Rodíme srpen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3327
4.1.19 19:08

@Térouš páni :hug: tak že by chlapeček? ;) :mrgreen: držím palečky, všechno bude v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
4.1.19 19:12

@Mehani díky. Zdraví a život je opravdu nejvíc. Pak už je jedno jaká dušička přichází :srdce: odpočívej dokud můžeš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
4.1.19 19:53

Taky jste z těch hormonů každou chvíli na měkko? Mě minimálně 3× za den něco dojme :zed: . Nevolnosti mám jen slabé, tak snad to tak zůstane, ale hormony se mnou teda cloumaji… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
4.1.19 20:31

@Térouš :hug: @Tetefka já furt a ze všeho :mrgreen: manžel už si začíná zvykat, ale když jsem se i vánocích rozbrečela u Doby ledové 3, když Ali porodila malou Broskvičku, tak moc nechápal :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
4.1.19 20:45

Tak já jsem byla u dr. ve středu vše zatím v pořádku. Jsem 7+4, dle UTZ 7+0. Mám dost velké ranní nevolnosti - ráno mě to těžce natahuje, jsem ráda že bez nehody dojdu do práce, v práci první cesta na záchod. Cca 2-3 hod po probuzení nejsem schopná fungovat. Přesto že mě kručí v břiše, sním max půlku suchého rohlíka. Oběd a další jídla jsou na tom líp ale sním toho i tak míň. Přes den se to dá, ikdyž to není to pravé ořechové, ale ty rána… Děs běs
Přála bych si abych večer usnula a probudila se tak ve 4. měsíci, kdy to nejhorší bude pryč. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tohle jsem u prvního těhu neměla. Tedy bylo mi tak nějak těžko, ale nebylo to v takové míře jako teď. Navíc teď vše přišlo min. o měsíc dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
4.1.19 21:35

@Tetefka rozhodně. Jednak bulim a jednak se hned vytocim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
4.1.19 21:35

@Mehani no jo. To me dojalo taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
4.1.19 21:37

@werajsik ty jo, to tě lituju a obdivuju, že fungujes. Prý pomáhají ty lízátka gravipop, jestli si nezkoušela a pak sníst 3-4 piškoty dřív nez vstanes. Ještě vleze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
4.1.19 22:10

Zdravím všechny nové :). A všem se moc omlouvám že jsem se delší dobu neozvala, ale vlezla na mě nějak chřipka tak to bylo trochu náročnější. Hlavně jsou u nás sněhové závěje tak sem lítala kolem zvířat aby bylo všichni v teplicku :D. Jinak naladavost u mě též veliká. Hlavně Teda vytočit mě jde teď raz dva :D. V úterý nás čeká první kontrola tak uvidíme co uvidíme :*. Všem nové příchozím gratuluji ke dvoum čárkam :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
4.1.19 22:41

@lucky28 máš koníky? Závěje trochu závidím. Tady pár cm, ani sankovat ještě nejde a já bych s detma tak ráda šla. Po kontrole dej vědět. Určitě bude vše okej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
4.1.19 22:50

Holky a jakou berete listovku? Já mám obyčejnou od Medpharmy, no uvažuju, že bych si pořídila ten femibion :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
4.1.19 23:02

Ahoj holky, gratuluji všem tehulkam a pripojuji se :)
Posledni ms 15.11. Na kontrole jsem byla ve stredu, uz bylo i srdicko :srdce:
Mam doma jedno dvouleté zlatíčko :srdce: a ted se zadarilo na druhé hned na první pokus.
Zle je mi také docela casto..rano vždy, pres den vetsinou dobry, drzi me to uz od tydne pred vynechanim ms. Taky sem byla strasne unavena a motala se mi hlava, to je o dost lepsi od doby co beru tehu vitaminy.. Na tabletky sice moc nejsem, ale byla to moje posledni nadeje jak zvládnout aktivně fungovat s dcerou a naštěstí pomohlo! I dr mi rikala at je beru, kdyz je mi zle atd… u prvniho tehu sem to vůbec neznala.
No musime to vydrzet, ty zlaticka za to stojí. Držte se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
4.1.19 23:24

@Mehani já beru nějakou obyc. Ale předchozí dvě těhotenství jsem brala Femibion a ten povazuju co se týče složení za nejlepší, co má trhu přímo pro těhotné tady v ČR je dostupné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
4.1.19 23:27

@lilas pani, gratuluji. Tak to je pohoda, když se to povede takhle rychle. Kdyby mi před 11lety řekli, že jednou otehotnim normálně, I když už to vlastně nebudu chtít, mohli jsme jet na luxusní dovcu na Maledivy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
4.1.19 23:44

@Térouš
Jj každý to ma nějak a nenaděláme s tím nic :think: U nas to bylo hned vlastně pokaždé, celkem 3×, ale poprvé to nevyšlo :(
Teď po porodu jsem myslela, že to bude jinak, že se tělo změnilo, ale zase to vyšlo hned :) Hlavně ať mrňouskové hezky rostou :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí