Poradna duly
Jana Čurdová
@Katar já mám super porodní asistentku. Sice mě tedy nerodi, protože mám císaře, ale jde se mnou na sál, domluvila mi v Podolí bondovani po císaři ještě na sále. Tedy nebyl to úplně bonding kůže na kůži, protože je tam hodně zima, ale měla jsem malou na sobě a ona mi ji pridrzovala zatímco mě sili a cistili. Jinak pak byla celý den s mým manželem, vykoupali spolu malou atd. Malá nebyla ani chvilku bez nás. Když jsem byla na Jip, nosila mi ji na přiložení a pomazleni, dávala mi homeopatika na zhojeni. Ale toto všechno je možné v Podolí pouze s nadstandardem. Jinak by tam manžel nemohl být. V tomto případě to bylo téměř ideální
@lucky28 teda smekám. Já jsem teď jeden den nabitá energii a další den je hotovo. Dnes se celý den valím, je mi špatně.
@Térouš
Mě bývá špatně každý den. Každý den jsem jak po těžkém a bujarém večírku. Je to hrozné. Tohle jsem u prvního těhu neměla. Tedy bylo mi špatně, ale nebylo to v takové míře a navíc vše začalo min. o měsíc později než teď. Ale možná je to tím, že už jsem o šest let starší a možná to proto hůř snáším
![]()
Ale hold musím ještě dva měsíce počkat a pak už bude líp ![]()
@werajsik Jojo. Jsem jako kdybych celý den fyzicky těžce pracovala. Vše mě bolí, žaludek se houpe, hlava tresti. Ani ty procházku nedám. Taky jsem to první dvě těhotenství neměla. Až teď. To je jasný, že to musíme pretrpet. Jen mě štve být o svátcích taková lemra ![]()
@Térouš to zní jako super asistentka. A je přímo z Podolí nebo externí? A jak jsi ji vlastně našla? ![]()
@katerinz pracuje v Podolí. Já jsem se s ní seznámila minule těhotenství, když byla ještě na rodičovské. Můžeš se podívat na stránky radost z porodu ![]()
ahoj, tak se taky přidám. Poslední MS 21.11. (četla jsem, že nejsem sama
) Na první kontrole jsem byla na Silvestra, ale to zatím byla jen tečka
. Další mám 14.1. to už snad bude vidět víc
. Jsem prvorodička, hrozně se těším, ale mám i velký strach. Dívala jsem se, že jsme tu tak hezky namíchaný, že nám ty zkušenější snad trochu zklidní nervy.
Ahoj holky, tady je teda mrtvo. Jak se máte? Co nevolnosti, preziracky
a kontroly? Doufám, že u všech vše v pořádku ![]()
@Térouš ahojky
já jsem dnes 6+2, na kontrole jsem byla ve středu, podle Mudr bylo vše ok, srdíčko ještě vidět nebylo, ale gestační váček, žloutkový taky a zárodečný terčík..
další kontrola za dva týdny, tak jsem napnutá
jinak jsem taková bez energie, bývá mi zle, žaludek na vodě, ale nezvracim..přes den to jde, ale večer to je děs..spím v polosedě
a co ty? ![]()
@Mehani tak to je paráda. Jakmile jsou tam vidět tyhle struktury, tak to je tehu na dobré cestě
já měla kontrolu na začátku prosince a bylo ještě bez srdeční akce, další mám ve čtvrtek, takže jsem napnuta maximálně. Zároveň ale tak nějak v klidu. Uvidíme. Mám odpolední nevolnosti bez zvracení motá se mi často hlava a pribiram nevím z čeho. Ale já to tak bohužel mám. Teď po druhém jsem drela jak kůň, abych shodila, držela stravu, ale mě stačí jak se říká rohlík a priberu kilo. No nestihla jsem shodit a jsem zas tehu.
@Térouš a v jakém jsi týdnu? Takže čekáš druhé mimčo? U mě to bude první, tak jsem ze všeho taková vyhukaná
hlava se mi začala točit, jak jsem nečekala MS, vlastně jsem díky tomu začala tušit, že se něco děje
občas je mi slabo i teď, nejraději ležím s nohama nahoře
z toho si nic nedělej, shodíš to potom
![]()
@Mehani čekám celkem čtvrté, ale doma mám dvě holčičky. Jsem 9+1. Shodim doufám, že vše dobře dopadne a bude trocha prostoru i pro maminku
. Chápu, že ses vyjukaná. To byl každý komu na děťátku záleží.