Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@posibilities To bylo jediný co mě drželo v Olomouce porodnici…že on na sále není…Já ho měla každou poradnu…a to má císaře schvalovat Procházka ale mě se bohužel nezadařilo…tentokrát jak se budu poptvé objednávat tak jim řeknu že chci někoho jiného než Větra
@Lindoska Aha tak to jsem nevěděla. Já byla spokojená, ale měla jsem všechno v pořádku takže žádný problém řešit nemusel. Držím palce ať na něj nenarazíš tolikrát jako minule ![]()
A já se musím doc. Větra zastat! sice je to morous, ale mě přišel na hepathopatii a zachránil malému život!
tak že každá mince má dvě strany ![]()
Holky chci se zeptat zda jste byly na plánovaném císaři na kdy vás objednali? My jsme se narodily ve čtvrtek a přijde mi že objednávaj jen na čtvrtky
Je to sice už starší diskuze, ale chci se zeptat - nevíte jak je v Olomouci podáván vitamín K? Jestli injekčně nebo v kapkách?? Děkuji
Holky, dovolím se vetřít s dotazem. Nemáte některá zkušenost, jak je to s porodem po 3 letech po císaři (důvod byl KP)? Vím, že je to porodnice od porodnice jiné, tak mě zajímá ta Olomouc, kde se chystám rodit. díky ![]()
jinak ano, vit. K podáván v kapkách
Díky za informace, to jsem ráda:)
v Olomouci po císaři nevím, kamarádka rodila v Prostějově druhé dítě přirozeně bez problému, první dítě měla císařem dva roky předtím..
tak snad vám někdo odpoví přímo o OL
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.