Romer autosedačka kvalita

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1715
15.9.14 12:44

@ Dana 07 to nechapu, vy si zamluvite sedacku a nevis jak se bude do auta upevnovat? nejde to nejak jeste dodatecne zjistit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101804
15.9.14 12:47

@Dana 07 Já taky ne, ale přeložit si ty 4 základní kategorie se slovníkem snad není takový problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101804
15.9.14 12:48
@lekarnicka28 píše:
vyrábí.. duo plus :)

Safefix plus taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
15.9.14 12:49

Versafix totez. Mysim, ze jen Trifix jde pripevnit vyhradne na isofix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
15.9.14 12:54

Volala jsem do obchodu a říala, že má pocit, že to ten izofix nemá, kdyžtak to odvolám, se nic neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
15.9.14 12:55
@j.a.n.i1 píše:
@Dana 07 Já taky ne, ale přeložit si ty 4 základní kategorie se slovníkem snad není takový problém. [/citac
Dobře, tak jsem byla jenom líná to hledat, dyž jsem tam neviděla tu mojí. Ale dík
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
15.9.14 12:59
@Pantalaimon píše:
Máme Romer duo plus a než jsme jí koupili, tak chlap seděl furt u netu a četl všechno možné a vyhodnotil ji jako jednu z nejlepších…a můj chlap je hnidopich, takže věřím, že zhodnotil všechny ukazatele :D

Nemáme stejného manžela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
15.9.14 13:01
@socina píše:
Nemáme stejného manžela?
:think: doufám, že jsem jediná :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101804
15.9.14 13:01

@Dana 07 Tak ona tam taky být nemusí, protože se netestují všechny, případně tam může být starší model, nebo pokud je úplně nová, tak ještě taky nemusela být v testech. Ale jinak pokud si psala King II, tak to je myslím nástupce King Plus a ta měla 4* a škodlivé látky se tou dobou testovali podle jiné normy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
15.9.14 13:10
@Lenule15 píše:
Pokud ma utosedacka isofix a vy ne, tak ji v aute nepripevnis, my mame romer na pas a spokojenost (nvm jestli romer vyrabi kombinaci pasu a isofixu)

My máme kombinaci pásu a isofixu. Za mě nejlepší volba http://www.zbozi.cz/?…

Já mám v autě isofix, takže jsem vyžadovala autosedačku s isofixem, nicméně jsem myslela i na zadní vrátka kdyby se auto rozbilo nebo prostě mladá byla na hlídání u prarodičů nebo chtěl vézt manžel svým autem, prostě cokoli… tak aby šla přendat i do auta bez isofixu. Vyhrála tedy ROMER DUO PLUS ISOFIX a spokojensot maximální. Zatím jsme teda nebourali (a doufám, že nebudem), ale již několikrát jsme přendavání využili.

Do mého auta je standartně na isofixu + přidělaná i na pásy. Dvojí ochrana :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
15.9.14 13:45
@Cmochy píše:
Do mého auta je standartně na isofixu + přidělaná i na pásy. Dvojí ochrana :palec: :kytka:

přesně tak ji vozíme :mrgreen: :mrgreen: Podle ně ten pás supluje tu přídavnou nohu, u některých sedaček, proti naklopení ;) Jsem ráda, že nejsem magor sama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
15.9.14 13:51
@lekarnicka28 píše:
přesně tak ji vozíme :mrgreen: :mrgreen: Podle ně ten pás supluje tu přídavnou nohu, u některých sedaček, proti naklopení ;) Jsem ráda, že nejsem magor sama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to určitě nééé… někde jsem to i dokonce snad četla… že se tomu říká dvojí ochrana… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
15.9.14 13:58

Já mám Romer King plus a Romer Kid, a teda pěkně mě štve, že u obou sedaček se nám zlomily ty hlavové polystyreny. Na to, že to jsou celkem drahé sedačky, mě to docela nakrklo. A u té King plus se nám špatně posunují pásy, je aktuálně po dvou dětech (resp. druhé dítě ji používá) a budu kupovat novou sedačku :roll:. Jinak jsem spokojená byla, z hlediska bezpečnosti mi to přišlo ok, ale kvalita teda nevím, když po dvou dětech je takhle moc jetá…

Příspěvek upraven 15.09.14 v 14:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
15.9.14 13:59

@Cmochy já jsem jednu dobu, používala dvojí ochranu i při sexu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
15.9.14 14:01

@bramburka81 nepolámalo se nám nic a to už ta jedna záložní jede na třetí dítě. Ale jinak výrobce uvádí, že sedačka by se neměla používat déle jak 5 let. Pak už není údajně ta ochrana stoprocentní, křehnou plasty apod., takže stěžovat si, že je jetá po dvou dětech ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí