Romantická večeře/Narozeniny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
25.3.14 14:32
@74paja píše:
Co zákon schválnosti, ale krámy… :lol: :mrgreen: /omlouvám se za tak vulgární slovo/

jj, takže hlavně nenutit společnou vanu při svíčkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
25.3.14 14:32
@74paja píše:
Co zákon schválnosti, ale krámy… :lol: :mrgreen: /omlouvám se za tak vulgární slovo/

ale jemu nejde o zasun.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
25.3.14 14:34
@miisenka píše:

jasně že né, o to jde vždycky až na prvním místě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
25.3.14 14:35
@lucindaluckatá píše:
@Apaji :-)))) vlastní zkušenost k nezaplacení co :-)

To mi povídej, ještě teď vidím jak tlačím vysušenou indulonu chlapovi na záda až se z tuby práší :lol: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15941
25.3.14 14:36

Mě osobně by teda potěšilo, že si chlap dá tolik práce s hezkýma narozeninama, že se dokonce přihlásí na ženskej web, aby jí udělal fakt hezkej den. Za mě držím pěsti!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
25.3.14 14:38
@74paja píše:

krámy neva..jsou i jiný otvory, ale aby s tou přípravou mu pak nepadl za vlast..tady ten zákon schválnosti opravdu funguje :mrgreen: jak já říkám zaručeně ztvrdne jenom štetec :P

Příspěvek upraven 25.03.14 v 14:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
25.3.14 14:39
@lucindaluckatá píše:
Mě osobně by teda potěšilo, že si chlap dá tolik práce s hezkýma narozeninama, že se dokonce přihlásí na ženskej web, aby jí udělal fakt hezkej den. Za mě držím pěsti!!

vidíš a mě právě ty samé důvody vrtají v hlavě, co je špatně. Tu večeři budiž, ale ten ženský web :think: podezřelé, krajně podezřelé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
25.3.14 14:40
@miisenka píše:

Hele a já zrovna myslela na tu vanu, co plánuje… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
25.3.14 14:40
@lucindaluckatá píše:

Ale to jsi mi vzala z pusy. Taky by mi to udělalo radost. Zakladateli přeju ať prožijí večer snů. Vždyť zamilovanost je krásná…Ještě teď někdy dělám manželovi hezký večer a snažím se mít všechno perfektní, každý detail, drobnůstku, hezký a měkký ubrousek…A těším se na takové večery. Vždy nás to sblíží ještě více i po skoro desetiletém manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
25.3.14 14:41
@Bar20 píše:
vidíš a mě právě ty samé důvody vrtají v hlavě, co je špatně. Tu večeři budiž, ale ten ženský web :think: podezřelé, krajně podezřelé :think:

To mi divný nepřijde. Kam by měl jít, když chce znát názor ženských a nechce se ptát těch, co je zná osobně? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
25.3.14 14:44

@74paja
Ale no tak dámy, i kdyby mu o TO šlo - kterému mladému muži by o TO nešlo, tak se snaží o hezké prostředí, atmosféru, a dotyčnou svést a ne ji povalit někde do jetele při první procházce :mrgreen: :lol: Gentleman, no :lol: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
25.3.14 14:46
@Bar20 píše:
vidíš a mě právě ty samé důvody vrtají v hlavě, co je špatně. Tu večeři budiž, ale ten ženský web :think: podezřelé, krajně podezřelé :think:

No ale on chce znát názor ženské poloviny lidstva… Tak to napsal sem.
Mě zas přijde divný, když si ženský dají seznamovací inzerát do časopisu typu Tina… To fakt chlapi čtou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15941
25.3.14 14:48

@Bar20 no ale to ona vědět nebude, má snahu, třeba nemá kámošky a fakt neví, co ženskou nejvíc potěší, mě to přijde takové upfímné.

@Apaji jj a o tom to je, takže chlapče, aby ti to vydrželo i na druhé a třetí společné narozeniny a semtam na nějaký ten pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
25.3.14 14:50
@Apaji píše:
Ale to jsi mi vzala z pusy. Taky by mi to udělalo radost. Zakladateli přeju ať prožijí večer snů. Vždyť zamilovanost je krásná…Ještě teď někdy dělám manželovi hezký večer a snažím se mít všechno perfektní, každý detail, drobnůstku, hezký a měkký ubrousek…A těším se na takové večery. Vždy nás to sblíží ještě více i po skoro desetiletém manželství.

To je tak hezké :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
25.3.14 14:59

A tak já to mám jednodušší, protože se už známe a vím, co máme rádi. Jsme už tak zžití, že za sebe dokončujeme věty, zříkáme se, víme, na co ten druhý myslí aniž to vysloví a nikdo už s námi nechce hrát Aktivity, páč nemají šanci :mrgreen:. Ale zakladatel je ještě ve fázi poznávání - i to má svůj půvab, na to období mám plno hezkých vzpomínek. Každá fáze vztahu má své, někdy mi chybí ti motýli v břiše, ale zase mám vedle sebe muže, kterého znám, prožili jsme kde co a jediným pohledem vím, že bude do 3 dnů nachlazený. Neměnila bych. Hodně štěstí při budování a vytváření vztahu, nám se to vyplatilo. A totéž přeju všem ostatním. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný