Miminko, když nemáte partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2873
2.12.14 07:40

Zkus se od toho odpoutat a najít si jiný koníček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1772
2.12.14 07:42

Stále nechápu tu srdeční vadu, která Ti brání v najití partnera. Co se týče mého názoru na to udělat si dítě bez rozmyslu - tak už tady všechno padlo…holky Ti to vysvětlily myslím dost jasně. A pokud máš takovou srdeční vadu, tak by to tvé srdíčko nemuselo ani utáhnout to těhotenství. Takže sklidni hormon, kup si psa a začni chodit na procházky, čerstvý vzduch a chůze Tvému srdci prospěje a třeba Ti utříbí i myšlenky, které zjevně semtam nejsou úplně košér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
2.12.14 07:59

@Slečna Ferka Diky za bizarni, ja tam davala d, priznavam. Jinak me spis zarazi slovosled ve vetach zacinajicich zajmenem MI..Tady je to hodne popularni styl psani :roll:
Zakladatelko: Moji kamaradce bylo 31 let, ma cukrovku a dite si podle doktoru mela poridit do 25, partner nebyl, tak ho proste jeste nema. Jasne, ze ji to trapi, ale sama tusi, ze kdyz dite, tak i tatinka :kytka: Dite je zkouska ohnem, zjistis, jak zvladas napjate chvilky, jak bolest, jak finance, jak stres…a ve dvou je to o polovinu lehci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
2.12.14 08:06

@lekarnicka28 „Miminko tu nebude pro tebe, ale ty pro něho – už napořád..v dobrém i zlém.“ :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
2.12.14 08:16
@Anonymní píše:
Nn to opravdu ne já vím svým způsobem mám času dost a dost ale skrze to srdíčko se mi partnera nedaří najíta nemyslím si že kdybych s miminkem byla sama že bych nebyla ani první a ani poslední mě jde spíš o to jestli to vůbec nějak jde a pokud ano pak ty následující dotazy.

Co je to za hloupost??

S miminkem bys první sama nebyla, to máš pravdu, ale myslíš, že děti nechtějí nepotřebují tátu?? Ne časem najitého náhradního - ale vlastního.
Bože, bože…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
2.12.14 08:16

Proč se ti kvůli tvému srdci nedaří najít partnera? Není to jen výmluva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
2.12.14 08:22
@Kamča.dalmatinka píše:
Ještě si skoro sama dítě. Kde si byla? které země si navštívila? co tě baví? jaké máš záliby? Už si někdy zažila lásku?

Dítě není panenka.To si rodiče zaslouží aby živili ještě tvé dítě? Nepřijdeš si jako sobeckej smrad, chci dítě a vy se postarejte? Jak dítěti jednou řekneš proč nemá tátu-Víš já se rozhodla že chci ve 20 dítě bez práce, bez praxe bez chlapa tak tvůj táta je nákej pepa z horní dolní?

Jsi nemocná, co když tvoje vada je dědičná? Jsi psychicky připravená v tvém věku řešit i tohle?
Dítě není panenka a tamagoči. Jestli chceš dítě, přijed na týden ke mě(plzen)přijd klidně na jeden den a já tě tady nechám na den jako matku mích dětí, myslím že brzo si to rozmyslíš

To jsi odvážná, já bych cizí nevyzrálé osobě dítě nenechala, natož dvě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
2.12.14 08:29

@Heidi86 @ynax Je spousta kluků, co nechtějí nemocnou holku a zvlášť ve 20. Dotyčná tedy přesně nepíše co jí je, ale jsou srdeční vady, které dost omezují v běžném životě, např. nemožnost sportovat. Určitě existují v tomto věku i kluci, kteří nesportují, nebo nechodí na horské tůry, ale každopádně to ve výběru partnera omezuje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
2.12.14 08:32

Tak pokud má zakladatelka nějakou těžkou srdeční vadu, tak určitě dostane časem invalidní důchod a z toho sama dítě určitě neuživí, kór bez alimentů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
2.12.14 09:00

Musím říct, že jste teda zlý :?
ono asi nejde o to, že by nemohla přes srdeční vadu toho přítele najít, ale jde o to, že když se to odzví a prchne.
Najít zodpovědného partnera je v dnešní době dost těžké. Takových co si našlo"zodpovědného přítele" který utekl v těhotenství či během prvních roků života dítěte je tu víc než dost.

Navíc spousta 20 letých matek mnohem lepšími matkami než ty starší kteří si pořídí dítě jen pro to, že jim už táhne na 40.

stačilo jí jen napsat, až si to popř. v klidu promyslí, dá tomu třeba ještě rok či 2, v klidu to probere z rodiči. Většina rodičů by se rádi stali prarodiči. :pankac: né psát, at si pořídí panenku, či plyšáka.

