Römer Kidfix, Cybex Solution X-Fix nebo Concord Transformer T?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
19.5.15 12:04

Concord s nami jezdi uz skoro mesic. Polohovani je super. Samo se dite nikdy nenapolohuje neb ho drzi pas. ani u jedne sedacky. Musi se povolit pas auta pote napolohovat a pak zase pas zadelat. jinak docela jsem byla prekvapena z nedostupnosti v cr pouze asi 3 barvy a jeste na objednavku. Dodaci lhuta asi mesic. V nemecku i s platbou ani ne tyden a meli jsme ji doma i v cervene barve ktera ma byt letos pouze na vyvoz a vubec nema byt dostupna pro Evropu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.15 12:13

No u toho BS to jde i samo, jen zs nechci kupovat sedačku jen kvůli tomu. Je to vidět v čase 1:14 https://www.facebook.com/…03050915241/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
19.5.15 12:31

BoHuzel mi odkaz nejde otevrit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.15 12:42

Aha no já blbec jsem ho zkopírovala z FB z uzavřené skupiny, kde se bavíme s maminkama taky o sedačkách, tak proto. Takže tady je oprava
https://www.youtube.com/watch?… čas 1:14
ten BS má i patentovaný nějakou funkci SIR, kdy se celá sedačka při bočním nárazu otočí do boku. https://www.youtube.com/watch?… Špatná určitě nebude, jen je taková chudá vzhledově oproti tě robustním Cybex nebo Concord :D A u té Q2 mě prostě láká ten potah nooooooo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
19.5.15 13:11

To je o cem sem mluvila ona se pritahla ale muselo se ji to zariznout do bricha ten pas a je velka ale trilety dite by ani nemelo sanci to utahnout. Navic ani neni videt ze se to pohlo nejakym smerem. To je uplne minimalni polohovani. Nema podrucky coz nase dite teda ocenilo. Prijde teda uz lepsi ten romer s xpadem. Jinak cybex nas malej zkousel a v ramenou mu byl uzkej az moc polstar a jelikoz jezdime delsi trasy za chvili by mu to bylo neprijemny. Lepsi je pod zadek a zada min polstru. Jinak vsechny sedacky maji potahy sundavaci a perou se skvele tam je to asi jedno. Co se tyka toho bocniho narazu. Vsechny zminovane jsou atestovany i na bocni naraz takze si myslim ze kvalita tam je. A kdyz by to byl kamion at uz celne nebo bocne tak vam nepomuze stejne nic :( hodne stesti pri vyberu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.15 18:03

ZKOUŠENÍ SEDAČEK PŘÍMO V AUTĚ

Tak jsem vyrazila vyzkoušet sedačky přímo v autě. Mám dobře polohovatelné zadní sedadla, tak proč toho nevyužít.
Concord je naprosto krásný a i dobře opracovaný, jenže… bud jsme něco špatně nastavily a nebo prostě jsou ty ramena isofixu tak dlouhé, že nebylo vůbec možné naklnit sedačku v žádné poloze až na opěradlo :roll: Což se mi teda vůbec nelíbilo. Byla tam mezera cca5cm a to je fakt dost.
Cybex i Besafe šly naklonit uplně super a krásně zapadly do sedadla!!!
Akorát teda až jsem si ten Cybex prohlédla pořádně a osahala, tak už vím proč Steeve upozornuje, že jsou vyráběny v Číně. Ta kvalita je tam prostě fakt nižší než u těch německých, to je bez diskuzí, aspoň teda podle mě.
Ten Cybex je opravdu zajímavě řešený a moderní design, na který asi přiláká hodně maminek. Ještě jsem neviděla na živo ten potah PLUS, ale to bude asi to samé předpokládám.
Takže já asi zůstanu už u toho Be Safe IZI UP X3 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
12.2.16 22:07

@Tinkapletinka muzu se zeptat jak jste se sedackou Besafe spokojeni? shanime ted pro mladsi a teto jsem si tenkrat nevsimla. my mame cybex q2fix plus a ten potah je uzasnej. dneska jsme zkouseli tu besafe a docela se mi libi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
12.2.16 22:12

@Tinkapletinka co se tyka toho concordu tak je zde tlacitko na polohovani a vedle je tlacitko ktere zafixuje sedacku primo na sedadlo tim ze ramena isofixu uplne zajedou. Tohle vam mela prodavacka ukazat! Uz jezdime 3/4roku a nemenila bych. Sice drazsi ale kvalita a pohodli je znat;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.16 05:56

@kafice já to četla až tento týden, tak jsi mi zas nasadila brouka do hlavy!!! A to jsem jsi před 4 dny objednala tu Cybex Q2 PLUS! (ještě mi nepotvrdili zda bude skladem )
Tak jsem šla kouknout znova na YT a tam ta sedačka fakt přilne k autu jako každá jiná sedačka! Tak mi to tehdy asi prodavačka fakt blbě namontovala do auta :zed:
Takže mám pocit, že tak jak píše Steeve na jejich stránkách, že bude asi jedna z nejlepších na trhu. Aspon mám pocit, že jí teda dokonce více chválí jak tu Römer Kidfix XP SICT, nebo se mi to jen zdá? :think: :nevim:
Já jsem VÁHA, takže jak tak koukám, tak už je to rok co to řeším a ještě jsem í nekoupila :D :D :D ( nepočítám Cybex M, který mám jako dočasné řešení už rok a pak bude jako druhá sedačka )
Tak ted už to musím konečně tento týden dořešit, jinak mě odvezou nohama napřed :lol:
Takže ted řeším spíš jestli levnější modrou a nebo dražší žlutou, když stejně budu mít na sedačce potah a půjdou vidět jen ty bočnice a spíš asi ani ty né, protože je taky asi něčím zakryji aby mi nevybledly ( žiji u moře )
Ta žlutá je LIMIT. edice, tak třeba se pak bude lépe prodávat, co já vím.
A nebo jedině ukecat @steeve, aby mi vyjednal nějakou POŘÁDNOU slevu a mám rozhodnuto :pankac:

Škoda, že nemám holku, ta růžová by byla jasná volba!!!
 http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí