Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@74paja píše:
Co zákon schválnosti, ale krámy…![]()
/omlouvám se za tak vulgární slovo/
jj, takže hlavně nenutit společnou vanu při svíčkách ![]()
@74paja píše:
ale jemu nejde o zasun.. ![]()
@miisenka píše:
ale jemu nejde o zasun..
jasně že né, o to jde vždycky až na prvním místě ![]()
@lucindaluckatá píše:
@Apajivlastní zkušenost k nezaplacení co
To mi povídej, ještě teď vidím jak tlačím vysušenou indulonu chlapovi na záda až se z tuby práší
![]()
Mě osobně by teda potěšilo, že si chlap dá tolik práce s hezkýma narozeninama, že se dokonce přihlásí na ženskej web, aby jí udělal fakt hezkej den. Za mě držím pěsti!!
@74paja píše:
krámy neva..jsou i jiný otvory, ale aby s tou přípravou mu pak nepadl za vlast..tady ten zákon schválnosti opravdu funguje
jak já říkám zaručeně ztvrdne jenom štetec ![]()
Příspěvek upraven 25.03.14 v 14:39
@lucindaluckatá píše:
Mě osobně by teda potěšilo, že si chlap dá tolik práce s hezkýma narozeninama, že se dokonce přihlásí na ženskej web, aby jí udělal fakt hezkej den. Za mě držím pěsti!!
vidíš a mě právě ty samé důvody vrtají v hlavě, co je špatně. Tu večeři budiž, ale ten ženský web
podezřelé, krajně podezřelé ![]()
@miisenka píše:
ale jemu nejde o zasun..
Hele a já zrovna myslela na tu vanu, co plánuje… ![]()
@lucindaluckatá píše:
Ale to jsi mi vzala z pusy. Taky by mi to udělalo radost. Zakladateli přeju ať prožijí večer snů. Vždyť zamilovanost je krásná…Ještě teď někdy dělám manželovi hezký večer a snažím se mít všechno perfektní, každý detail, drobnůstku, hezký a měkký ubrousek…A těším se na takové večery. Vždy nás to sblíží ještě více i po skoro desetiletém manželství.
@Bar20 píše:
vidíš a mě právě ty samé důvody vrtají v hlavě, co je špatně. Tu večeři budiž, ale ten ženský webpodezřelé, krajně podezřelé
To mi divný nepřijde. Kam by měl jít, když chce znát názor ženských a nechce se ptát těch, co je zná osobně? ![]()
@74paja
Ale no tak dámy, i kdyby mu o TO šlo - kterému mladému muži by o TO nešlo, tak se snaží o hezké prostředí, atmosféru, a dotyčnou svést a ne ji povalit někde do jetele při první procházce
Gentleman, no
![]()
@Bar20 píše:
vidíš a mě právě ty samé důvody vrtají v hlavě, co je špatně. Tu večeři budiž, ale ten ženský webpodezřelé, krajně podezřelé
No ale on chce znát názor ženské poloviny lidstva… Tak to napsal sem.
Mě zas přijde divný, když si ženský dají seznamovací inzerát do časopisu typu Tina… To fakt chlapi čtou ![]()
@Bar20 no ale to ona vědět nebude, má snahu, třeba nemá kámošky a fakt neví, co ženskou nejvíc potěší, mě to přijde takové upfímné.
@Apaji jj a o tom to je, takže chlapče, aby ti to vydrželo i na druhé a třetí společné narozeniny a semtam na nějaký ten pátek.
@Apaji píše:
Ale to jsi mi vzala z pusy. Taky by mi to udělalo radost. Zakladateli přeju ať prožijí večer snů. Vždyť zamilovanost je krásná…Ještě teď někdy dělám manželovi hezký večer a snažím se mít všechno perfektní, každý detail, drobnůstku, hezký a měkký ubrousek…A těším se na takové večery. Vždy nás to sblíží ještě více i po skoro desetiletém manželství.
To je tak hezké ![]()
A tak já to mám jednodušší, protože se už známe a vím, co máme rádi. Jsme už tak zžití, že za sebe dokončujeme věty, zříkáme se, víme, na co ten druhý myslí aniž to vysloví a nikdo už s námi nechce hrát Aktivity, páč nemají šanci
. Ale zakladatel je ještě ve fázi poznávání - i to má svůj půvab, na to období mám plno hezkých vzpomínek. Každá fáze vztahu má své, někdy mi chybí ti motýli v břiše, ale zase mám vedle sebe muže, kterého znám, prožili jsme kde co a jediným pohledem vím, že bude do 3 dnů nachlazený. Neměnila bych. Hodně štěstí při budování a vytváření vztahu, nám se to vyplatilo. A totéž přeju všem ostatním. ![]()