Rodiče X chlap

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24840
27.4.21 18:26

@Russet tak já myslím, že to právě není jen Milenec..
bude to její životní partner/druh, akorát spolu třeba nebudou bydlet..
já jí fakt rozumím, že takového člověka bych taky rodičům přiznala ( a mého tatu by s jeho srdcem možná jeb-o… ale my už snad dávno nejsme děti a rozhodujeme se opravdu samostatně..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.4.21 18:29
@Lucy75 píše:
@Russet tak já myslím, že to právě není jen Milenec..
bude to její životní partner/druh, akorát spolu třeba nebudou bydlet..
já jí fakt rozumím, že takového člověka bych taky rodičům přiznala ( a mého tatu by s jeho srdcem možná jeb-o… ale my už snad dávno nejsme děti a rozhodujeme se opravdu samostatně..)

Já si taky nenechám do života kecat. Ale když je to recidivista, nevěřila bych, že ho vězení napravilo. Neříkala bych životní partner. To bych předpokládala, že jim bude vadit, že se vidí jednou za 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
27.4.21 18:30

Ne, nebyla bych s nim, a rodice plne chapu.
Pochopila bych nedbalostni trestny cin, ale ne opakujici se siroke spektrum trestne cinnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
27.4.21 18:31
@Russet píše:
Já si taky nenechám do života kecat. Ale když je to recidivista, nevěřila bych, že ho vězení napravilo. Neříkala bych životní partner. To bych předpokládala, že jim bude vadit, že se vidí jednou za 14 dní.

Souhlasím. V tomhle se držím názoru, jednou vrah, vždycky vrah. Kor když tam byla recidiva. Ani na šuk bych to nechtěla.

Příspěvek upraven 27.04.21 v 18:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24840
27.4.21 18:31

@mado pleteš se ve mně..

já ve druhé šance opravdu bytostně věřím a znám spoustu příběhů (faktických), kdy lidi předtím pochybili, ale pak byli naprosto skvělí!!!
Takže nelámu hůl nad lidmi, co se nechali stáhnout, často jsou to party a divné příběhy…

Nejsem soudce ani Bůh, abych je šmahem poslala do kotle…
(ALE samozřejmě jsou vyjímky, kdy je to takový hnus a humus, např. když syn nechá starou matku nechat ležet několik týdnů nahou na linu, aby ji nemusel přebalovat… že si tu šanci nezaslouží, ale to fakt není každý…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.4.21 18:32
@Kockazvysocan píše:
Souhlasím. V tomhle se držím názoru, jednou vrah, vždycky vrah. Kor když tam byla recidiva. Ani na šuk bych to nechtěla.Příspěvek upraven 27.04.21 v 18:31

Já mám ráda slušňáky. Takže od něj bych fakt nechtěla nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33694

No, asi bych z toho taky nebyla blahem zkroucená, ale je to tvoje věc. Už se o tom s rodiči nebav a je klid :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
@Lucy75 píše:
@mado pleteš se ve mně..

já ve druhé šance opravdu bytostně věřím a znám spoustu příběhů (faktických), kdy lidi předtím pochybili, ale pak byli naprosto skvělí!!!
Takže nelámu hůl nad lidmi, co se nechali stáhnout, často jsou to party a divné příběhy…

Nejsem soudce ani Bůh, abych je šmahem poslala do kotle…
(ALE samozřejmě jsou vyjímky, kdy je to takový hnus a humus, např. když syn nechá starou matku nechat ležet několik týdnů nahou na linu, aby ji nemusel přebalovat… že si tu šanci nezaslouží, ale to fakt není každý…)

Ale tahle existence trestnou činnost páchala opakovaně, takže druhých šancí dostal asi dost,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.21 18:33
@Lucy75 píše:
100% ti rozumím a chápu, mám staré a velmi silně rigidní rodiče (teda tátu a macešku) z Jižní Moravy, kde se přešlapy v téhle generaci neodpouští (však mě taky v 18 vdal, páč „slušná holka jen tak s klukem přece na psí knížku nebydlí“.. budiž mu omluvou, že bylo krátce po revoluci a u nás na dědině to tak de facto bylo…)…
takže celou tvou situaci vnímám velmi osobně…

navíc pracuji „na druhé straně barikády“ a trestance tam posílám, nikoliv přijímám domů :lol:

A I PŘES TO VŠE, co jsem ti teď napsala, ti řeknu Jasné stanovisko : Mám taky 40+ (teda i trochu víc :-D) a už NIKDY bych si do života nenechala kecat.. VNÍMEJ SVÉ VLASTNÍ ŠTĚSTÍ, pokud on je už OK, dal se do cajku a nepáchá (to poznáš i dle toho jak často není doma a s kým se stýká) a žije normálně, pracuje.. tak to vašim prostě vysvětli, objasni, snaž se s nimi být v kontaktu, nezatrať je.. pokud tě mají opravdu rádi, tak časem (bude to pár let trvat) pochopí, že jsi šťastná a v pořádku a i když Jeho nepřijmou nikdy (návštěvy asi budou trochu problém - zatím nehroť), tak o tebe určitě nebudou chtít přijít a léty se to otupí a maličko „vsákne“… držím ti moc palce a fakt ti hodně rozumím :srdce: :mavam:

Příspěvek upraven 27.04.21 v 18:18

Moc Ti děkuju, přesně tohle jsem potřebovala slyšet :hug: Společný život s ním rozhodně neplánuju, jsem takhle moc spokojená, dneska už konečně vím, že soužití s kýmkoliv kromě dětí pro mě prostě není. Dost těžko se to ale téměř komukoliv vysvětluje. A ano, vím, že to vysvětlovat nikomu nemusím :) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
24840
27.4.21 18:34
@Kockazvysocan píše:
Souhlasím. V tomhle se držím názoru, jednou vrah, vždycky vrah. Kor když tam byla recidiva. Ani na šuk bych to nechtěla.Příspěvek upraven 27.04.21 v 18:31

ale tu se nebavíme snad o VRAHOVI
(a mmch, když špatně někoho strčíš a on špatně spadne rovnou na hlavu, tak ho taky můžeš zabít.. jsi proto VRAH, který si nezaslouží druhou šanci??) víš, kolik je takových?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.4.21 18:35
@Kockazvysocan píše:
Ale tahle existence trestnou činnost páchala opakovaně, takže druhých šancí dostal asi dost,

Myslím, že jí imponuje proto, že vzpomněla na mladá léta a svou pubertální zamilovanost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.4.21 18:36

Kriminálníka sice bývalého bych pro své dítě nechtěla.
Divím se rodičům, že ti mluví do vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.4.21 18:36
@Lucy75 píše:
(a mmch, když špatně někoho strčíš a on špatně spadne rovnou na hlavu, tak ho taky můžeš zabít.. jsi proto VRAH, který si nezaslouží druhou šanci??) víš, kolik je takových?

Není vrah. Ale opakovaně se vracel do lochu. Možná to umí v posteli, ale rozumu to moc nepobralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.4.21 18:37
@Anonymní píše:
Moc Ti děkuju, přesně tohle jsem potřebovala slyšet :hug: Společný život s ním rozhodně neplánuju, jsem takhle moc spokojená, dneska už konečně vím, že soužití s kýmkoliv kromě dětí pro mě prostě není. Dost těžko se to ale téměř komukoliv vysvětluje. A ano, vím, že to vysvětlovat nikomu nemusím :) :srdce:

A on v okolí není jiný chlap, co by neseděl několikrát v lochu? Třeba i někdo, koho znáš od puberty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
27.4.21 18:39
@Lucy75 píše:

Ten vrah byl příměr, dosaď si tam cokoliv. Zloděj, feťák, dealer, prostě jakákoli špína.
Rozlišovala bych špatně strčit a strčit nešťastnou náhodou. Ten, kdo strčí špatně, zřejmě strčit chtěl, tak rozhodně nebude žádný svatoušek

Příspěvek upraven 27.04.21 v 18:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová