. :) Má jiné zájmy než matku, kterou vidí neustále. (brát s rezervou) :mrgreen:

I bez rezervy, vždyť jsme pro ně stejně mobilní součást domácnosti - taková výdejna jídla/pití a utírárna zadků a odřených kolen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
4.10.15 19:22
@Sluka píše:
I bez rezervy, vždyť jsme pro ně stejně mobilní součást domácnosti - taková výdejna jídla/pití a utírárna zadků a odřených kolen :lol:

Já jsem nechtěla být tak drsná, zakladatelka působí citlivě. :)
No ale máš naprostou pravdu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.10.15 19:47
@Sluka píše:
I bez rezervy, vždyť jsme pro ně stejně mobilní součást domácnosti - taková výdejna jídla/pití a utírárna zadků a odřených kolen :lol:

To je presne:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
4.10.15 19:49

Ja mam asi nejumazlenejsi dite na svete. :mrgreen: Dava rad pusinky, objima me. Vlastne co zacal chodit, tak je umazleny, sam si prijde. Kamaradky dcerka ma 3 roky a neni umazlena vubec. Takze kazde dite je jine.Ja sem nebyla mazlici typ nikdy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.10.15 19:51
@anairda píše:
Já jsem nechtěla být tak drsná, zakladatelka působí citlivě. :)
No ale máš naprostou pravdu. :mrgreen:

I prd citlive, to ze chci mazlikovat dite neznamena, ze nedostane na zadek, kdyz zlobi:-). Uplne si umim predstavit, co se mu honi v hlave: Co to po me zas chces, nezdrzuj me, kdybys mi radsi projevila lasku susenkou, nez nejakym mazlenim;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
4.10.15 19:54

Pětileťák se teď mazlí mnohem, mnohem víc, než třeba v roce, roce a půl. Klid ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
4.10.15 19:54

@misaatom řešila jsem úplně stejný problém, i jsem kvůli tomu po večerech brečela, že se můj chlapeček nechce mazlit… ted je mu 17 měsíců a až asi před měsícem poprvé přišel sám a objemul mi nohy, když jsem vařila. Ted chodi i několikrát za den a vali se po mně. Ale je to vždycky na chvilku, protoze je to ne poseda. Takže dle me zkušenosti to určitě přijde za pár měsíců, možná i dříve :). Ale pusinky teda nedává doteď :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí