Romer King Plus versus Maxi Cosi Priori

1561
13.9.12 12:01

Romer King Plus versus Maxi Cosi Priori

Ahoj holky, vím, že to jsou témata pořád dokola, ale já už fakt nevím, tak poraĎte a já už to řešit nebudu a rovnou objednám Která z nich je lepší. Romer King Plus nebo Maxi Cosi Priori?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Britax Römer King plus?

Přidejte zkušenost s Britax Römer King...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2184
13.9.12 12:03

Já mám Romer King plus a naprostá spokojenost. Jedna z nejbezpečnějších na současném trhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.12 12:06

My máme taky Römer King Plus 9 – 18 kg a naprostá spokojenost. Snadná obsluha, jde polohovat, když už dítě spí a jde to i za jízdy (jednoduché, jednou rukou). :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
13.9.12 12:07

Jela jsem kdysi, tak před dvěma lety, na výlet se známými, můj syn byl v romer king plus a jejich v maxi cosi priori a za mě jednoznačně romer :palec: Náš malej v ní seděl, ani se nehnul, klidně spal, oproti tomu chlapečkovi v maxi cosi se bimbala hlava ze strany na stranu

• Citovat
  • Upravit
1561
13.9.12 12:13
Tak tohle mi úplně stačí. Já byla rozhodnutá pro Romere. ale manžel mě ještě vyklá na Maxi, ale zůstaneme u Romera.
@madi píše:
Jela jsem kdysi, tak před dvěma lety, na výlet se známými, můj syn byl v romer king plus a jejich v maxi cosi priori a za mě jednoznačně romer :palec: Náš malej v ní seděl, ani se nehnul, klidně spal, oproti tomu chlapečkovi v maxi cosi se bimbala hlava ze strany na stranu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
13.9.12 12:14

Jo a to označení je Romer Kong Plus 2012 XP nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
13.9.12 12:15

Je jich víc typů tak já přesně nevím jaký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.9.12 12:21

Máme Römera a naprostá spokojenost. Snadná a rychlá instalace, odklopitelná základna, přidržovače pásů, snadná manipulace s pásama… zkrátka bych neměnila. Je prostornější a širší než Maxi Cosi. Nevím, jak velké máš dítko, ale pro větší je opravdu pohodlnější Römer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.9.12 12:22
@RadkaOR píše:
Jo a to označení je Romer Kong Plus 2012 XP nebo jak?

Je to Römer King plus - potom se dělí podle materiálů a barev potahů na Classic Line, Trend Line, High Line a Bellybutton.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
13.9.12 12:22
Malá měla teď jeden rok, tak jsem ráda, že je pro vás také lepší ten Romer, i vzhledově se mi víc líbí, ale vím, že to je to poslední. Víc řeším bezpečnost a obsluhu.
@gabi.design píše:
Máme Römera a naprostá spokojenost. Snadná a rychlá instalace, odklopitelná základna, přidržovače pásů, snadná manipulace s pásama… zkrátka bych neměnila. Je prostornější a širší než Maxi Cosi. Nevím, jak velké máš dítko, ale pro větší je opravdu pohodlnější Römer.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
13.9.12 12:23
TAk to se ještě podívám přesně na ty potahy, ale určitě chci do černa. citace] @gabi.design píše:
Je to Römer King plus - potom se dělí podle materiálů a barev potahů na Classic Line, Trend Line, High Line a Bellybutton.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.9.12 12:25
@RadkaOR píše:
Malá měla teď jeden rok, tak jsem ráda, že je pro vás také lepší ten Romer, i vzhledově se mi víc líbí, ale vím, že to je to poslední. Víc řeším bezpečnost a obsluhu.

Tak je to jedna z těch nejbezpečnějších autosedaček na trhu, takže tam se nemusíš vůbec bát. Malej je tam opravdu spokojenej a má tam hodně místa. On není žádný drobek, je vysoký, v roce měl 82cm, v 15m. má 86cm, takže musíme na ty jeho míry mít něco, kam se vejde a bude tam mít pohodlí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
13.9.12 12:30
Tak děkujeme moc a já už to víc neřeším. Už máme vítěze.
@gabi.design píše:
Tak je to jedna z těch nejbezpečnějších autosedaček na trhu, takže tam se nemusíš vůbec bát. Malej je tam opravdu spokojenej a má tam hodně místa. On není žádný drobek, je vysoký, v roce měl 82cm, v 15m. má 86cm, takže musíme na ty jeho míry mít něco, kam se vejde a bude tam mít pohodlí. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.12 12:34
@RadkaOR píše:
TAk to se ještě podívám přesně na ty potahy, ale určitě chci do černa. citace]

My máme asi to High Line - dekor kravička a super, bílo černé, není na tom vůbec nic vidět, krásně se udržuje. Ještě jsem ho neprala, tak nevím, jak to pak bude s tím stahováním, ale jezdí v tom skoro půl roku a ještě nebylo potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
13.9.12 12:34

Podívej se na potah Felix, ten je dočerna, jestli se ještě dělá ;) Jinak co se týče velikosti, nepřišla mi MC nějak výrazně menší.. syn je hodně vysokej na svůj věk, odpovídá spíš o rok staršímu chlapci a romerka mu vydržela přesně do tří let, pak jsme museli kupovat další

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix