Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, jsi snad už půjdu hodit. Před 14dny byl malý na očkování a byla to hrůza, měl skoro 40stupňové horečky a nateklé obě dvě nožičky, trvalo skoro těch 14 dní, než se dal do kupy, protože jak mi ležel v horečkách a nehýbal se, tak když horečky opadly, začly nás trápit prdíky
Prdíky jsme úspěšně zažehnaly, ale malej mi začal blbě v noci spát a to i přes den, několikrát sem ho musela jít znovu uspávat a dnes furt kňourá, tak mi to nedalo a šáhla jsem mu do pusy (jsou nám 4měsíce) a ejhle, je tam klubající se zoubek
Vím, že existuje nějaký gel, který by měl ulevit, poraďte, prosím. Mě jinak už odvezou do Bohnic, v noci se nevyspím a přes den je to ještě horší
Díky moooc za rady
PS:kousátko máme, ale nemá na něj náladu, chtěl by být jen u prsa ![]()
Calgel nebo Mundisal gel. Mě na obě děti zabíral líp Mundisal.
Calgel nebo homeopatika chamomilla, ty opravdu zabírají je to čistý heřmánek.
Jééé, koukej si u tatíka vyhrabat nějaký pěkný šaty, já zoubek lovila jak vzteklá, abych byla první
Jinak s tebou soucítim, nám se začal prořezávat v pátek, je nám půl roku a už jsme měli celkem zavedenej jídelníček (mlíčko, přesnívávka, polívka, mlíčko, kaše a mlíčko občas v noci, když se vzbudila) a teď do ní nedostanu nic jinýho než mlíčko, jak je rozbolavělá a protivná a já nemam nervy pořád hlídat, kdy mi vdechne jiný jídlo a začne se tim zas dusit ![]()
Malej se teda hodně líbí taková hračka, kterou když zkousne, tak začne vibrovat, nad mastičkou jsem taky uvažovala, ale holčiny co jí používaly mi říkaly, že tu mastičku spíš mimčo snědlo, než že by to stihlo nějak účinkovat, tak nevim, necham to až na úplný kraj nouze
Děkuji za rady
Je to fakt záhul. Jsem si říkala, že to zuby bejt ještě nemůžou, že je brzy, ale asi ne ![]()
Calgel, je sice od 5 měsíců, ale občas mu trochu dám. Synovi budou 4 měsíce za týden a taky se mu už klube. Navíc je to hrozný bolestínek, tak to hrozně prožívá ![]()
@Adriana Dceři se vylouply obě spodní jedničky ve 4m a týdnu ![]()
Ahoj no já předpokládám, že u nás jsou to taky zoubky, měli jsme tak pěknej režim,5krát denně jídlo, spánek celou noc..a ted prd!!! Přes týden je protivná, kňourá, nic ji nebaví, mrzutá, o víkendu měla průjem i zvracela, ted pořád trvá protivný režim, nejí nic.. ještě, že má skoro 9kg a má zásoby
Tak předpokládám, že zuby, ale kde nic tu nic
![]()
@MartickaNela Nojo,vidíš, to mě ani nenapadlo, ale mrňous už má 3den průjem, ale nijak jsem si to nespojovala ![]()