Roční miminko a růst zubů?

2346
11.12.13 19:32

ROČNÍ MIMČO-RŮST ZUBŮ?

Holky malé je rok a minulý týden v pátek a v sobotu měla horečku do 38st. od té doby pláče a pláče, spí dobře, hůř jí, ale jak nemá dudlíka tak jen řve! Chce se chovat, vyžaduje pozorost a fakt jen pláče. Drbe si oblečej, rve si ruce do pusy, vše kouše. Myslíte že ta šílená mrzutost a vše okolo mohu přisuzovat k růstu zoubků? má prvních 8 a asi se jí tlačí 4řky, příde mi, že to tam má lehce oteklé. Jiank mi příde že se potí, ale teplotu nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
716
11.12.13 20:02

:mavam: Naše malá má 13 měsíců, máme 5 zoubků venku a teď se derou 4 najednou… A máme doma něco podobného, sem tam teplotky, pořád vyžaduje pozornost, chce senosit, dělá moja-moja… a kdyby mohla tak "sežere " clý svět… Co jí příjde pod ruku to zuřivě okouše, a když ji nic není vhod tak to vyřeší ruka do pusy :) Takže myslím, že to máte taky jen od zoubků :) Už ať jsou venku všechny :zed: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
11.12.13 21:04

Dcera ma 10 mesicu, taky 8 zubu, obcas je uknourana aje to chodici popelnice, na co prijde to jde automaticky do pusy. Stolicka nam leze najore, uz ji tam cast nahmatam a vidim, ale prorezana jeste neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
11.12.13 23:24

Holky, tak to bude asi ono, no mě je jí líto, ale narovinu, je to i na palici, nenechá mi jít pmalu ani na záchod :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
14.12.13 15:24

Tak jsem dnes objevila 9.zub, spicak;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
11.3.20 11:13

Ahoj :mavam: syn 8 měsíců, rostou mu přední horní zuby ale udělala se mu tam boulicka, je to v pořádku nebo raději zajít k dr? Na dotek je to měkké. Od včerejška se to trochu zvětšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
11.3.20 11:58

@PetuleS1 má to dost napuchle, možná bych zavolala dr co s tim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie