Roční dítě - nechce vůbec jíst
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
U nas pomahalo, ze se maly dival na pohadky a pisnicky na youtube a ja jsem ho u toho krmila, to spapal docela hodne. ted ji jak kdy. nekdy si sam rika co chce jist a ja se nestacim divim kolik toho sni, jindy zas nic nechce, ale uz si z toho nedelam tezkou hlavu jak minuly rok v srpnu, to treba snedl za den jen kousel melouna nebo okurku a ja jsem z toho byla na prasky
ale taky jsem ho jeste tou dobou kojila, tak mu to asi stacilo, protoze venku bylo vedro - nad 30 stupnu.
Příspěvek upraven 18.04.14 v 09:13
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji tuto diskuzi, moje dítě dobrovolně už týden drží hladovku..pije prakticky jen mlíko a to když vypije 150ml jsem ráda…nic nechce, polévky, pribiňáky, zeleninu, ovoce…
jinak je veselá, jen já jsem na nervy!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@relay Ahoj, starší kolem roka měl období tak 3 týdnů, kdy chtěl jen mléko a kukuřičné křupky. Bylo mi řečeno, že mám jídlo zkoušet dávat, ale nenutit a pokud pije tak ok. Pak to zase přešlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, Moc Vás prosím o radu. Jsem už docela zoufalá. Mám 13 měsíční dcerku. Příkrmy, přesnídávky, jogurty dříve snědla v pohodě teď už cca měsíc to do ní nedostanu. Když si vezme náhodnou jednu lžičku tak začne hned zvracet. Za celý den vypije batolecí mléko a to jen trochu. Na noc má mlíčko s kaší v lahvi. Váhově jde dolů. Jak jí mám přimět k jídlu? Předem děkuji za radu.
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, Moc Vás prosím o radu. Jsem už docela zoufalá. Mám 13 měsíční dcerku. Příkrmy, přesnídávky, jogurty dříve snědla v pohodě teď už cca měsíc to do ní nedostanu. Když si vezme náhodnou jednu lžičku tak začne hned zvracet. Za celý den vypije batolecí mléko a to jen trochu. Na noc má mlíčko s kaší v lahvi. Váhově jde dolů. Jak jí mám přimět k jídlu? Předem děkuji za radu.
- Citovat
- Upravit
Ahoj ja mam Ročni holčičku a ji za cely den jen mliko nic mi nechce vše co uvařim mi vyplivne i přikrmy. Jsem už neštastna musime chodit na vyšetřeni tak uvidime co pomuže všeci mě straši že mi umře že neji
Už mam všeho až pohlavu nevim si sni rady. Sem tam vezme si jablbko par drobečku rohliku i kousek syru platkoveho a to je vše. Pořad čekam kdy se to zlepši ale pořad nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o radu. Dcerka byla v pondělí na očkování a od té doby mi přestává jíst. Nejdřív přestala jíst kaši na večeři, snažila jsem se nabídnout zbytek oběda, ale taky nic. Dneska mi už odmítla i oběd. Moc jídlu nedá, ale vždy snědla to co jsem nabídla. Dneska je jenom na jogurtu jinak všechno odmítá. Ještě kojím, dopoledne a odpoledne. Chtěla jsem už s denním kojením přestat a kojit pouze před spaním, ale když mi nic nevezme do pusy, tak asi bude lepší kojení nechat… Jinak snažím se ji dělat jídla podobné našemu, včera jsem ji dávala jíst se staršími sourozenci, ale nepomohlo. Když se jenom přiblížim se lžičkou, tak točí hlavu, zavře pusu, pokud nabízím delší dobu tak začne křičet. Nevím co mám dělat, aby aspoň něco snědla, zda to může být očkováním nebo zuby? Co mám dělat? Je docela drobná ve 13 měsících má pouze 71 cm a 8,2 kg.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Isia Mně přesně tohle dělal syn, když mu rostly zuby. Vždy jedl vše a s chutí, ale najednou nic. Občas ty jogurty, banán…byl několik dní skoro o hladu, od každého jídla si dal pár lžiček a dost. Bylo to kolem 13 - 14 m a rostly mu 4 stoličky. Teď, o měsíc později je to mnohem lepší, ale má zas pro změnu rýmu, takže pořád nic moc.
Jinak nabízej, nenuť. Dej víc pití.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechutenství patří mezi velmi časté nežádoucí účinky očkování - je to uvedeno v příbalovém letáku hexavakcíny.
http://www.vakciny.net/object?…
Jediná rada - hlásit doktorce a řídit se tím, co doporučí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit