Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, vím, že to jsou témata pořád dokola, ale já už fakt nevím, tak poraĎte a já už to řešit nebudu a rovnou objednám Která z nich je lepší. Romer King Plus nebo Maxi Cosi Priori?
Máte zkušenost s Britax Römer King plus?
Přidejte zkušenost s Britax Römer King...Já mám Romer King plus a naprostá spokojenost. Jedna z nejbezpečnějších na současném trhu.
My máme taky Römer King Plus 9 – 18 kg a naprostá spokojenost. Snadná obsluha, jde polohovat, když už dítě spí a jde to i za jízdy (jednoduché, jednou rukou). ![]()
Jela jsem kdysi, tak před dvěma lety, na výlet se známými, můj syn byl v romer king plus a jejich v maxi cosi priori a za mě jednoznačně romer
Náš malej v ní seděl, ani se nehnul, klidně spal, oproti tomu chlapečkovi v maxi cosi se bimbala hlava ze strany na stranu
@madi píše:
Jela jsem kdysi, tak před dvěma lety, na výlet se známými, můj syn byl v romer king plus a jejich v maxi cosi priori a za mě jednoznačně romerNáš malej v ní seděl, ani se nehnul, klidně spal, oproti tomu chlapečkovi v maxi cosi se bimbala hlava ze strany na stranu
Máme Römera a naprostá spokojenost. Snadná a rychlá instalace, odklopitelná základna, přidržovače pásů, snadná manipulace s pásama… zkrátka bych neměnila. Je prostornější a širší než Maxi Cosi. Nevím, jak velké máš dítko, ale pro větší je opravdu pohodlnější Römer.
@RadkaOR píše:
Jo a to označení je Romer Kong Plus 2012 XP nebo jak?
Je to Römer King plus - potom se dělí podle materiálů a barev potahů na Classic Line, Trend Line, High Line a Bellybutton.
@gabi.design píše:
Máme Römera a naprostá spokojenost. Snadná a rychlá instalace, odklopitelná základna, přidržovače pásů, snadná manipulace s pásama… zkrátka bych neměnila. Je prostornější a širší než Maxi Cosi. Nevím, jak velké máš dítko, ale pro větší je opravdu pohodlnější Römer.
@RadkaOR píše:
Malá měla teď jeden rok, tak jsem ráda, že je pro vás také lepší ten Romer, i vzhledově se mi víc líbí, ale vím, že to je to poslední. Víc řeším bezpečnost a obsluhu.
Tak je to jedna z těch nejbezpečnějších autosedaček na trhu, takže tam se nemusíš vůbec bát. Malej je tam opravdu spokojenej a má tam hodně místa. On není žádný drobek, je vysoký, v roce měl 82cm, v 15m. má 86cm, takže musíme na ty jeho míry mít něco, kam se vejde a bude tam mít pohodlí. ![]()
@gabi.design píše:
Tak je to jedna z těch nejbezpečnějších autosedaček na trhu, takže tam se nemusíš vůbec bát. Malej je tam opravdu spokojenej a má tam hodně místa. On není žádný drobek, je vysoký, v roce měl 82cm, v 15m. má 86cm, takže musíme na ty jeho míry mít něco, kam se vejde a bude tam mít pohodlí.
@RadkaOR píše:
TAk to se ještě podívám přesně na ty potahy, ale určitě chci do černa. citace]
My máme asi to High Line - dekor kravička a super, bílo černé, není na tom vůbec nic vidět, krásně se udržuje. Ještě jsem ho neprala, tak nevím, jak to pak bude s tím stahováním, ale jezdí v tom skoro půl roku a ještě nebylo potřeba.
Podívej se na potah Felix, ten je dočerna, jestli se ještě dělá
Jinak co se týče velikosti, nepřišla mi MC nějak výrazně menší.. syn je hodně vysokej na svůj věk, odpovídá spíš o rok staršímu chlapci a romerka mu vydržela přesně do tří let, pak jsme museli kupovat další