Rodinná půjčka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45717
9.4.12 12:39

Splatnost je az v červnu tohoto roku? Tak to tedy nevim, co ted řešíte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.12 12:42
@veria píše:
Splatnost je az v červnu tohoto roku? Tak to tedy nevim, co ted řešíte :)

Ano červen tohoto roku..jen se dopředu informuji snad na tomhle není nic špatného :)

• Citovat
  • Upravit
45717
9.4.12 12:46

Ok. Každopádně mate cas. Ale doporucuji - Nepodavejte na sestru hned žalobu, zkuste to po dobrém nejdriv. Budete platit minimalne soudní poplatek, právníka pokud si to neumíte sepsat sami atd. Sice to nakonec plati ten kdo prohraje, ale jsou to další více náklady. Upozornete na to sestru.

Příspěvek upraven 09.04.12 v 12:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
9.4.12 12:46
@Anonymní píše:
Ano jasně ,že má čas a to mi tady chcete vyčítat,že jsem se zeptala a trochu se informovala dopředu? Neznáte problémy rodiny ani rodinu..nemůžete v tomhle soudit..:) Takže si prosím tyhle komentáře nechejte pro sebe..:) děkuji

Kdepak je nějaká výčitka? Já ji teda nikde nevidím.. Trochu méně vztahovačnosti ..je krásné Velikonoční pondělí. Já jen zkonstatovala, že rodiče jsou dospělí a jistě si své peníze pohlídají ..nic víc se v tom hledat nemusí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
9.4.12 16:40

hele, určitě jí v červenci prvně písemně upozorněte, že nezaplatila (pokud se to teda stane), je lepší mít v ruce papír o tom, že jste člověka k platbě vyzvali. Nejhroší je, že některý děti jsou pěkný smradi. Tak ať to rodičům dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel