Rok plný smůly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.12.14 15:31
@Anonymní píše:
A dá se to řešit třeba i po mailu? Budu ti vděčná za nějaký tip.

Pokud vím, tak spousta astrologů to dělá i přes mail, nebo Skype, nebo i telefon, pokud není možná osobní konzultace. Ale je to placená služba jako každá jiná. Já doporučuji mail, protože to máš písemně a můžeš se k tomu vracet.

• Citovat
  • Upravit
6100
3.12.14 15:35

@majki.r Určitě to byli psychologové??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
3.12.14 15:38

@Boudová Ano, byli. Ten první byl lázeňský psycholog, jela jsem se tam léčit s ekzémem a doktor mi automaticky napsal i sezení u psychologa, tehdy jsem z toho ekzému byla hodně špatná, vypadala jsem hrozně, byla jsem celá zafačovaná.
A ten magor mě dodeptal tak, že jsem měla celou noc u sebe dozor, doktor se bál, abych si něco neudělala, toho „psychologa“ vyhodili na hodinu, co jsem slyšela.
A ta druhá psycholožka byla školní, ve Frýdku, spolupracovala s vyšší odbornou školou, kam jsem docházela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
3.12.14 15:43

@majki.r Tak to je mazec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
3.12.14 15:45

@Boudová Je :mrgreen: Dneska mě jen tak nikdo k psychologovi nedostane, i když vím, že jsem asi natrefila na výkvět těch nejhorších, tak s otevřenou duší už k nikomu jít neumím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.12.14 17:18
@Merunka02 píše:
Je pravda, že je potřeba dobrá nemocnice. Ale snad by ho převezli, kdyby viděli, že je potřeba. Měl by se z neurochirurgie (kde by ho případně operovali) dostat na spinální jednotku, která se specializuje na úrazy míchy je tam k tomuto problému i odborně vedena rehabilitace). Spinálka je v Praze v Motole a myslím v Brně. A následně Kladruby či jiný rehab ústav.

zatím je na neuru a rozhodují, co bude.. zítra se za ním stavíme, po telefonu nic moc neřeknou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
3.12.14 18:28
@martina.se píše:
zatím je na neuru a rozhodují, co bude.. zítra se za ním stavíme, po telefonu nic moc neřeknou :think:

Tak držím palce, ať to dobře dopadne. Ach jo, jedno uklouznutí a takový úraz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.12.14 18:41
@Merunka02 píše:
Tak držím palce, ať to dobře dopadne. Ach jo, jedno uklouznutí a takový úraz…

díky.. zatím netušíme, co a jak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
3.12.14 20:38
@Anonymní píše:
No Blíženci to právě v následujících dvou letech můžou mít v určitých měsícíh komplikovanější, ale to by sis musela od nějakého dobrého astrologa nechat udělat rozbor, není to tak jednoduché. Já jsem tu anonymně, protože se tím zabývám jenom amatérsky pro sebe a svoji rodinu, tak aby mne někdo nenařkl, že tu agituju.
A Váhy - taky, některé procházely už vloni a letos špatným obdobím a některé ještě budou, ale souvisí to s jinou planetou - Uranem, který je nyní v Beranu (celkem 7 let!)a dělá jim opozice na Slunko. Tzn. změny, ale můžou být jak zlé, tak dobré, zase to nejde říct takhle paušálně.Anonymní G.

a nemohla by jsi mi říct prosím aspoŇ ve zkrátce jak jsou na tom střelci? dik :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1336
3.12.14 21:05

@majki.r to si delas prd…el??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
3.12.14 21:07

Ja také zazivam…nejhorší rok v mem prozatím nim živote

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
3.12.14 21:12

Nám se konečně začalo dařit. Dřeli jsme, mnohého se vzali a nese do ovoce. Poslední nám vyšlo dneska a já se nemůžu dočkat.. :) Pos… roky mám snad za sebou, je tedy fakt, že letos je nás o jednoho méně, ale příští rok možná o jednoho víc, kdo ví :kytka:

• Citovat
  • Upravit
vykladzkaret
3.12.14 21:18

Necetla jsem cele, jen prvni stranu… predne, nebudu tu sirit moudra, kterym sama neverim, jen bych rekla, ze kazdy tezky rok nas ma necemu naucit, neco nam ukazat, donutit nas videt nejake veci jinak.
Neco jako drsne zatreseni ramenem, ze treba se na nektere veci divame skrze tubus mikroskopu, a nevidime proto jine veci kolem. Tudiz nas nahled, ze „mame smulu“ muze byt jen o spatnem uhlu pohledu, spatnem objektivu.
Otazka by tedy nemela tak uplne znit - proc se mi neco spatneho deje, ale co jsem se diky tomu naucila, a co se muzu jeste naucit. Je to totiz velmi cenne…

Coelho nenapsal vzdycky nejlepsi veic, ale tohle si pamatuju: "Bojíme se jenom, že ztratíme to, co máme. Ten strach ale přejde, když pochopíme, že náš příběh a příběh světa psala táž Ruka.“

• Citovat
  • Upravit
673
3.12.14 21:37

Já osobně jsem z tohoto roku velmi unavená. Rakovina v blízké rodině, problémy v zaměstnání, partnerská krize…kéž už by bylo líp. Musím to zvládnout. No, jsem zvědavá, co budoucnost přinese pro býky s ascendentem ve Vahách. Kéž by to byl závan něčeho nového, svěžího, neutrápeného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová