Rodíme srpen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pandulka
27.12.18 09:59

@Katar Na první UTZ mě jen dovezl k dr a čekal v čekárně. Ono tam toho moc vidět není- žloutkový váček a malá kreveta pod ním s hýbajícím se srdíčkem. Hlavně to je docela rychlovka, jak tam není co studovat a vykoukat. Půjde až pak případně na ten ve 3 měsících, kde už je co vidět a dr plod popisuje..

• Citovat
  • Upravit
142
27.12.18 10:02

Je bych měla být v 9tt tak doufám že alespoň něco bude vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.12.18 10:04

@lucky28 nejvíc mě bolelo břicho ode dne, kdy jsem měla dostat menstruaci, a pak ještě následující čtyři dny… Dneska už je to lepší, ale je pravda, že ležím :) taky jsem četla, že to je normální.

Jinak na první UTZ půjdu sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.12.18 10:05

A díky holky za uklidnění :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
27.12.18 10:22

@Kajuli jojo, Psychika snažilky. dost často na holky vzpomínám.
no tak to budou mít v práci překvápko. budeš pracovat až do mateřský?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
27.12.18 10:23

@Katar listovka stačí. o železo se případně postará lékař. jsou to tahače peněz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
27.12.18 10:26

@LDDL to vůbec neřeš ta antibiotika. v tak raném stádiu je to stejně buď a nebo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
27.12.18 10:32

@Aduš8 no ono je to vyhazování peněz i v tom prvním trimestru, ale dokážu to pochopit, protože jsem nebyla jiná první dvě těhotenství. ty vitamíny jsou totiž vždy komplexy, je tam odlišná vstřebatelnost. většina se prostě vyloučí z těla ven. nehledě na přidané látky, které obsahují. nikdo ti nevyrobí čistý produkt, bylo by to drahé, ne-li nemožné. vhodnější jsou proto přírodní preparáty typu medicinální houby např. Reishi, zelené potraviny atd. ty se prodávají v kvalitní čisté formě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
27.12.18 10:34

@lucky28 je to normální. já mám kolikrát i pořádně velké bolesti. teď to vše roste skutečně v řádech cm týdně, vše se musí přizpůsobit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
27.12.18 10:41

@Aduš8 u druhého císaře se jizva vůbec neřeší. pouze pokud bys chtěla rodit vaginálně, což jak píšeš nechceš. občas dr při kontrolách kouknul, jak je na tom tkáň v místě jizvy, ale jinak nic. já měla mezi prvním a druhým ale velký časový rozestup. občas mě tam píchlo. bát se nemusíš, rok na zhojení uplynul, jestli máš dobrého lékaře, tak občas mrkne během těhotenství i na jizvu. nebála bych se.
já měla první sekci akutní a tak mi to tm vyprasili, že druhá sekce ve spinálu byla horor. srůsty všude, nemohli se k malé vůbec dostat, bylo mi u spináu neskutečně zle, ale bohužel vím, že jinak to nepůjde. nemůžou mě uspat, srůsty budou určitě znovu a oni potřebují čas na vyndání mimča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
27.12.18 10:47

Pokud na ultrazvuku partnera chcete mít, tak ho tam vezměte. se mnou manžel chodí moc rád a myslím, že tím získává i vztah k miminku během těhotenství. přece jen my ženy ho cítíme, chlap si moc nedokáže představit, co to obnáší. Ale úplně nejhezčí je ultrazvuk na prvotrimestrálním screeningu mezi 12.-14. týdnem. tam se miminko ještě vejde na obrazovku celé a doktoři většinou popisují co vidí.
nebo si pak připlatit za 4D. absolvovala jsem jednou v okresní nemocnici, ten byl o ničem a podruhé v Gennetu v Praze a ten byl super, hodně se nám věnovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
27.12.18 10:51

tak jsem to tu zaspamovala a ted pište zas vy holky :P . pěkný den všem přeji. já dnes budu trochu uklízet, uvařeno už mám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
27.12.18 11:09

@Térouš
Když jsme říkala kamarádce, že ho chci vzít, hned to odsoudila a dívala se na mě jako na blázna :zed:
Já to však beru tak, že je to moje miminko stejně jako jeho a proč bych já ho mohla vidět a slyšet srdíčko a on ne když o to stojí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
27.12.18 11:14

@Katar semnou chce přítel chodit na všechny kontroly :D. Bránit mu určitě nebudu, jen ať si to taky užije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
27.12.18 11:15

@Katar mám stejný názor jako ty. Nevidím v tom problém. Je to vaše dítě přesně jak píšeš naopak. Je krásné mít muže, který se o těhotenství zajímá a opecovava svoji partnerku. Za ty útrapy si to žena zaslouží. Užívej si to a určitě ho vezmi s sebou. Nebo alespoň fotku a vše mu pak ukaž doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí