Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj, ráda bych se přidala. Poslední MS jsem měla 21.11., takže bych měla být teprve 5+1. Ale na kontrolu jdu až 18.1., tak průběžně brouzdám a pročítám zkušenosti ![]()
Jsem ráda že v tom nejsem sama ![]()
A odkud jste holky jestli se můžu zeptat ?:-)
@katerinz ahojky, tak to jsme úplně stejně
.
Jinak děvčata také pořád litate na malou? Já nikdy nebyla učůraná a teď co hodina tak musím na WC ![]()
@Katar No k odsouzení to jistě není..ale musim říct, že na mě by se doktorka dívala asi hodně divně a mně to ani nenapadlo chlapa tam brát, ačkoliv chce taky vidět všechny UTZ a snaží se vnutit i k porodu.
Brala jsem to jako běžnou kontrolu. O nějakém poslouchatelném bijícím srdci se rozhodně nedá mluvit. Poznají to jen z obrazu, že něco pulzuje na monitoru. Fotku ti klidně (pro)dají.
Prostě je to rychlý vnitřní UTZ, něco tam pulzuje- tak ok, dostala jsem rady jaké bolesti jsou normální, co jíst, že to nemám nikde moc hlásit, protože do 12 tt je až 20% riziko potratu, radu že se mám hned objednat na 1. screening, protože je moc těhotných a za 10 minut jsem šla ven.. Chlap by mi tam přišel takový..nepatřičný a nevyužitý.. ![]()
Edit: Jo a to se nám povedlo po roce a čtvrt a i poté, co jsem od své dr před půlrokem dostala kázání, že se mám smířit s IVF nebo dárcem. Takže to, že se podařilo je pro nás fakt zázrak..
@lucky28
Jojo jsme
všimla jsem si hned u prvního příspěvku.
Já na malou chodím možná trochu častěji, ale to je tím že se snažím více pít. Dříve jsem to dost flákala ![]()
Já žiju v Praze. Takže se trochu „děsím“ věcí jako např. brzká registrace do porodnice atd. Všechno je potřeba nějak brzy
![]()
@Pandulka
Je mi jasné, že to ještě není úplně ono ale alespoň něco ![]()
@lucky28 Mně se lítání na wc teda vyhlo. Stejně jako jakákoliv bolest prsou. Zato od 7tt umírám na nevolnosti..
Nad tím čůráním jsme zrovna dneska přemýšlela
asi budu na záchodě pořád až bude miminko větší a bude tlačit na močák
![]()
@katerinz Jojo, taky Praha. A registrace v Podolí ve 14tt, kdy denně registrují 8 žen mě celkem vyděsila. Takže koukám po něčem za Prahou. Pak si teda vždycky nadávám, že to moc řešim a ještě vše zakřiknu ![]()
@Bledule22 taky krásně dáreček… Myslíte že si mám zajít na pohotovost když mám takové zvláštní křeče jak při silné mens.? ![]()
@lucky28 jasný. To dělá Hcg a patří to k tomu. Počkej ve vyšších stádiích, to už bude miminkem a bude to vyzivnejsi ![]()