Rodiče X chlap

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5653
28.4.21 01:36
@Anonymní píše:
Ne to je naprosto v pořádku a já Ti moc a moc děkuju za příspěvky přesně v tomto duchu jsem doufala, že by se tato diskuze mohla nést, že mě někdo pochopí, ale zároveň mi i upřímně a bez servítků nabídne i ten pohled z druhé strany.
Rozsudky jsem četla, rozebírat to tady nechci, snad jenom tolik, že i vzhledem k „volnosti“ „vztahu“ jsem s tím v pohodě. Věřím tomu, že už se do vězení nevrátí i kdyby ano pobulím si nad svojí blbostí a naivitou a půjdu dál nejsem ani na něm v žádném směru závislá.

Co to s Tebou udělá, bys asi poznala opravdu až v momentě, kdy by nastupoval další trest. Každopádně, tak jako rodiče budou muset respektovat, že už jsi dlouho dospělá, tak Ty jako dospělá příjmi fakt, že jim to může vadit, mrzí je to, mají určitě obavy. Taky jsi matka, tak bys jim rozumět mohla. Určitě jim nelži, že jste se rozešli, to bys moc nevylepšila. Snaž se s nima na toto téma vůbec nemluvit. Když se jim budeš jevit spokojeně, tak na to snad aspoň rezignují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12612
28.4.21 06:35
@Lucy75 píše:
nebyla
Každý člověk si zaslouží druhou šanci…
pokud jsi s ním šťastná, tak si za tím vztahem stůj (samozřejmě pokud maká, vycházíte, milujete se atd.)..

To bych netvrdila, cetla jsem o jedne co se dala do kupy s vrahem a pote ji znasiln. a zabil dceru. Asi stejne uspesne jako dat sanci smazce po x tem leceni nebo aljaci. Nebo nasulnikovi. Tys hoodne naivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80102
28.4.21 08:23

Neměla jsi rodičům nic říkat. A najít si mé dítě partnera s pestrou kriminální minulostí, tak se zblázním. Dovedu pochopit třeba člověka, který zakopne jednou, nebo udělá v mládí kravinu, ale opakovaně? To tedy bych byla sakra mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3258
28.4.21 08:35

Nechápu, proč jsi to rodičům říkala. Je to samozřejmě tvoje rozhodnutí, oni na to můžou mít svůj názor, ale zařiď se jak to vyhovuje tobě. Já tvoje rodiče ale chápu. Taky bych z toho neměla radost. Kdyby byl trestaný jednou a od té doby byl vzorný, tak neřeknu. Jenže tenhle je několikrát trestaný. Rodiče můžou mít taky strach o svá vnoučata. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24830
28.4.21 17:10
@lilith1 píše:
To bych netvrdila, cetla jsem o jedne co se dala do kupy s vrahem a pote ji znasiln. a zabil dceru. Asi stejne uspesne jako dat sanci smazce po x tem leceni nebo aljaci. Nebo nasulnikovi. Tys hoodne naivni.
:lol: tahám se s mrtvolama, posílám lidi do vazby a vidím ten největší hnus, který se mezi lidmi děje- včetně rodin.. a to celé už více jak 20 let (praxe..)
takže NAIVNÍ opravdu nejsem, to buď klidná :lol:
JEN vím, že většina se tam sice vrací a žije jak žije, ale jsou případy, kdy se ten člověk (právě třeba díky novému partnerovi) opravdu Změní, začne makat a fungovat normálně.. nejsem vyhořelá ani zlá a prostě věřím na druhé šance
Pokud si myslíš, že lidi se nemění a setrváváš v rigidním vidění světa - je to tvá volba..
Já sama se přesvědčila, že lidi dokážou velmi překvapit - a to NEJEN negativně, ale právě i pozitivně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12612
28.4.21 17:47
@Lucy75 píše: :lol: tahám se s mrtvolama, posílám lidi do vazby a vidím ten největší hnus, který se mezi lidmi děje- včetně rodin.. a to celé už více jak 20 let (praxe..)
JEN vím, že většina se tam sice vrací a žije jak žije, ale jsou případy, kdy se ten člověk (právě třeba díky novému partnerovi) opravdu Změní, začne makat a fungovat normálně.. nejsem vyhořelá ani zlá a prostě věřím na druhé šance
Pokud si myslíš, že lidi se nemění a setrváváš v rigidním vidění světa - je to tvá volba..
Já sama se přesvědčila, že lidi dokážou velmi překvapit - a to NEJEN negativně, ale právě i pozitivně.

Jen ze zvedavosti, to musis byt hodne chytra kdyz jsi zdravotnice i budto soudkyne nebo statni zastupce, smekam..verim, ze se nejaka ta vyjimka najde, ale priznavam, ze jsem spise pesimista v tomto. Nemam v praxi primo z oboru, ale na prednaskach jsme poslouchali kuratory co maji na starosti vezne, vychovatele a i ruzne dokumenty o zivotech lidi propustenych z Vt a skutecne co jsem videla tak se vraceli a spise jim slo o to propasavat treba do veznice kde co..ale jak rikas i zazraky se deji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24830
28.4.21 18:03

@lilith1 s mrtvolama se tahá každý druhý vyšetřovatel.. stejně je to s vazbami a návrhy na ně…
a ano - chytrá jsem a zázraky se - někdy - dějí :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
28.4.21 18:20
@Lucy75 píše:
nebyla
Každý člověk si zaslouží druhou šanci…
pokud jsi s ním šťastná, tak si za tím vztahem stůj (samozřejmě pokud maká, vycházíte, milujete se atd.)..

Souhlas, pokud by to byla DRUHÁ šance. Po jednom krimi-průšvihu.
Opakovaně trestaný za různé TČ fakt ani smykem.

Dceři i třeba kamarádce bych přesně tohle řekla. U dcery bych byla taky vedle z volby partnera recidivisty. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
28.4.21 19:02
@Lucy75 píše: :lol: tahám se s mrtvolama, posílám lidi do vazby a vidím ten největší hnus, který se mezi lidmi děje- včetně rodin.. a to celé už více jak 20 let (praxe..)

Věříš na druhé šance, to je ok, ale v tomto případě je to mnohočetný recidivista, takže tady je ta šance fakt asi nulová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová