Roční dítě s ekzémem k moři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7887
26.1.12 23:15

Souhlasim s Kac, mimo sezonu a zari, to bylo luxusni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
26.1.12 23:43

já jezdila na 3 týdny ale do půl roka jsem měla ekzém zpět, tak jsem jezdila každé prázdiny, aspon něco na tom bylo dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
27.1.12 11:25

Malý má podezření na atop. exzém, v létě jsme byli na sicílii, bylo mu 10 měsíců.. nádherně mu to zmizelo, je fakt že se mu to ted znovu objevuje, ale doporučuji k moři jet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
27.1.12 11:32

Taky v létě chceme jet k moři, dcerka má lehoučkou formu ekzemu - jenom suchá místa.
Chtěla bych se zeptat jaká pláž je nejlepší? Někde v uvodu jsem četla, že není dobrý písek a my právě chtěli někam s písčitou pláží aby si vyhrála :nevim: V te době už bude mít skoro 1,5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
27.1.12 11:37

Jo tak to netuším s tou pláží, mi měli písek a v pohodě, ale to byl ještě malinkej tak tam moc na písku nebyl… jinak dobrý je na ty suchý místa ovesná koupel, docela nám to trošku pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
27.1.12 13:43

Tak ja nevim, ale kazdy den u more je znat, je pravda, ze kdyz bylo Kubovi 11 mesicu tak se placal na plazi na pisku a v pohode… jinak my jsme byli 3× a fakt ma kuzicku super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
27.1.12 14:03

my jsme v řecku měli oblázky, a vyhrál si s nima víc než na písku na hřišti…:-)

díky za tip mamince se solí, to mě nenapadlo dát do vany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
27.1.12 18:25

Mně osobně pomohl týden v Itálii, a to jsem nebyla ani v moři. Stačil ten prosolený vzduch. Malýmu v tý době bylo osm měsíců, tři dny měl horečky z vedra, jinak úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3267
27.1.12 19:44
veverik píše:
Taky v létě chceme jet k moři, dcerka má lehoučkou formu ekzemu - jenom suchá místa.
Chtěla bych se zeptat jaká pláž je nejlepší? Někde v uvodu jsem četla, že není dobrý písek a my právě chtěli někam s písčitou pláží aby si vyhrála :nevim: V te době už bude mít skoro 1,5.

My jezdíme na písčitou, děti si tam krásně vyhrajou, ale naše alergoložka říká, že nejlepší je na ekzem pláž se skalami a s kamením :think: Ale na náš ekzem funguje i písčitá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
28.1.12 20:31

Holky, moc diky za prispevky!!! Tak uz jsem zamluvila dovolenou v Chorvatsku, nakonec na 2 tydny, tyden s myma rodicema a pak se prostridaji a manzelem, tak to urcite pomuze, jak tak ctu. Uz aby to bylo, chudacek se porad skrabe. A diky za napad se soli!!!! Zatim jsem ho 2× koupala v ovesne koupeli a v lekarne koupila krem Atoderm od Biodermy a je to trosku lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
29.1.12 10:36

ono to chce hodně trpělivosti s tím ekzémem, dávat pozor co to děcko baští a zjistit co mu to zhoršuje… žehlit vše apod.. já jsem nedávno v lékárně dostala krém Multilind Silber a dobrej docela to rychle potom mizí..

14 dní u moře, no paráda, to budete mít od toho chvilku klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek