Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Hezký den přeji všem…Jdu spíš ulevit svému srdíčku a zeptat se, zda je na tom někdo jako já…
Tento rok byl pro mě jedním slovem příšerný. Začalo to už někdy po novém roce, na co sáhnu to se mi nedaří, nic nevychází, moje rodina - to jsou 4× těžké zdravotní problémy plus jedno úmrtí, vše tento rok, i já měla zdravotní problémy, nedaří se mi už většinu tohoto roku otěhotnět, vznikly spory, zkrátka všechno špatně… Je to jen náhoda, nebo nám může na rameni skutečně sedět smůla?Věříte něčemu takovému? Jak to zastavit?
Obyčejně nejsem tolik paranoidní, ale toto už je na mě fakt moc a nikdy jsem nic takového nezažila…
To je normální, některé roky jsou šílené, jiné lepší. Já si prožila pár hrozných let, a tento rok poprvé mám pocit, že se to konečně obrací.
(Před třemi lety mi dokonce jedna psycholožka řekla, že prý ta smůla pramení z toho, že mě někdo v Africe zaklel (vyrůstala jsem tam) a prý jde sejmout jen, když toho člověka najdu, prostě blbost, a to byla studovaná psycholožka)
Kdyby nebyly ty špatné chvíle, nevážili bysme si těch hezkých…
@JayLee píše:
me je jasny, ze to takhle nemusi byt na vekyjen rikam, ze si toho moc vazim a doufam, ze tomu tak bude nadále
ale jj kdyby cokoliv z toho prislo, tak bych se tomu musela postavit a nejak to překonat mno
Určitě, takhle se k tomu staví většina lidí, potíže nás zocelují, činí nás lepšími, zralejšími, já říkám, „co mně nezabije to mě posílí“. Tak hodně štěstí všem, nebojte holky, zase bude líp. ![]()
Anonymní G.
@martina.se píše:
tohle nemůžu posoudit. Je fakt, že je ve špitále, kde mého ex dali dohromady (co se týče páteře), a je zcela bez následků. Takže snad je v dobrých rukách.
Je pravda, že je potřeba dobrá nemocnice. Ale snad by ho převezli, kdyby viděli, že je potřeba. Měl by se z neurochirurgie (kde by ho případně operovali) dostat na spinální jednotku, která se specializuje na úrazy míchy je tam k tomuto problému i odborně vedena rehabilitace). Spinálka je v Praze v Motole a myslím v Brně. A následně Kladruby či jiný rehab ústav.
Takže vlastně zbývá jen čekat a snažit se vzít si z toho to dobré - posílení?
Zakladatelka
@Anonymní píše:
Ano, je to tak, já se právě taky zajímám o astrologii a vím, že určité životní zkušenosti (ať už špatné nebo dobré) souvisí s tranzity planet. Nechtěla jsem to v prvním přípsěvku napsat, protože mnozí to považují za šarlatánství, ale já v tom našla i ten můj vyhazov z práce, i manželovu nemoc (samozřejmě, že tam nenajdete, že dostanete rakovinu, ale že můžete onemocnět, nebo přijít o peníze, prostě, že budou problémy…). Minulé dva roky na tom byli biti zejména Vodnáři, Lvi (já a manžel), pak částečně Býci a Štíři. Ale od nového roku se to zlepší, manželovi (Lev) to začalo už v létě ( a zase to má spojitost s planetama). Jednou jsi dole, jednou nahoře, nic netrvá věčně a i to zlé jednou pomine.Anonymní G.
jak to vypadá s Pannou?
Mám jeden problém, co mě trápí, díky zdr. stavu se řešení odsouvá, ale bojím se, co mě čeká ![]()
@majki.r (Před třemi lety mi dokonce jedna psycholožka řekla, že prý ta smůla pramení z toho, že mě někdo v Africe zaklel (vyrůstala jsem tam) a prý jde sejmout jen, když toho člověka najdu, prostě blbost, a to byla studovaná psycholožka)
mazec
@Anonymní píše:
Ano, určitě, právě od léta šel Jupiter do Lva, takže všem Lvům by se mělo začít dařit a měli by mít celkem dobrý rok. Ale jak moc se ti bude dařit a v čem, to záleží na dalších aspektech, protože to není tak jednoduché, nikdo není čistý Lev, ani čistý Vodnář…atd.(máme každý v horoskopu zrození 9 planet a ty můžeš mít v podstatě ve všech znameních, nebo např. 3 ve Lvu, 2 v Panně atd…). proto nesedí ty horoskopy v „Plesku“ atd., to je jen zábava.
Ale určitě to zlepšení přijde, neboj.
A jak bych to mohla zjistit blíže? Fakt by mě to zajímalo, astrologii věřím.
Zakladatelka
@KackaDoup píše:
a co chudacci blizenci krizeni s vahama?
No Blíženci to právě v následujících dvou letech můžou mít v určitých měsícíh komplikovanější, ale to by sis musela od nějakého dobrého astrologa nechat udělat rozbor, není to tak jednoduché. Já jsem tu anonymně, protože se tím zabývám jenom amatérsky pro sebe a svoji rodinu, tak aby mne někdo nenařkl, že tu agituju.
A Váhy - taky, některé procházely už vloni a letos špatným obdobím a některé ještě budou, ale souvisí to s jinou planetou - Uranem, který je nyní v Beranu (celkem 7 let!)a dělá jim opozice na Slunko. Tzn. změny, ale můžou být jak zlé, tak dobré, zase to nejde říct takhle paušálně.
Anonymní G.
@Anonymní píše:
A jak bych to mohla zjistit blíže? Fakt by mě to zajímalo, astrologii věřím.
Zakladatelka
Holky, všechny co vás to zajímá, podle toho odkud jste, najděte si na internetu poblíž vás skutečně dobrého astrologa, pár jich v republice je(nebudu je jmenovat, nehodlám nikomu dělat reklamu) a obraťte se na ně. Myslím, že existuje i někajý seznam renomovaných astrologů, zkusím to pohledat. Dobré jsou taky reference od známých. Najděte si fakt někoho na úrovni, já kdysi před lety taky naletěla, než jsme našla někoho, kdo to umí a kdo to učil i mne.
G.
@Anonymní píše:
No Blíženci to právě v následujících dvou letech můžou mít v určitých měsícíh komplikovanější, ale to by sis musela od nějakého dobrého astrologa nechat udělat rozbor, není to tak jednoduché. Já jsem tu anonymně, protože se tím zabývám jenom amatérsky pro sebe a svoji rodinu, tak aby mne někdo nenařkl, že tu agituju.
A Váhy - taky, některé procházely už vloni a letos špatným obdobím a některé ještě budou, ale souvisí to s jinou planetou - Uranem, který je nyní v Beranu (celkem 7 let!)a dělá jim opozice na Slunko. Tzn. změny, ale můžou být jak zlé, tak dobré, zase to nejde říct takhle paušálně.Anonymní G.
A kdybych ti slíbila, že tě absolutně z ničeho nenařknu, nemohla by si mi ten rozbor udělat? Jenom zhruba, nic co by tě stálo moc času… Co myslíš?
To se dělá z data narození? No ale jestli ne, tak nevadí. ![]()
Zakladatelka
@Anonymní píše:
Holky, všechny co vás to zajímá, podle toho odkud jste, najděte si na internetu poblíž vás skutečně dobrého astrologa, pár jich v republice je(nebudu je jmenovat, nehodlám nikomu dělat reklamu) a obraťte se na ně. Myslím, že existuje i někajý seznam renomovaných astrologů, zkusím to pohledat. Dobré jsou taky reference od známých. Najděte si fakt někoho na úrovni, já kdysi před lety taky naletěla, než jsme našla někoho, kdo to umí a kdo to učil i mne.G.
A dá se to řešit třeba i po mailu? Budu ti vděčná za nějaký tip.
@KackaDoup Jojo, některé psychology bych hospitalizovala na psychinu. V 16ti mi jeden řekl, že jsem v minulém životě byla čarodějnice (tehdy jsem bojovala s šíleným ekzémem) a že ten ekzém je zlo, co vyvěrá napovrch, že prej nakonec budu vypadat jako upálená a umřu někde sama v lese.
@Anonymní píše:
Hezký den přeji všem…Jdu spíš ulevit svému srdíčku a zeptat se, zda je na tom někdo jako já…
Tento rok byl pro mě jedním slovem příšerný. Začalo to už někdy po novém roce, na co sáhnu to se mi nedaří, nic nevychází, moje rodina - to jsou 4× těžké zdravotní problémy plus jedno úmrtí, vše tento rok, i já měla zdravotní problémy, nedaří se mi už většinu tohoto roku otěhotnět, vznikly spory, zkrátka všechno špatně… Je to jen náhoda, nebo nám může na rameni skutečně sedět smůla?Věříte něčemu takovému? Jak to zastavit?
Obyčejně nejsem tolik paranoidní, ale toto už je na mě fakt moc a nikdy jsem nic takového nezažila…
Ono asi jak kdo..my meli strasny rok 2012..mamka tezky infark(operace srdce-ma umelou chlopen, druhou plastiku), ja v te dobe potratila, manzelova matka mela v tom roce tez tezkou operaci, atd..my mame tento rok konecne dobry..vzali jsme se, po 3letech jsem otehotnela..neboj, bude lip. Vzdycky, kdyz se neco pose*e, tak vzdy a vsechno a zaraz..
@Anonymní píše:
A kdybych ti slíbila, že tě absolutně z ničeho nenařknu, nemohla by si mi ten rozbor udělat? Jenom zhruba, nic co by tě stálo moc času… Co myslíš?To se dělá z data narození? No ale jestli ne, tak nevadí.
Zakladatelka
Letos do konce roku už nic nestíhám…
Zde je ten seznam
našla jsem tam pár dobrých lidí, kteří to umí a znám je např. pod písmeny B, K, M - ty znám osobně, T…někteří i publikují, píší knihy, tak vám ta jména možná nebudou neznámá. Když na jejich jméno kliknete, je tam na ně kontakt.
Tak snad jsem pomohla. ![]()
Letošní rok mám taky docela těžký, ještě se to potáhne minimálně do jara příštího roku. Ale naštěstí nejde o zdravotní problémy mých dětí nebo naší rodiny. Říkám si, že všechno zlé je pro něco dobré a že se všechno děje pro mé dobro
. A moje problémy se také časem vyřeší. Něčemu můžu pomoct, něco se musí vyřešit samo.