Rok plný smůly

Anonymní
3.12.14 13:57

rok plný smůly

Hezký den přeji všem… :kytka:

Jdu spíš ulevit svému srdíčku a zeptat se, zda je na tom někdo jako já…
Tento rok byl pro mě jedním slovem příšerný. Začalo to už někdy po novém roce, na co sáhnu to se mi nedaří, nic nevychází, moje rodina - to jsou 4× těžké zdravotní problémy plus jedno úmrtí, vše tento rok, i já měla zdravotní problémy, nedaří se mi už většinu tohoto roku otěhotnět, vznikly spory, zkrátka všechno špatně… Je to jen náhoda, nebo nám může na rameni skutečně sedět smůla? :nevim: Věříte něčemu takovému? Jak to zastavit?
Obyčejně nejsem tolik paranoidní, ale toto už je na mě fakt moc a nikdy jsem nic takového nezažila…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
3.12.14 13:59

Jo, tenhle rok je pos*aný.. před chvílí mi volal chlap, jeho kluk sebou říznul, má skřípnutou míchu, od pasu dolu nepohyblivý. už se jen modlíme.. Kámoška má letos taky fajný rok, od úmrtí, přes ztrátu všeho -práce, chlap, bydlení, až po těžké zranění, co se nehojí atd.. :think: je to nějaké divoké… Musíš si říkat, že může být ještě hůř.. a přežít to.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.14 14:04

@martina.se
Ježiš, tak to mě mrzí, přeji ať se z toho dostane… :(
Já už fakt nevím, asi se taky začnu modlit.

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
3.12.14 14:05
@Anonymní píše:
Hezký den přeji všem… :kytka:Jdu spíš ulevit svému srdíčku a zeptat se, zda je na tom někdo jako já…
Tento rok byl pro mě jedním slovem příšerný. Začalo to už někdy po novém roce, na co sáhnu to se mi nedaří, nic nevychází, moje rodina - to jsou 4× těžké zdravotní problémy plus jedno úmrtí, vše tento rok, i já měla zdravotní problémy, nedaří se mi už většinu tohoto roku otěhotnět, vznikly spory, zkrátka všechno špatně… Je to jen náhoda, nebo nám může na rameni skutečně sedět smůla? :nevim: Věříte něčemu takovému? Jak to zastavit?
Obyčejně nejsem tolik paranoidní, ale toto už je na mě fakt moc a nikdy jsem nic takového nezažila…

já mam smolne veci uz druhym rokem…dva potraty :zed: a furt neco :(

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
3.12.14 14:06
@martina.se píše:
Jo, tenhle rok je posraný.. před chvílí mi volal chlap, jeho kluk sebou říznul, má skřípnutou míchu, od pasu dolu nepohyblivý. už se jen modlíme.. Kámoška má letos taky fajný rok, od úmrtí, přes ztrátu všeho -práce, chlap, bydlení, až po těžké zranění, co se nehojí atd.. :think: je to nějaké divoké… Musíš si říkat, že může být ještě hůř.. a přežít to.. :hug:

8o spadl kvuli tomu co je ted venku? :(

• Citovat
  • Upravit
72725
3.12.14 14:06
@Anonymní píše:
@martina.se
Ježiš, tak to mě mrzí, přeji ať se z toho dostane… :(
Já už fakt nevím, asi se taky začnu modlit.

doufáme taky.. :zed: to jsme si říkali, do konce roku pár dní, to už půjde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.12.14 14:07
@KackaDoup píše:
8o spadl kvuli tomu co je ted venku? :(

jj, fláknul sebou na ledu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
3.12.14 14:09

Ahoj, neboj bude lip! My meli smolny rok 2013 - zkratka 13. Hrozny porod, tata skoro prisel o oci, splachla nas povoden, kterou opravdu nikdo necekal, starsi dcera na operaci triselne kyly, ktera se objevila z niceho nic, mladsi dcera vkekly zanet prstu, mama operaci kolene, konflikty v rodine, psycika v pr… :hug:

Příspěvek upraven 03.12.14 v 14:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.12.14 14:10

Já na tohle nevěřím, i když se mi stane něco hodně špatnýho snažím se očekávat to lepší… Některé věci se můžou nakumulovat do jednoho roku, ale nikdy bych o sobě neřekla, že mám smůlu, ať už by se mi stalo cokoli. Celkově pro mě byl těžší rok 2013, vlastně to byl nejsložitější rok v mým životě, i tak mi ale dal spoustu zkušeností do života a já si těch zkušeností vážím. :) Bude dobře, ale musí se chtít a věřit. :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
3.12.14 14:11

@martina.se :zed: :zed: :zed: clovek nevi dne ani hodiny.. :( :hug:

• Citovat
  • Upravit
348
3.12.14 14:11

Tenhle rok je nejhorší za celou dobu mýho života.. já už si říkala, jestli se ze mě fakt někdo nedělá srandu, pač to už se někdy fakt nedalo..:/ Nejsi v tom sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
3.12.14 14:12

Tenhle rok je nejhorší za celou dobu mýho života.. já už si říkala, jestli se ze mě fakt někdo nedělá srandu, pač to už se někdy fakt nedalo..:/ Nejsi v tom sama.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348

Tenhle rok je nejhorší za celou dobu mýho života.. já už si říkala, jestli se ze mě fakt někdo nedělá srandu, pač to už se někdy fakt nedalo..:/ Nejsi v tom sama.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@KackaDoup píše:
@martina.se :zed: :zed: :zed: clovek nevi dne ani hodiny.. :( :hug:

tak nějak.. třeba se radovat z maličkostí, bo jeden nikdy neví, kdy se co podělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup

@Boudová ja rozumim, ale ja uz ma dva roky kdy se toho kumuluje toliK, ze je to ČASTO VELMI narocne…ale nevylucuje se to s tim ze je clovek vdecny za vsechno dobre..nebo aspon normalni.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová