Poradna duly
Jana Čurdová
Já mám zatím citlivý prsa a strašně nafoukly břicho. Taky asi dost nizkej tlak, protože se mi pořád točí hlava. Spatne mi zatím není a opravdu moc doufám, že ani nebude. Toto je moje třetí těhotenství a u prvních dvou jsem si to užila víc než dost. Včera a dnes už jsem mela takový zvlášťní pocit v žaludku, ale pořád jsem plná optimismu a nepřipouštím si, že i toto těhotenství prozvracim ![]()
Holky volala jsem na gyndu těsně před Vánocemi takže měli frmol a ani mi neřekli co vzít sebou na první kontrolu
nevíte co je potřeba ? ![]()
Ahojka, muzu se pridat? Posledni MS 22.11. dve carky jsme dostali pod stromecek na 1.kontrolu jdu po Novem roce ![]()
Ahoj, ráda bych se přidala do klubu. Jsem dnes 7+6 asi a je to naše nečekané tretatko. Nejdřív jsme se s manželem snažili normálně, ale dítě neprichazelo ani po pár letech, takže jsme šli na vyšetření atd a byla mi diagnostikovana neplodnost. Anovulacni cykly, MS nikde a neprůchozí vejcovody. Moje první těhotenství z ivf dvojčátka, porod v 27 týdnu, chlapec nám zemřel, holčička je relativně pořádku. Druhé těhotenství též umělé holčička. Teď je jí pouze 15 měsíců a já dvě čárky na testu. Byl to velký šok, chvíli jsem přemýšlela i o potratu, protože nevím, jak to zvládneme, ale nemůžu to udělat. Přijít o další dítě bych nezvládla. Prostě to nějak dáme. Toť ve zkratce náš příběh o zázraku.
Já se též přidávám ![]()
Snažili jsme se rok a osm měsíců
PM 12.11. K doktorovi jdu 2. ledna. Se nemůžu dočkat.
A vidím tu i holky ze snažilek @Bledule22 @chaela
![]()
@Bledule22 ahoj tak gratuluji
to jsme na tom stejně. Já měla poslední MS 21.11.
a též nás čeká kontrola po novém roce.
@Térouš Zdravím a gratuluju. Taky čekáme třetí, ale teda zcela plánované. Máme pro změnu 2 kluky, 4 a 2 roky.
@Térouš gratuluji
tak to se Vám třeba vrací chlapeček. Hlavně ať je vše v pořádku a jste zdravý
@Aduš8 Taky mám termín 3. 8.
A teda nevolnosti docela brutál..doteď jsem to řešila dovolenou (v prosinci jsem pracovala jen první 4 dny), teď to budu muset asi nějak řešit.. dovolená došla ![]()
Jinak všem gratulace.. ![]()
@chaela
Jj já už jsem i přemýšlela jestli se všechny „pozitivky“
nepřesuneme ze snažilek do těhulek, ale nějak nestíhám kolik je nás tam vlastně těhu
![]()
@lucky28
Děkuji
![]()
Doufám že bude vše ok. Teď jsem 6+2 a k dr. jdu přesně za týden, takže to budu 7+2. To už půjde vše potřebné a důležité vidět
![]()
@werajsik určitě bude vše v pořádku
. Takže nejlepší k dr jít kolem toho sedmého týdne? ![]()