Rodíme srpen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
27.12.18 18:10

@LDDL tak to jsme na tom uplne stejne. Moje posledni MS taky 22.11. 😆 😆 😆 😆 😆

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
27.12.18 18:17

Jinak ja dneska volala Dr. a jsem objednana na 1. ultrazvuk 14.1. to bych mela byt 7+4 … tak se tesim. A co koukam tak tady je pomerne dost holek s poslednim terminem MS 21.11. nebo 22.11. 😆 😆 😆 😆 🤷🏽‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
27.12.18 20:39

@katerinz
No spíš mi přijde, že to fakt moc nejde najít! Jakoby PA s externí smlouvou byla nějaký tajný podpultový zboží a jejich kontakty kolovaly jen v ústně vyprávěných bájích..
Našla jsem jednu pro Podolí (Smrovsky), pak jednu pro Nymburk (nějká Johanka, ale dle stránek je to na mě až moc alternativní) a jednu v Neratovicích. Nad Neratovicemi přemýšlím upřímně nejvíc, protože dle diskusí za nějaký drobný poplatek (asi 7 tis :D) si můžeš zaplatit přímo jejich PA, která se prostě bude věnovat jen tobě a kterou si vybereš. Mně při porodu jde hlavně o tohle..stejně maj všechny porodnice hodnocení kladný i strašný a záleží, kdo bude mít šichtu a na štěstí :roll: Ale moc nechápu, jak to v realitě funguje…našla jsem nějaký diskuse, kde 2 asi PA z Neratovic psaly, že dají info do SZ..ale zkusím jim napsat až jak dopadne ten screening.. zatím mám skoro každou noc sen, že jsem potratila..tak mi to optimismus k řešení porodu nedodává :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2248
27.12.18 21:03

@Térouš Do mateřské bych pracovala ráda, protože co doma, žejo :lol: Akorát tedy vlastně ještě nevím ani kde, jestli stará nebo nová firma…de facto podaná výpověď neplatí a dělat čínu ve zkušebce, že nevím proč mi roste břicho nechci, tak se musím nějak domluvit tam nebo tam. Holt si umím vybrat super čas na těhotenství :mrgreen:

Ahoj všechny další holky, tlak jako u MS je normální, děloha je celá „odulá“, tak to někudy prostě musí… Stejně jako plynatost. Já se jen modlím, aby to nebylo jako u druhé dcery, kdy jsem prvních 16 týdnů měla hlavu v míse od rána do večera.
Mohla jsem jíst akorát v noci, úderem šesté ranní přišly opět nevolnosti.

Přítel v lednu na ultrazvuk půjde, uslyšíme poprvé srdíčko, to je vždycky krásný a dojemný moment, mně to pak konečně tak nějak docvakne, že mám vlastně v břiše člověka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
27.12.18 21:06

Tak co děvčata jak jste přežili den? :) Já jsem po 14.5 hodinách v práci na nohách úplně grogy a to ještě večer musím obstarat psiska :zed: . Takže už se těším na volný víkend :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
27.12.18 21:08

Koukám, že tu řešíte PA a porodnice, to vám všem šíleně závidím. Já to mám bohužel jasné, musím rodit v perinatologickém centru, jako diabetička I. typu jsem riziková těhule, takže ode mne dávají ruce pryč super porodnice typu Krnov a soukromé PA se mnou ani nechtějí nic konzultovat (což jim tedy nevyčítám, nejou diabetoložky a pracují jen s nízkorizikovými rodičkami). První porod jsem byla mladá, naivní a nezkušená, byl to úděsný zážitek, kdy doktoři využili mou nemoc jako ospravedlnění všeho, co prováděli (jestli je někdo z Ostravy, jednalo se o fakultku. Brekeke, nikdy víc). Druhý porod jiná porodnice, paráda, jen mne mrzela kapačka, i když zpětně to bylo opodstatněné. Do deseti minut bych dělala stojky :mrgreen:

Mým snem je porod ambulantní, o tom si ale můžu nechat akorát zdát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
27.12.18 21:10

@lucky28 tyjo, to jsi dobrá! Co děláš za práci?
Já měla doma návštěvu kamarádek s červencovými dětmi 2016, 4 dospělé, 9 dětí. máme obrovský byt, takže se to rozptýlilo a my si mohly dát kafe. A zase jsme si nic nestihly říct :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
27.12.18 21:12

@Kajuli hele prodávám pizzu :lol: takže nic namahaveho. Ale zase člověk stojí celou dobu na nohou a občas jsou ty lidi tedy zabití :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
27.12.18 21:25

@lucky28 tak to věřím, ne nadarmo se říká, že práce s lidmi je nejorší :roll: Tolik hodin na nohou, to bych nedala, máš můj obdiv!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
27.12.18 21:57

Ahoj, já taky měla poslední MS 21.11. :mrgreen: do Štědrého dne mě jen pobolívaly prsa a podbřišek, no teď se k tomu začínají přidávat nevolnosti :( na první kontrolu jdu hned 2.1. :mavam:

Příspěvek upraven 30.12.18 v 21:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.12.18 23:25

@Pandulka Jasně, tak to chápu. Ale určitě to bude v pořádku, držím palce :) já budu v mezičase pátrat a můžeme si to kdyžtak později dát vědět. Budu mít taky někdy na konci ledna schůzku s jednou přítelovou známou, která se věnuje těhotným ženám z trochu jiného hlediska, dělá jógu, předporodní kurzy a přípravy atd., ale spíše v tom psychologickém slova smyslu, ale trochu doufám, že by třeba mohla někoho znát nebo mě aspoň nasměrovat ;) ale vlastně to taky budu řešit až po kontrole u dr.
Tak hlavně přeju klidné dny a ať je vše v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
28.12.18 05:42

Tak to musí být masakr celou dobu stát :-/
Máte někdo už předchozí zkušenosti s PA nebo dulou? Nemluvila vám do porodu až moc ? Mám strach že by mě nenechala dělat věci jak je cítím ale šla by na to tabulkama :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.18 11:44

Tak na mě dnes vykoukly dvě čárky. Poslední MS 6.listopadu a 10.prosince byl test negativní. Dnes pozitivní a clear blue ukazuje 3+.Objednana jsem na 3.1,tak pro mě bude překvapení jak jsem vlastně dlouho těhotná :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
28.12.18 20:26

@Kajuli u nás taky ten čas není ideální, ale musíme se s tím poprat. Jinak já se doma nenudim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
28.12.18 20:32

@Katar já mám super porodní asistentku. Sice mě tedy nerodi, protože mám císaře, ale jde se mnou na sál, domluvila mi v Podolí bondovani po císaři ještě na sále. Tedy nebyl to úplně bonding kůže na kůži, protože je tam hodně zima, ale měla jsem malou na sobě a ona mi ji pridrzovala zatímco mě sili a cistili. Jinak pak byla celý den s mým manželem, vykoupali spolu malou atd. Malá nebyla ani chvilku bez nás. Když jsem byla na Jip, nosila mi ji na přiložení a pomazleni, dávala mi homeopatika na zhojeni. Ale toto všechno je možné v Podolí pouze s nadstandardem. Jinak by tam manžel nemohl být. V tomto případě to bylo téměř ideální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí