Poradna duly
Jana Čurdová
@debra.morgan tak to se budem předhánět kdo dřív pojede do porodnice 😀 já ještě stihnu porod ve 23, moc dlouho mi to pak nevydrží
můžu se zeptat odkud jsi? ![]()
@debra.morgan ajaj😀 😀 tak to abychom se nepotkali v porodnici, taky jsem z Brna 😀
@Sasinova17
uvidime, ja dost doufam v drivejsi porod, budu ho premlouvat, aby vylezl uz tak od půlky července ![]()
@Sasinova17 Ahojky, jsem na tom taky podobně
jeden mesic jsme zacli a druhej mesic bylo
a je mi 26 ![]()
A je tu nekdo, kdo si nechce nechat rict pohlavi? My se s pritelem shodli, ze si nechame prekvapeni 😀 je sranda sledovat okoli. Kamaradi uz se navzajem vsazi co to bude, tak nas to bavi 😀
Ahojky holky. Ráda se přidám 😊 poslední MS 23.11. a v poslednich dnech konecne zacinam jist. Dnes screening v pořádku. Tak se nam ulevilo. Mrnousek sedel s nozickama v tureckem sedu, takže nevíme co to bude 😍 snad příště 😊 Mate taky na ultrazvuku pocit ze se miminko nezastaví a porad sebou mele? Vsude sama rucicka a nozicka. 😊 Desim se az ty pohyby ucitim 😂 😂my jsme zkoušeli půl roku. Mam od jakziva problemy s MS. Bez vyvolani a nebo antikoncepce jsem nikdy MS neměla. Doktorka mi nasadila leky, ktere se nemají brát při snažení. Jednoho prosincového dne byla nemocná a byl za ní zaskok. A za pět dni jsme pocali 😍drzim vsem tehulkam palce at je nam lepe😍
@Sasinova17 mne je 24 a termin mame na 25.8 , cekame az na velky ultrazvuk ve 20tt kdy by nam melo byt sdeleno pohlavi ![]()
Ahoj holky, patrim do cervnove skupinky, ale rada bych se s vama podelila o muj seznam vybavicky, treba nekomu z vas pomuze
hodne sily do finise.
https://www.emimino.cz/…tavky-13869/
Ahojte holky, je tu nějak mrtvo. Tak co jak se vám všem daří? Co druhý screening? A necháváte si říct co to bude? Já druhý screening v pořádku a tentokrát budeme mít holčičku. Jinak mám se už líp i únava už mě přešla. Akorát se nemůžu moc fyzicky přepínat. To mě pak bolí břicho a celkově mi pak není dobře. Takže i běžný domácí úklid si musím rozdělit tak, abych udělala každý den něco. A jak to máte vy?