Romantická večeře/Narozeniny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
25.3.14 15:00

No vida. Tak já si myslela, že jsem romantik, ale tohle… je na mně… moc přeslazený. Jako bylo by to strašně trapný, ale já bych se nejdřív strašně lekla a pak bych se šíleně rozesmála. Považovala bych to za parodii nebo tak. Faktem totiž je, že chvíle, který já považuju za nejromantičtěji prožité, se moc naplánovat nedají. Naopak, tyhle naplánované večeře kdekoli, se prostě nakonec tak nějak scucly na tu závěrečnou š…

Ale jako proti gustu… a že přeju hezkej večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
25.3.14 15:00

Hups, na mě leze jaro 8o Jsem se rozněžnila. Hladový chlap za dveřma a já místo nandávání na talíř mu vyznávám lásku skrz Emimino :roll: :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
25.3.14 15:06
@Emilie píše:
No vida. Tak já si myslela, že jsem romantik, ale tohle… je na mně… moc přeslazený. Jako bylo by to strašně trapný, ale já bych se nejdřív strašně lekla a pak bych se šíleně rozesmála. Považovala bych to za parodii nebo tak. Faktem totiž je, že chvíle, který já považuju za nejromantičtěji prožité, se moc naplánovat nedají. Naopak, tyhle naplánované večeře kdekoli, se prostě nakonec tak nějak scucly na tu závěrečnou š…Ale jako proti gustu… a že přeju hezkej večer!

Já na to mám podobný názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
25.3.14 15:41

Ježiš, mě zas dostávaj ty kyselý nány tady, jak by to nechtěly a tak… Závidíte, že doma pro vás tohle nikdo nedělá, co? Nejde o to, že je to kýč, ale o tu snahu udělat tomu druhýmu překvapení a radost…
Jinak já bych to zbyteně nepřeplácávala, večeře + vana zní dobře :). A samozřejmě kytka, ta potěší každou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.3.14 16:56

Jak tak čtu všechny ty názory :D asi bych měl kapku ubrat… Ale něco zůstane s tou vanou, to byl super nápad… Je romantická hodně ;) víte udělal bych pro ní první a poslední a myslím že takhle nějak si představuje perfektní romantický cečer (její nejlepší kamarádka kapku povídala :D, no co zeptat jsem se musel abych to nepřehnal) :) tak jsem to chtěl uskutečnit… nevím zda nám to vydrží, ale myslím že každý má nějaké sny a když je to sen jako tento, tak proč ho neuskutečnit :P Každopádně moc děkuju xD možná tu romantiku rozbije právě to čím to skončí :D ne že by mi tedy o to šlo, ale stejně každý ví jak to dopadne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15941
1.4.14 12:19

@Elenthiar tak jak to dopadlo, jestli už to tedy proběhlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný