Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Gladys píše:
Co mobily a ovladače, ale takový kuchyňský skříňky…Tam je věcí
Pár měsíců jsem nechala krámovat, pak jsem na všechny skříňky musela dát pojistky, pokud jsem chtěla mít alespoň nějaké čisté nádobí a nerozsypané potraviny
Haha,pytlíky s rýží,ty cetluje na počkání.
momi33 píše:
Bobo v akci
momi33 píše:
Bobo v akci
bobo je borec
. A já si pořád dělám iluze, že jak bude větší, tak ho ty hračky začnou zajímat. Mám v hlavě takovou idealistickou představu, jak spolu skládáme stavebnice a stavíme hrady z kostiček. ![]()
Gladys píše:momi33 píše:
Bobo v akci
Vsadím se, že celému odhalení činu předcházelo zjištění „podivného ticha“. To je téměř jistý znak toho, že dítě koná nějaký nekalý čin
Jo,to byl doma s tatínkem,a ten když to odhalil,tak to rychle uklidil,pač já hrozně nadávám,když přijdu,a je tam podobný saigon ![]()
Nebo také podezřelé zvuky ![]()
MMartina1 píše:momi33 píše:bobo je borec
Bobo v akci![]()
. A já si pořád dělám iluze, že jak bude větší, tak ho ty hračky začnou zajímat. Mám v hlavě takovou idealistickou představu, jak spolu skládáme stavebnice a stavíme hrady z kostiček.
Jo,to má i manžel-pořád ![]()
Neustále dojemně vzpomíná na to,jak jako malý miloval kostky.Ale já ty z Lega nalézám všude ![]()
U nás ticho = zas jsme vytáhla mamce šuplík z nočního stolku a řádím ![]()
dřív to byl květináč - teda hlína nejen za plínkou,a el i v pusince a na zemi a všude
![]()
Gladys - proto mám potraviny v horních skříńkách
a nebo spížové skříni.
A když už je tu řeč o kostičkách - já si včera docela aua podvrtla kotník na dřevěné barevné kostice - naštěstí docela ploché. Rzchodila jsem, ale v noci a celý den dneska teda au bolí - hrana chodidla
![]()
Dnes jsme měla plnou postel kostiček z vkládačky. jse, zvědavá, co tam ještě objevime.
luciashek píše:
Ahojky maminy. Máme doma sedmiměsíční holčičku a já si pomlu říkám,že se nesmím zbláznit. Z malý nám roste děsný číslo, na věčně otlačený šprucle od postýlky na hlavičce jsem si zvykla, škrábeance po celým těle mě neudivují, ale poslední dny přicházím na to, že jsme zbytečně utráceli v těhu za hračky pro miminko. Nejradši totiž máme ovladač, telefon, balíček kapesníčků či ubrousků a hitem dnešního dne je cucání vlhčeným ubrousků. Zkoušela jsem to, abych věděla co na tom má a pachuť toho ubrousku mám už půlden v puse. Rozhodně jí nedávám ubrousky cucat úmyslně, bohužel se jí však občas poštěstí někde ukrást balík a libovolné množství si vytahat ven. Tak si říkám, jestli jen my máme doma takové čunče a milovníka hraček nehraček.
Luci nemluvíš ty o našm Míšovi??? všechno co si napsala dělá i ten náš lupen
už nevim co snim s kanourem ![]()
Krome vlhkych ubrousku a kapesniku v puse nachazim neustale vykramovanej keramzit (kaminky) z kvetinacu, nekdy v puse, nekdy jen po byte..
Dnes jsem neodolala a natocila ho, jak si pritahl k tomu kvetinaci kastrulek z kuchynky, sedl si k tomu a nandaval kaminky, vysypal kaminky, nandaval kaminky, vysypal kaminky…
![]()
Ale toaletak jsem zachranila vzdy, ani jeden totiz neumi otevrit WC, nastesti ![]()
Ale Bobo je borec ![]()
Jinak vlhke ubrousky zacal kramovat dnes ten starsi, ten je ovsem pouziva na auticka, dnes je s nima cistil (mycka), prikryval (spinkaj) a podobne, prave se trema ubrouskama spi
(nastesti uz vyschly
)
„Viki, po čůrání se musíš utřít“
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/…955218_n.jpg
Teď už občas vymyslí i smysluplnou hru ![]()
jsem se pobavila ![]()
nás to teprve čeká… bože jak já se těším ![]()
zatím mi Honzík spokojeně chrupčí v postýlce a všechny cenné věci dřímají na svých místech
![]()
laducha píše:
„Viki, po čůrání se musíš utřít“http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/…955218_n.jpgTeď už občas vymyslí i smysluplnou hru
Asi tě to zrovna neuklidní, ale můj syn si nehraje do teď. Hračky ho prostě nebaví. Venku má rád kolo, koloběžku, houpačky, pořád kope do balónu. A doma mi se vším pomáhá, rád tvoří, maluje, plní sešity s úkoly. Hračky už nekupujeme, nemá to cenu ![]()
zuzeca píše:
Asi tě to zrovna neuklidní, ale můj syn si nehraje do teď. Hračky ho prostě nebaví. Venku má rád kolo, koloběžku, houpačky, pořád kope do balónu. A doma mi se vším pomáhá, rád tvoří, maluje, plní sešity s úkoly. Hračky už nekupujeme, nemá to cenu
starší nebyla o moc jiná - ona byla spíš encyklopedické dítko.