Rok plný smůly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1312
3.12.14 14:13
@martina.se píše:
jj, fláknul sebou na ledu :think:

No, tak to je síla. Ale nemusí být hned nejhůř, mícha může být jen oteklá a funkce se může upravit. Pokud na míchu něco tlačí, budou ho hned operovat, aby provedli dekompresi a dají se hned léky proti tomu otoku. Moc držím palce, ať to dobře dopadne. Kolik mu je? Úrazy míchy bývají většinou při těžších úrazech, autoehody, pády z výšky. To sebou chudák fláknul dost nešikovně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
3.12.14 14:13

OVŠEM, KDYŽ JSEM SI DNES PRECETLA TOHLE…

http://ona.idnes.cz/…/zdravi.aspx?…

• Citovat
  • Upravit
72725
3.12.14 14:16
@Merunka02 píše:
No, tak to je síla. Ale nemusí být hned nejhůř, mícha může být jen oteklá a funkce se může upravit. Pokud na míchu něco tlačí, budou ho hned operovat, aby provedli dekompresi a dají se hned léky proti tomu otoku. Moc držím palce, ať to dobře dopadne. Kolik mu je? Úrazy míchy bývají většinou při těžších úrazech, autoehody, pády z výšky. To sebou chudák fláknul dost nešikovně…

já doufám, že to bude tak, jak píšeš.. večer budem moudřejší :think: teď nad ním rokujou, co s ním..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.14 14:16

Mám za sebou rok plný stresu, osobních problémů..nicméně doufám v lepší zítřky a kvůli malé prostě musím být silná.
V zkratce - letos nás opustil její táta, já ještě na RD koupila malý byt a každým dnem se budem stěhovat. Příští rok od podzimu musím najít ihned po RD práci, protože bez ní bych nás neuživila.

Když na mě někdy přijde splín, snažím se ho překonat, protože mi v závěru stejně nikdo kromě sebe samé nepomůže. :nevim:

Někdy je to sakra těžké, ale prostě musím jet dál.

• Citovat
  • Upravit
6100
3.12.14 14:17
@KackaDoup píše:
@Boudová ja rozumim, ale ja uz ma dva roky kdy se toho kumuluje toliK, ze je to ČASTO VELMI narocne…ale nevylucuje se to s tim ze je clovek vdecny za vsechno dobre..nebo aspon normalni.

Taky rozumim, ale takovej ten život prostě je. Vim že někdy přijde něco, co je takovej zádrhel ve štěstí, že člověk jen těžko vidí to pozitivní, ale i tak to jde. Já za to vděčím hodně svému partnerovi, který opravdu i v těch nejtěžších chvilích neztrácí naději a drží mě nad vodou. A já se to od něj hodně učím. A vím, že život je takto mnohem jednoduší. Už od malička nesnáším, když nám furt babička říkala, jakou máme smůlu, když nám něco nevyšlo. Jakou smůlu?? Smůlu si představuju tak, že přijdu někde o obě ruce a nohy, to bych možná připustila, že mám smůlu a litovala se. Vždycky se dá najít něco co je na životě krásný. A i špatný věci, se můžou proměnit v dobrý. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

@martina.se je alespon v dobre nemocnici? jsou tam na tohle odbornici? aby neudelali vic skody nezli uzitku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Ahoj,
já měla taky špatné období, začalo to už v půlce r. 2013 - zrušili nám firmu a všechny propustili, takže jsem dlouhobě bez práce (nejsem už nejmladší a mám problém něco slušného sehnat), syn vloni na podzim odjel na několik měsíců pracovně do velmi nebezpečné oblasti (naštěstí už je v pořádku zpět) a koncem roku mi těžce onemocněl manžel. Na Mikuláše byl na operaci a ukázalo se, že je to špatné, tak jsme hned spolu od ledna procházeli náročnou léčbou. A jak já říkám, že všechno zlý je na něco dobrý, tak to, že jsem byla bez práce mi umožnilo o manžela pečovat na plný úvazek. Trvalo to cca půl roku, byly i nepříjemné komplikace, ale nakonec jsme to zvládli a od prázdnin je manžel zpátky v práci - podrželi ho i kolegové a šéf, takže se mohl vrátit. Ovšem za ten čas jsme přišli o dost finančních prostředků (on nemocenská a já bez příjmu), takže příjmy klesly na polovinu toho co dřív. Naštěstí jsme měli úspory, takže to nám pomohlo, ale tam pořádná „díra“. :mrgreen: co se dá dělat, zdraví a život je přednější.
Nyní řešíme úplně jiné věci, jsme v jednom kole, ale situace se zlepšila a já věřím, že v příštím roce to bude ještě lepší a chci si najít slušnou práci. Takže to chce vydržet, trpělivě vše přijmout a věřit. Opravdu to pomáhá. Posílám hodně energie a přeju, ať to vše zvládneš. :kytka:

Anonymní G.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
3.12.14 14:18

@Boudová jenze je to tezke, kdyz jsi kuprikladu dlouhodobe tezce nemocna apd.nebo deti.

Příspěvek upraven 03.12.14 v 14:19

• Citovat
  • Upravit
72725
3.12.14 14:18
@KackaDoup píše:
OVŠEM, KDYŽ JSEM SI DNES PRECETLA TOHLE…http://ona.idnes.cz/…/zdravi.aspx?…

tak nějak.. mají můj obdiv, že to dávají :srdce: to jsou neskutečně silní lidé.. když si tu pak přečteš, že někdo chce kvůli banalitě skákat z okna a pod, tak se musím jen smát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.12.14 14:19
@KackaDoup píše:
@martina.se je alespon v dobre nemocnici? jsou tam na tohle odbornici? aby neudelali vic skody nezli uzitku.

tohle nemůžu posoudit. Je fakt, že je ve špitále, kde mého ex dali dohromady (co se týče páteře), a je zcela bez následků. Takže snad je v dobrých rukách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
3.12.14 14:19

@martina.se jj presne tak…ja uz bych nebyla…asi…ne ze bych skakala z okna..ikdyz clovek nikdy nemuze vedet kolik vydrzi…ja musim rict ze jsem docela silna zena…ale tohle si opravdu uz nemuzu ani predstavit :(

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
3.12.14 14:21

@martina.se :palec:, :zed: to mate tedy na tu pater tedy smulu..a jsme zase u te smuly :zed: :oops:

• Citovat
  • Upravit
72725
3.12.14 14:21
@KackaDoup píše:
@martina.se jj presne tak…ja uz bych nebyla…asi…ne ze bych skakala z okna..ikdyz clovek nikdy nemuze vedet kolik vydrzi…ja musim rict ze jsem docela silna zena…ale tohle si opravdu uz nemuzu ani predstavit :(

tak nějak.. mazec toto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.12.14 14:22

Já, když jsem myslela, že už snad nebude hůř, jsem byla u astrologa. Ten mi vysvětlil, že ty roky nemám brát jako smolné nebo jako něco, co na mně hroznýho kdo seslal. že je to spíš škola, zkušenosti, které jednou budu potřebovat a které využiju. A dokud se vše enaučím a vše si neprožiju, tak ty lepší roky nepřijdou. Pak mi řekl, že od určitých narozenin by se stav měl zlepšovat a to právě podle toho, kolik jsem se toho naučila… a pochopila. Rok 2014 považuju za posledních 10 let ze jeden z nejlepších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.12.14 14:23
@KackaDoup píše:
@Boudová jenze je to tezke, kdyz jsi kuprikladu dlouhodobe tezce nemocna apd.nebo deti.Příspěvek upraven 03.12.14 v 14:19

Loni jsem musela odejít na čas z práce, abych se starala o mamku, která byla po vážné mozkové příhodě částečně ochrnutá (rehabilitace, učení slov, koupání) a do toho o své dva sourozence a nemocného psa. Veř mi že vím, že se někdy hledá těžko, ale všechno se dá. Musí se chtít hledat to pozitivní. I když vím, že loni jsem to taky hledala těžko, přece jsem zase našla štěstí. A dnes to celé vním jako velkou životní zkušenost, která mi opravdu hodně dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová