Rok po císaři a svěšený pupek
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Rok po cisari,sveseny pupek
Dobry vecer, chtla bych poprosit o radu, jak jste cvicily, aby jste nemely sveseny pupek pres jizvu po cisarich? Mam 2 deti obe cisarem s pribranim, (30 po -15, druhe v 35 letech 26 po - 6 ) ale po kojeni je vse zpet. Nejsem kdo vi jak baculata, ale bricho zustava! Mam strach z rozestupu, ale myslim si, ze uz je to spis tuk.Tak se chci zeptat a poprosit jake cviky Vam pomohly! Cvicim na stepru, jim normalne, ziju normalne…prosim o radu, kdyz budu makat jestli je nejaka sance s tim neco delat. Odpovedi typu dieta, napiste, ale…jinak dekuji za nazory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Mně nejvíc pomohly vycházky s kočárkem. Ale v rychlejším tempu a do kopce. To mi kila leťely z břicha dolu samy. A taky jsem si zpevnila zadek i stehna. Když jsem přestala, hned jsem zase začala nabírat, tak chodím s trekovýma hůlkama. Taky svižně a do kopců. Cvičení na žíněnce mě nebaví, ale samozřejmě je taky důležité.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pokud máš ten převis fakt velký, tak ho nikdy úplně nevycvicíš. Já mám za sebou dva císaře a protože jsem v prvním i druhém těhotenství měla velké břicho a dost přibrala, mám převis i přesto, že mi ho můj úžasný doktor částečně odstranil. A to jsme od porodu shodila 30 kg.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Kamarádka po CS cvičila MamaCore a pěkně se jí zatáhlo. Mně to pomohlo taky, ale já rodila vaginálně. Ale záleží, jak velký převis máš.
Držím pěsti, ať se podaří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Záleží jak jsi silná a jak velké břicho máš. Ono nějaký velký pupek už nevicvicis nikdy. Tak kůže je prostě vytazena a přes tu pevnou jizvu visí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@IIIrca Myslím že tvůj problém půjde vyřešit už jen operativně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Rodičák na tři roky bez nároku na mateřskou
- Nejlepší pračky v roce 2020