Roční dítě v autobuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9337
30.8.13 08:23

Ahoj, my jezdíme často, a moje dítě se dá bohužel zabavit jedině kojením. Jinak zkus to, co radí ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.8.13 08:28
@Aviciii píše:
Ji to dívání z okna dlouho nebaví :lol: Je trochu živější takže je problém ji udržet vůbec sedět. Nejlepší bude asi jídlo :D To vždycky zabere :) :lol:

Je pravda, že malá je živějším a musela jsem ukazovat velmi afektovaným hlasem :lol: A pak naštěstí usnula… Ale my jsme jeli tu hodinu, dvacet minut by dala, to počáteční okouzlení pomůže. První jízdu (skoro) useděla i na lanovce, cesta zpět byla očistec :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
30.8.13 08:31

…a taky bud pripravena na blinkaci nehodu, autobus vic houpe, dite se bude divat z bocniho okna… to je raz dva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
30.8.13 08:32

Dvacet minut prezijete. Jinak nesnáším maminky, který řvou na celej vlak pohádku, rikanky a neustále decku strkaj do pusy neco z krabičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
30.8.13 08:35

@123l :lol: :lol: To dělám taky, pořád něco malé dávám do pusy aby nezačala řvat :lol: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337
30.8.13 08:39
@123l píše:
Dvacet minut prezijete. Jinak nesnáším maminky, který řvou na celej vlak pohádku, rikanky a neustále decku strkaj do pusy neco z krabičky :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mě to pobavilo :mrgreen: Díky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
30.8.13 08:42
@klárka14 píše:
nedokážu si představit roční dítě jinde než na klíně matky, která jej pevně drží, to jako mělo sedět samo?

Tak spousta dálkovývch autobusů má pásy, takže lze řešit, zda se tam vejde vajíčko…
Ale jinak jsem spíš myslela, že matka s dítětem zabere celou dvousedačku a dítko tam pak různě leze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
30.8.13 08:52

Na cenu se koukni na stránky dopravce, s kterým pojedete. No a jestli není zvyklá jezdit autobusem, tak žádný zabavení nebude potřebovat, protože bude celá paf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
30.8.13 08:52

Taxík

Omlouvám se zakladatelce za OT.
Musí mít dítě v taxi autosedačku? že bych ji zavolala a nahlasila, že pojede dítě, aby nás na místě neodmítl… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
30.8.13 08:55

@BoDaViDoVe já si myslím, že v taxíku musí. Některý taxislužby, když se jim předem nahlásí, že pojede dítě, tak sedačku zajistí. Tedy nevím co je na tom pravdy, já taxíkem nejezdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
varoamat
30.8.13 09:19

Taxíkem jezdíme hodně často a alespoň teda po Praze platí pro děti (i ty nejmenší) výjimka a autosedačku mít nemusí.

• Citovat
  • Upravit
5533
30.8.13 09:20

@BoDaViDoVe
Pokud vím, tak třeba v Praze je výjimka, kdy dětská autosedačka v taxiku být nemusí. Ale jak je to jinde, to netuším. Určitě bych při objednání taxi nahlásila předem, že pojede i malé dítě a tudíž potřebuješ vozidlo se sedačkou. Taxi služba by na to měla být připravena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.8.13 09:31
@varoamat píše:
Taxíkem jezdíme hodně často a alespoň teda po Praze platí pro děti (i ty nejmenší) výjimka a autosedačku mít nemusí.

To sice může platit, ale nešla bych do tkaové jízdy, jde bezpečnost o mé dítě, bez sedačky do auta neexistuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.8.13 12:04
@123l píše:
Dvacet minut prezijete. Jinak nesnáším maminky, který řvou na celej vlak pohádku, rikanky a neustále decku strkaj do pusy neco z krabičky :mrgreen:

Vidíš, já jsem vždycky vycházela z domněnky, že lepší trocha kultury pro čtyři lidi okolo, než řvoucí dítě na celý autobus. Zjevně jsem se mýlila a někteří lidé by raději poslouchali hodinu jekot :lol: Příště se podle toho zařídím, zašetřím hlasivky :pankac:

Puberťáci, co se cpou v buse chipsama ti taky vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
30.8.13 12:51

@Kelsey @tterka @lleennttiillkkaa
děkuji, raději to předem nahlásím, at pak nejsme překvapeni… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...