Miminko, když nemáte partnera

Anonymní
1.12.14 22:48

miminko-když nemáte partnera

Ahojky prosím o respektování anonymity
Jde o tohle nemám partnera ale moc toužím po miminku. Je mi 20 let rodiče ti by mi pomohli a navíc jsem kardiologický pacient takže u mě miminko čím dřív tím líp. Vím že bych ho uživila ale nějak nevím jak na to. :mrgreen: Co myslíte třeba zajít do reprodukčního centra?
A co potom s výbavičkou co je tak nejdůležitější? díky moc a opravdu prosím o respektování anonymity

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
1.12.14 22:50

Možná začni myslet víc než na to, co chceš ty, na to dítě. To je znak vyzrálosti, že chceš blaho ne pro sebe, ale pro dítě. A to nejlepší, co můžeš dítěti dát, je dobrý táta.
Jinak ne reprodukční centrum ti bez partnera dítě neudělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
1.12.14 22:52

Dítě měj, až se o něj dokážeš postarat a zabezpečit ho sama, bez pomoci rodičů. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
1.12.14 22:53

Promiň, ale jaksi mi to hlava nebere. Chápu touhu po miminku i to, že máš k tomu i sve zdravotní důvody…ale az tak? Neodsuzuji te, jen si myslím, že to není asi ideální volba…ale to si asi slyšet nechtela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
1.12.14 22:54

Jediný řešení je, najít si chlapa, který s tebou to dítě bude chtít. v CARu ti bez partnera dítě neudělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
1.12.14 22:55

Myslím, že myslet na výbavičku, když ještě není ani to mimi je opravdu předčasné. Spíš bych se soustředila na hledání vhodného protějšku než zakládat nic neříkající a neřešící diskuze. Jseš hodně mladá, takže počkat nějaký ten rok snad nebude tak velký problém ani z toho zdravotního hlediska. K miminku jen tak ti v žádném reprodukčním centru nepomohou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.14 22:55

Nn to opravdu ne já vím svým způsobem mám času dost a dost ale skrze to srdíčko se mi partnera nedaří najít a nemyslím si že kdybych s miminkem byla sama že bych nebyla ani první a ani poslední mě jde spíš o to jestli to vůbec nějak jde a pokud ano pak ty následující dotazy.

• Citovat
  • Upravit
69235
1.12.14 22:57

Nejde, legálně nejde. Můžeš si hledat chlapy na sex a doufat, že s jedním otěhotníš. Nebo si dát čas a najít si partnera pro život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.14 22:59

To jsem chtěla vedět tak to díky fakt jsem si nebyla jistá

• Citovat
  • Upravit
45689

Jde. Muzes si objednat sperma ze zahraničí, napr z Dánska to jde. V Česku ti to na klinice bez partnera neudělaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188

Prosimte mysli, je ti 20, nic nemas, jediny co mas tak je jeste dost casu! Za tu dobu si neco nasetris, promyslis to, i toho tatu jednou najdes, ve dvou se vsechno lip tahne. Nemysli si naivne, ze je to jednoduchy. To urcite neni. Deti nemam, ale vidim to v blizkym okoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
1.12.14 23:00

Tak jestli ti jde jen o to mít dítě za každou cenu, což moc nechápu tedy a je ti jedno, kdo bude „otcem“,tak se nech prostě zbouchnout. Chlapů na jednu noc do postele jsou mraky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59392
1.12.14 23:07
@Anonymní píše:
Ahojky prosím o respektování anonymity
Jde o tohle nemám partnera ale moc toužím po miminku. Je mi 20 let rodiče ti by mi pomohli a navíc jsem kardiologický pacient takže u mě miminko čím dřív tím líp. Vím že bych ho uživila ale nějak nevím jak na to. :mrgreen: Co myslíte třeba zajít do reprodukčního centra?
A co potom s výbavičkou co je tak nejdůležitější? díky moc a opravdu prosím o respektování anonymity

do toho centra zajdi a uvidíš co tě řeknou :mrgreen: :mrgreen:, ve 20 letech si kup panenku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
1.12.14 23:11

A ty už vydělávas a mas nasetreno na vybavicku a na živobytí při rodicaku a zajištěné bydlení? A co je z vybavicku nejdůležitější?? Přijde mi to jak kdybys mluvila o domácím mazlickovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
1.12.14 23:15

Jak moc je dulezite mit ze zdravotniho hlediska dite "cim driv tim lip "?
Nevim…
Myslim, ze mas velkou touhu ale ver, ze to k tomu mit dite sice staci, ale poridit si dite za kazdou cenu neni reseni, neni to vubec o tom mit to mimino, je to moc prace a zavazek veliky celozivotni, myslim, ze vzhledem k veku nemas jeste páru o tom, co to vse obnasi…nemyslim to ve zlem, vazne ne…
Najdi si nejaky zajem, jsi mlada, muzes si uzivat zivota, zazitky, cestovat, konicky…poznat ruzne veci, mesta, zeme, venovat se necemu, poznas urcite chlapa s kterym to dite budes chtit…
Mit dite je velke rozhodnuti na cely zivot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová