Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No vida. Tak já si myslela, že jsem romantik, ale tohle… je na mně… moc přeslazený. Jako bylo by to strašně trapný, ale já bych se nejdřív strašně lekla a pak bych se šíleně rozesmála. Považovala bych to za parodii nebo tak. Faktem totiž je, že chvíle, který já považuju za nejromantičtěji prožité, se moc naplánovat nedají. Naopak, tyhle naplánované večeře kdekoli, se prostě nakonec tak nějak scucly na tu závěrečnou š…
Ale jako proti gustu… a že přeju hezkej večer!
Hups, na mě leze jaro
Jsem se rozněžnila. Hladový chlap za dveřma a já místo nandávání na talíř mu vyznávám lásku skrz Emimino
![]()
@Emilie píše:
No vida. Tak já si myslela, že jsem romantik, ale tohle… je na mně… moc přeslazený. Jako bylo by to strašně trapný, ale já bych se nejdřív strašně lekla a pak bych se šíleně rozesmála. Považovala bych to za parodii nebo tak. Faktem totiž je, že chvíle, který já považuju za nejromantičtěji prožité, se moc naplánovat nedají. Naopak, tyhle naplánované večeře kdekoli, se prostě nakonec tak nějak scucly na tu závěrečnou š…Ale jako proti gustu… a že přeju hezkej večer!
Já na to mám podobný názor…
Ježiš, mě zas dostávaj ty kyselý nány tady, jak by to nechtěly a tak… Závidíte, že doma pro vás tohle nikdo nedělá, co? Nejde o to, že je to kýč, ale o tu snahu udělat tomu druhýmu překvapení a radost…
Jinak já bych to zbyteně nepřeplácávala, večeře + vana zní dobře
. A samozřejmě kytka, ta potěší každou ![]()
Jak tak čtu všechny ty názory
asi bych měl kapku ubrat… Ale něco zůstane s tou vanou, to byl super nápad… Je romantická hodně
víte udělal bych pro ní první a poslední a myslím že takhle nějak si představuje perfektní romantický cečer (její nejlepší kamarádka kapku povídala
, no co zeptat jsem se musel abych to nepřehnal)
tak jsem to chtěl uskutečnit… nevím zda nám to vydrží, ale myslím že každý má nějaké sny a když je to sen jako tento, tak proč ho neuskutečnit
Každopádně moc děkuju xD možná tu romantiku rozbije právě to čím to skončí
ne že by mi tedy o to šlo, ale stejně každý ví jak to dopadne ![]()