Je vidět, že o budoucnosti uvažuje a trápí jí :hug: Kdyby napsala rovnou, čekám dítě bez partnera a mám srdeční vadu, tak jí odsoudíte úplně stejně…jak je hloupá a pod. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
2.12.14 09:04

Zakladatelko,
zrovna včera jsem říkala příteli, že nechápu jak to ty maminy co jsou na děti sami zvládají. Mě je 21 a malá má 2 měsíce. Je strašně hodná, málo kdy jsem unavená, ale prostě je to na 24 hodin denně furt to samé dokola a jsem ráda když přítel přijde z práce a můžu mu ji na hodinku pichnout do kočárku a jen hledět v klidu do stropu.

A to nemluvím o financích.. Upřímně já byt sama tak to nezvládnu ani fyzicky ani finančně (a to bych jako ty mohla „vysávat“ rodiče). Ten chlap je prostě potřeba, byt jen s miminem tak by ti brzo hráblo. Navíc to není jen mimino, mimino máš na chvilinku, pak začne dospívat a už je to prostě zase o něčem jiném.

Na věku nezáleží, já mám taky málo let, o tom to není to ti fandím, ale prostě věř, že to není sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
2.12.14 09:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
2.12.14 09:15
@Lussye píše:
ono asi nejde o to, že by nemohla přes srdeční vadu toho přítele najít, ale jde o to, že když se to odzví a prchne.
Najít zodpovědného partnera je v dnešní době dost těžké. Takových co si našlo"zodpovědného přítele" který utekl v těhotenství či během prvních roků života dítěte je tu víc než dost.

Navíc spousta 20 letých matek mnohem lepšími matkami než ty starší kteří si pořídí dítě jen pro to, že jim už táhne na 40.

stačilo jí jen napsat, až si to popř. v klidu promyslí, dá tomu třeba ještě rok či 2, v klidu to probere z rodiči. Většina rodičů by se rádi stali prarodiči. :pankac: né psát, at si pořídí panenku, či plyšáka.

Je vidět, že o budoucnosti uvažuje a trápí jí :hug: Kdyby napsala rovnou, čekám dítě bez partnera a mám srdeční vadu, tak jí odsoudíte úplně stejně…jak je hloupá a pod. :cert:

Promiň, ale pořídit si dítě je velký závazek a velké rozhodnutí. Dítě není hračka a nebo domácí mazlíček. Pochybuji, že zakladatelka je opravdu finančně zajištěná, aby zvládla být svobodnou matkou. To dítě si nepořizují prarodiče, ale rodiče. A ti se mají o dítě postarat. Navíc otec je pro dítě stejně důležitý jako matka. Nehledě na to, že ve dvou se to lépe táhne a v péči a výchově dítěte to platí dvojnásob. A pokud je nemoc zakladatelky natolik závažná, že nemůže najít partnera (ale to je diskutabilní, je jí teprve 20 let a život má před sebou), jak k tomu přijde to dítě? Dítě zvládne? Umí si zakladatelka vůbec představit, co obnáší péče o dítě? Jak moc to může být vyčerpávající, jak moc je to náročné? S tím její srdce problém mít nebude? Ony ostatní jí tady radí rozumně, já s nimi souhlasím. Pokud se zakladatelka chce o někoho starat, ať si pořídí kočku, psa, morče, králíčka, ale dítě je něco zcela jiného, to se nepořizuje pro zábavu - je to závazek až do konce života. A krásně tu bylo řečeno, že dítě tu není pro nás, ale my pro dítě.

Příspěvek upraven 02.12.14 v 09:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.12.14 09:16
@Lussye píše:

Je vidět, že o budoucnosti uvažuje a trápí jí :hug: Kdyby napsala rovnou, čekám dítě bez partnera a mám srdeční vadu, tak jí odsoudíte úplně stejně…jak je hloupá a pod. :cert:

prd jsou zlý! Však je to všechno pravda! Uvažovat, že dítě cíleně připravím o jednoho rodiče je sobecké a nedospělé.
Ano ve 20 je těžké sehnat zodpovědného partnera, stejně tak jak je nezodpovědné pořizovat si sama dítě. Co asi slečna ve 20 letech má? Bydlení, které je schopná platit sama? Práci díky které dostane PPM? Dostatečné rezervy „pro všechny případy“?

Ano chápu touhu po dítěti a rozhodnutí ho mít za každou cenu, ale u žen, které jsou opravdu schopné se o své dítě postarat. Samy. Mají pro dítě zázemí a ne že se pověsí na krk rodičům.
Na rovinu já se třeba jednou stanu babičkou ráda, ale primárně si moje dítě pořizuje své dítě a já očekávám, že se o ně budou starat sami a já občas vypomůžu. Ne že má dcera PLÁNOVANĚ! otěhotní bez partnera a pak mi řekne Maminko pomoz mi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
2.12.14 09:17

Překážku bych neviděla v tom věku, ale v tom, že nemáš partnera..

ovšem názory typu ve dvaceti si pořiď panenku-jsou hodně mimo mísu..to asi nebudou psát mladé maminky, co? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová