Stavěl někdo s firmou LOEX?

mončís
1.12.14 21:10

Stavěl někdo s firmou LOEX?

Dobrý večer,
je tu někdo kdo má zkušenosti s touto firmou? http://www.loex.cz/

Díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
849
22.4.15 10:42

Ahoj/dobrý den,
chystáme se s firmou LOEX stavět baráček, můžu se zeptat, zda jste s nima stavěla? a pokud ano, jestli bylo vše OK a cena zůstala jakou jste si domluvili? Předem děkuji

@mončís píše:
Dobrý večer,
je tu někdo kdo má zkušenosti s touto firmou? http://www.loex.cz/Díky :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
22.4.15 12:10

Dobrý den,
ještě jsme nezačali, zatím připravujeme pozemek, ale stále chceme tuto firmu. Kousek od nás je postavený domeček, četla jsem recenze a firma vypadá opravdu solidní.

• Citovat
  • Upravit
849
23.4.15 07:08

@mončís Děkuji moc. My máme pozemek vybraný. Ve středu jedeme na první schůzku k nim. Máme vybraný teda malý domeček dům č.1 73m2. U nás v sousední vesnici jsou od nich 2 domy a zrovna i ten co chceme, a psali, že OK, tak doufám, že to bude OK i u nás obou :-D
Pak snad poslední krok a to je schválení hypotéky…takový detail :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
24.4.15 09:01

@pepef Tak pak napište jak jste dopadli :) my když jsme se v lednu ptali tak měli do dubna 2016 plno. Jo, hypotéka nás taky teprve čeká. Taky chceme kolem 70m2, ale na dodělání :)

• Citovat
  • Upravit
849
24.4.15 14:55

@mončís Mně napsali, že první volný termín je v létě 2016, tak uvidíme co nám řeknou ve středu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
24.4.15 22:00

@pepef maj toho asi hodně.. Nám, pokud se to povede tak by jsme chtěli ke konci roku jít podepsat smlouvu.

• Citovat
  • Upravit
1
28.4.15 16:32

Také mě zajímá, s tím termínem jste mě moc teda nepotěšili:-(,domečky mají krásné i cenově dostupné, tak uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
28.4.15 17:58

Mají toho fakt hodně.. jsem zvědavá kdy budeme mít termín my :D

• Citovat
  • Upravit
849
29.4.15 13:52

@mončís @lenkaa21 Ahojky tak dnes jsme byli v LOEXu a bylo nám řečeno, že můžeme začít stavět v srpnu 2016. Možný dřívější termín by byl jedině, kdyby se blízko sebe stavěli další baráky. Od nás se bude stavět 20 km 2 baráky od nich, ale to je prý už daleko, tak jsem mu řekla, že není, tak se smál, že fakt je.
No asi kdo si počká ten se dočká no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
1.5.15 13:21

@pepef
tak sem zvedava jak dopadneme my :) ale vim ze kdyz si clovek priplati(asi 70 tis.) Tak je mozne stavbu urychlit, ale to si fakt pockame :))

• Citovat
  • Upravit
849
4.5.15 17:05

@mončís no my jsme přemýšleli, že bychom dali 30.000 aby to bylo za 4 měsíce postavené, jelikož i ve smlouvě již máme že stavba začne 10.8.2016 a dokončení 10.3.2017.
Teď mažílek přišel o práci, tak máme problém s potvrzením o výdělku k hypotéce…tak doufám, že vše dobře dopadne. Byli jsme se podívat i na jejich 2 postavěné baráčky a super. Všichni zatím chválí, tak snad budou stále dobří i za rok :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
5.5.15 21:11

@pepef JSem ráda, že slyším tak pozitivní ohlasy!
Tak přeji, aby jste měli hypotéku co nejdřív ;)

• Citovat
  • Upravit
849
12.5.15 11:18

@mončís Tak dnes posíláme podepsané smlouvičky, sice jsem teď narazila na jednu stížnost na ně, ale každý si někde něco najde. Všichni doporučují RD Rýmařov, ale ty jsou drahý jako prase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
13.5.15 21:04

@pepef Přesně… každému se nezavděčíme :) Tak držím pěsti, aby jste to měli bez problému ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová