Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
A ještě jak je to tam s návštěvama povolujou u mimo návštěvní dobu jít si třeba sednout s partnerem ven na chodbu?
@Niikolla Přezůvky pro doprovod s sebou
A jinak doprovod se může kouknout na ošetření mimi a pak být s tebou na pokoji, vše je povoleno, je to super, pořád s tebou může někdo být
![]()
@Niikolla NO a pokud nemáš ten VIP pokoj, tak návštěvy prý jen v návštěvních hodinách a i tak na chodbě, na pokoj je nepovolují
Ale to se dá pochopit! No a mimo návštěvní hodiny jen po domluvě s personálem, ale osobně si myslím, že když budeš ty ok a budeš moct kohokoliv přijmout, tak s tím personál nebude mít problém ![]()
Jo tak to mi nevadí že jsou jen na chodbě nerada bych taky kdyby tam furt měla nijaká spolubydlící návštěvu a já kojila atdd
@jajaka1986 Ten predporodni kurz byl fajn. Akorat mel ten muj pak keci, ze jsem mela blby dotazy ![]()
Ahoj, jj už mám odrozeno a DÍKYBOHU že jsem NERODILA VE FN OL!!!
V Út jsem jela do toho Š. a tam se zhrozili, že jsem ještě v kupě, když jsem po SC, přenáším skoro týden (6 dní po termínu) a odhad na 4kg dítě! Domů mě už nepustili a hned ten den zařadili na sekci!
Na sále mi pak dr. řekli, že ještě štěstí, že ten císař udělali, že malej byl dost vysoko, velkej (fakt ty 4kg) a hl. měl omotanou dvakrát šňůru kolem krku a že to by spontánně neprošlo ani náhodou a že by to byl pěknej průser, že by se nejspíš přidusil ne-li hůř a že to by bylo na žalobu na drahého docentíka že mě tam pěkně zanedbali ![]()
takže vám přeju hodně štěstí budete ho v OL fakt potřebovat, ať u vás nenastanou žádné komplikace a nevy… se na vás jak na mě ![]()
@kajmi píše:
@jajaka1986 Ten predporodni kurz byl fajn. Akorat mel ten muj pak keci, ze jsem mela blby dotazy
s tim počítej, že to tak bude! já ležela vyřízená po sc a vedle ležící měla furt celé náv. hodiny celou širokou familii i s dvouletým nevycválaným děckem, hrůza ještěže ji za 2 dny pustili a ta nová byla super
@Niikolla píše:
A ještě jak je to tam s návštěvama povolujou u mimo návštěvní dobu jít si třeba sednout s partnerem ven na chodbu?
za nás ne, sestřičky měly kecy, že jsme šestinedělky a nesmí nás ofouknout (na chodbách byla zima jak je to stará budova)
prostě v návštevní hodiny
Jinak jak mám teď možnost srovnání tak i celkově porodnice mnohem mnohem lepší - máme hajzlpapír i vložek dle libosti, ne abych se doprošovala o druhou vložku navíc, na pokoji telku, dost místa na postýlka (ne abych musela mít dětskou postýlku až v nohách a při každém zakňourání pracně a bolestně vstávat z postele), personál na dětském i šestinedělí tak na stejno - nemůžu si stěžovat a samotná sekce v porovnání s OL mnohem lepší, dokonce se mi i všichni doktoři představili, podali ruku a celou dobu na mě mluvili jménem a říkali vše potřebné, manžel mohl být přímo u toho, když prcka odnesli na ošetření tak mi dokonce na sál hned volali tel. i míry! Potom 30 min na pooperačním a pak 3hodky s taťkou a malým jen my 3 na poporodním pokoji, první přiložení do hodiny, no zatím vše na jedničku s hvězdičkou!
a hlavně tu nemaj žádnej nadstav, takže ta péče tomu odpovídá…
@Ajuschak Tak hlavně gratuluju k mimísku!!!
Ty věci okolo…no co dodat, je mi to strašně moc líto a klidně bych tu žalobu na docenta Větra podala!!!
Jsem mooooc ráda, že to všecko dobře dopadlo a že jste oba v pořádku!!! Je to teda fakt nechutné a k pláči
![]()
Já jsem podle minulého týdne měla dobrý nález - otevírala jsem se, čípek na půl článku, na špičku…prostě vše dobré a buď brzký porod nebo i 2 týdny ještě vydržet. Vyšetřoval mě docent Procházka, podal mi ruku, vše vysvětlil. Dnes jsem měla smůlu na docenta Větra
No a podle něj jsem se „zavřela“ a čípek na článek
No a kdybych se nezeptala, tak nic nevím, jen by to nadatloval do PC a ani mě nepozdravil! Pak mi řekl s dosti silným důrazem, že mám velké břicho (na UZ mám stále více plodové vody, proto větší bříško) a na známou, aniž bych se s ní bavila, tak vyjekl, že má jíst zeleninu, že se jí mimísek vůbec nehýbe a tak! Takže si budu volat do FN v pondělí a pokud tam na další KO má být luxusní Větr, tak čááááu a nejdu!!! Jako nikdo na mě nebude vytahovat, že mám velké bříško! A ten tón!!!
No katastrofa, nechci se s ním už potkat!!! A do toho mi zjistili zánět v prsu, teče mi krev z bradavky, takže antibiotika
Jen doufám, že neporodím, než se neuzdravím, abych mohla kojit!!! Je mi z toho na nic
![]()
@kajmi Každý dotaz je dobrý dotaz, jsme prvorodičky a nevíme, je normální se zeptat!!! Vůbec jsi se blbě neptala!!! ![]()
@Ajuschak Taky gratuluji k miminku. Hlavne ze ti to nakonec dobre dopadlo, i kdyz ve Sternberku
Skoda ze mam Sternberk tak daleko. Nevim jak bych tam kazdy tyden jezdila
Me se tam libylo uz kdyz jsem tam lezela na ginde odd.
Z te Ol. uz zacinam mit strach jak to tak tady ctu. Verim, ze co se tyka porodu a poporodni pece, tak ze jsou super, ale co se te predporodni pece tyka… Bojim, bojim. Hlavne toho docenta Vetra
@jajaka1986 Nahodou mas luxusni brisko. Sice trosku vetsi, ale krasne kulatoucke ![]()
@kajmi JJ, taky mi ten docent Větr vadí
Ale normálně si budu volat a zjišťovat, jestli tam je a není, nechci s ním už přijít do styku! A s tou jinou péčí to tam vypadá suprově, i ostatní doktoři!!!
A děkuju za poklonu
Mám moc plodové vody, takže proto mám to bříško takové
Takže nefadííííí ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.