Rodíme srpen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8743
27.12.18 13:05

@Pandulka záleží na doktorovi, moje dr se každému skutečně věnuje, na ultrazvuku vše hezky popisuje od první bublinky. Srdíčko se normálně poslouchat dá od prvních pulzaci, jen to chce mít dobré přístrojové vybavení. Ať si každý dělá co chce ne?i kdyby si tam klientka chtěla vzít celou rodinu, je to její věc. Ona je plátcem pojistného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.12.18 13:09

@Pandulka
No to si taky říkám, ale když si chce člověk vybrat, tak musí asi pátrat včas. Obzvlášť v Praze. Nedokážu si představit rozhodnout se treba během týdne nebo 14 dní :D a taky bych to chtěla s někým probrat osobně a tak..Takže mi přijde že čas běží nějak moc rychle. :D :) a kamarádka mi říkala že přesto že bude rodit nejspíš jinde protože žije kousek od Prahy, tak je zaregistrovaná i v Motole. Doporučila ji to její dr. Kdyby se něco dělo a potřebovala by převézt z oblastní porodnice, tak ji do toho Motola vezmou spíš než kdyby tam nebyla zaregistrovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
27.12.18 13:09

Podolí i Apolinar registrace ve 14 týdnu. Osobně nemít zlé zkušenosti a průběhy, tak jdu do menší porodnice, např Hořovice si hodně chválí a Neratovice. Ale bude se registrovat opět do Podolí. Mám tam i svoji porodní asistentku, která se mnou půjde na sál při císaři, abych mohla hned po vytahnuti miminka bondovat, I když ne v pravém slova smyslu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
27.12.18 13:30

@katerinz No já původně chtěla soukromou porodní asistentku se smlouvou s danou porodnicí, aby u mně byla celou dobu…ale po 2 dnech hledání jsem to vzdala… Tak jsem se klepla přes prsty a řekla si, že to začnu řešit až jestli dopadne lednový 1. screening dobře.
Ale spíš to vidim na Nymburk/Příbram/Neratovice. Přijde mi, že u těch pražských je celkem často stopstav..a to je má noční můra :mrgreen: Takže tak za ten měsíc jestli bude vše ok začnu něco hledat..

• Citovat
  • Upravit
8743
27.12.18 13:32

Holky poraďte nějakou pěknou knížku. Trpím noční tehotenskou nespavosti a jedině přečíst pár stránek pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
27.12.18 13:34

@Pandulka Příbram je prý super taky. Rodila tam moje kamarádka. Nymburk nedoporučuji, zavinili mi tam celou tu peripetii s prvním porodem,zanedbali péči, o dalších záležitostech radši nemluvím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pandulka
27.12.18 13:36

@Térouš Tak dle info na netu je srdce slyšet nikoliv jen vidět) od 10 tt. https://www.mom4moms.cz/…-tehotenstvi

• Citovat
  • Upravit
8743
27.12.18 13:40

@Pandulka no a já ti říkám, že to není pravda. Hned při první kontrole v minulém těhotenství 6+4 jsme ho poslouchali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
27.12.18 13:57

Když už kolem devátého týdne se dá chytit akce dopplerem přes břišní stěnu - viz angelsounds (výrobce udává 12 týden, maminky mají dřívější zkušenosti) , vaginalne je slyšet dříve, samozřejmě to není ten buchot, na který je člověk zvyklý, ale dá se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
27.12.18 15:54

Nedávno tady na emimimu se někdo ptal po tehotenském diaři ale já nemůžu žádný dobrý najít :-/ máte ho některá ?:-) chtěla bych nějaký kam můžu dát i fotky, aby tam byl třeba i seznam kontrol a třeba i něco o miminku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
27.12.18 16:04

@Katar http://online.midwife.cz/…dnim-kurzem/

docela se mi libi toto, ale zatim nevim jestli neco takoveho poridim… na diare moc nejsem, ale zas bude fajn to mit vse pohromade a je to i na prvni rok zivota ditete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
27.12.18 16:14

@debra.morgan
Tak ten vypadá hodně luxusně :) děkuji za typ a hned kupuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
27.12.18 16:25

@Katar asi si ho taky koupim, bude fajn mit aspon ty fotky nejak pohromade a treba se k tomu za 30 let rada vratim :-D
ale nevim jestli koupit uz ted nebo pockat az po screeningu..... :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
27.12.18 16:30

@debra.morgan jee to je hezký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.12.18 16:36

@Pandulka To je taky moje ideální představa :) ale zatím hledám. A ty jsi to vzdala, že Ti nic nevyhovovalo? Nebo proč jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí