Rodíme srpen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
142
10.1.19 20:02

Tak jsem dneska byla na první kontrole a jsem 8+0 ale podle UZ 7+2 a srdíčko bylo krásně vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
10.1.19 21:30

@Katar paráda :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.1.19 22:13

Vliv těhotenství na vaše nohy

Moc gratuluji všem budoucím maminkám. Ostravským maminkám nabízím zúčastnit se výzkumu - jaké má vliv těhotenství na vaši nohu. Neváhejte a ozvěte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.19 11:15

@lucky28 Pritel mel taky spatny spermiogram a po hromade vitaminu se ze 6% progresivne pohyblivych stala 3% :zed:
Takze si nejsem jista, ze to k necemu je :nevim:
Jinak jsem dnes 11+4 a zacina mi rust pupek :mrgreen:
Snad je vse ok, v pondeli me ceka NT screening, uz striham metr a jsem nervni, jestli je mimco ok a ma se dobre, kdyz se jeho pritomnost nejak primo neprojevuje :roll:

• Citovat
  • Upravit
3957
10.2.19 18:52

Ahojte holky. Je tu nějak mrtvo… Tak co, jak to jde.
Já jsem teď dle MS 12+6, dle UTZ 13+1, tuto středu jsem byla na 1. screeningu, kde mi řekli, že je vše v pořádku. Nevolnosti už nemám, ale zato jsem dost unavená a domácnost mi padá na hlavu. Mám syna předškoláka a měla bych s ním trénovat na zápis, ale ani to moc nedávám. Snad i tohle období brzy přejde.
Jinak v práci jsem to řekla dříve, než jsem měla v plánu - v podstatě jsem pod tíhou okolností byla donucena - vedoucí mi chtěla přidělit nové spisy a tak jsem šla s pravdou ven a řekla, ať mi ty spisy ani nedává, že za půl roku je bude dávat někomu jinému :lol:
A jak se daří vám ostatním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.19 19:42
@werajsik píše:
Ahojte holky. Je tu nějak mrtvo… Tak co, jak to jde.
Já jsem teď dle MS 12+6, dle UTZ 13+1, tuto středu jsem byla na 1. screeningu, kde mi řekli, že je vše v pořádku. Nevolnosti už nemám, ale zato jsem dost unavená a domácnost mi padá na hlavu. Mám syna předškoláka a měla bych s ním trénovat na zápis, ale ani to moc nedávám. Snad i tohle období brzy přejde.
Jinak v práci jsem to řekla dříve, než jsem měla v plánu - v podstatě jsem pod tíhou okolností byla donucena - vedoucí mi chtěla přidělit nové spisy a tak jsem šla s pravdou ven a řekla, ať mi ty spisy ani nedává, že za půl roku je bude dávat někomu jinému :lol:
A jak se daří vám ostatním…

Ahoj, ja jsem dnes 12+0 a zitra me ceka NT screening. Tak uz jsem totalne nervni, jestli se ma zamotek vubec dobre. Jinak uz mi bylo par dni celkem dobre, ale ted 3 dny uz zase horsi. Ale dneska jsem po skoro 3 mesicich dobrovolne pozrela maso, to jsem doted nemohla ani videt. A zeleninu. Tu jsem taky nemohla. Posledni cca tyden a neco mam brutalne citlive bradavky. Prsa boli, nebo i boli mozna o trochu mene, ale ty bradavky to je neco.
Jsem na dataci tehotenstvi zvedava, vetsinou je zamotek mensi, zacinalo se na 5 dnech mene, pak to byly uz jen 2 dny. Ale otehotnela jsem 19DC, merila jsem BT a delala ovutesty, takze to asi sedi. Uvidime. Hlavne abych mela v brise vitalni zamotek, to je sileny obdobi, kdyz se nijak primo neprojevuje :zed:
A zacina byt viditelnej pupek, zejmena vecer a v noci :mrgreen:
Dost jsem si googlila, proc tomu tak je, na ceskych webech zminuji jen napln strev, ale to je blbost, kdyz jsem treba skoro nejedla. Tak pry je to tim, ze rano drzi odpocate brisni svaly, pres den se unavi a pupik vyklene, v noci se svaly uplne uvolni a relaxuji, to je bricho nejvetsi. Tak kdyby to nekoho zajimalo 8)

• Citovat
  • Upravit
8743
13.2.19 08:41

ahojky, ja uz jsem po screeningu, ale nejak bez nalady na cokoliv. furt se nam opakuji rymy a kasle. nic vaznyho, ale ja ted vse chytim a nepridava mi to ke stavu. jsem hodne unavena. uspesne jsem se registrovala do Podolí, coz jsem moc rada. uz se tesim na pohyby miminka. jinak kynu jak knedlik. mam to bohuzel vzdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
13.2.19 14:17

čauky, tak já zaplouvám do nového pracovního prostředí a jsem šťastná jak blecha, alespoň tedy po pracovní stránce.
Se starší dcerou jsme aktuálně skončily se zánětem ledvin v nemocnici, tak se kurýruje, v pátek by nás tedy měli pustit. Malá samozřejmě šťastná, že nemusí do školy, mne by kleplo :mrgreen:
Poslední týden začínám cítit takové hodně jemné bublinky a přijde mi to šíleně brzy, i když dle chytrých diskusí na netu to samozřejmě u opakovaných těhotenství možné je. Tak nevím, ale na pohyby se taky těším jako malá.
Pupek mám už pořádný, s tím se přidalo mé oblíbené pálení žáhy- zejména po čokoládě :,( , tak tiše doufám, že už toho moc neporoste a stejně jako v předchozích těhotenstvích budu mít maximálně +8 kg a dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.19 15:19

@Kajuli a jaky jsi ted tyden? Na pohyby se taky tesim jako mala, ale to si jeste sakra dlouho pockam :-) Zaha me obcas pali taky, to je neco, co jsem nikdy nezazila :-) Ale s tou cokoladou mam vyhodu, uz 3 mesice jsem se ji nedotkla a nemuzu ji ani videt :mrgreen: Jsem zvedava, kolik priberu ja, ale nerada bych byla hrosice, takze bych se asi mela hlidat a ne nezrizene sezrat, co me napadne :mrgreen: I kdyz ted spis teprve zacinam vubec jist, polevuji nevolnosti.

• Citovat
  • Upravit
2248
13.2.19 18:28
@Anonymní píše:
@Kajuli a jaky jsi ted tyden? Na pohyby se taky tesim jako mala, ale to si jeste sakra dlouho pockam :-) Zaha me obcas pali taky, to je neco, co jsem nikdy nezazila :-) Ale s tou cokoladou mam vyhodu, uz 3 mesice jsem se ji nedotkla a nemuzu ji ani videt :mrgreen: Jsem zvedava, kolik priberu ja, ale nerada bych byla hrosice, takze bych se asi mela hlidat a ne nezrizene sezrat, co me napadne :mrgreen: I kdyz ted spis teprve zacinam vubec jist, polevuji nevolnosti.

jsem teprve 14 tt, teda myslím, moc to nestíhám počítat :mrgreen: žáha je fakt děs, nesnášela jsem to :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
13.2.19 19:23
@Anonymní píše:

proč píšeš pod anonymem?
btw jako hrošice můžeš být i bez žraní. já obě předchozí těhotenství přibrala 30kg a skoro jsem nejedla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
13.2.19 19:24

@Kajuli taky jsem mela uz takove pocity. prece jen treti ditko, placentu mam na zadni stene. ale ted dva dny nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.2.19 12:56
@lucky28 píše:
Ahoj všichni kdo jste na úplném začátku jako já :lol:. O miminko jsme se snažili dva roky a na vánoce jsme pod stromeček dostali pozitivní test. Posledni MS byla 21.11. Po novém roce se chystáme na kontrolu k dr a doufáme že bude vše v pořádku. Je tu už někdo kdo je na tom podobně? Těším se na vás na všechny :)

Ahojky, mohu se přidat? Já jsem na tom skoro stejně jako ty :D s timtim rozdilem, ze posledni MS byla 22.11. :) termín mám 29.8. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.2.19 08:34

Ahojte :mavam: Já mám termín porodu 6.8. :) a už i někdo víte pohlaví? :) nám ho řekli na prvotrimestrálním ultrazvuku :) my čekáme prej holčičku :) ale snažilky mě asi ukamenují :D my se „snažili“ 2 měsíce a povedlo se :) ale mi je tedy 23 let :) je tu někdo podobného věku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
25.2.19 08:41

@Sasinova17 ja 7.8. :lol: a vypada to na chlapecka, tak snad to tak i zustane, zatim mi je porad 24 let, ale uz moc dlouho ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí