Roupy u mimíse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11565
12.7.16 14:18

Za mých mladých let se dávalo pyrvinium. Byl to takový sytě červený sirup a pamatuju si, že mi hrozně chutnal ;) Ale dneska už není.

Jinak jako doplněk stravy jsem našla odkazy na Vermophyt či Wurm-ex - ale osobní zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.16 21:00

Vermophyt jsou bylinky, hodne vonave, vadi jim to. Ale nevim jestli to je vhodne detem.Ve skole jsme nejednou meli epidemii roupu :roll:. Brala jsem vermophyt preventivne, nez to utichlo. A za mne urcite vydezinfikuj byt. Hracky, kliky, koupelnu..vse. Ta vajicka mohou byt kdekoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
12.7.16 21:07
@Slečna Ferka píše:
Za mých mladých let se dávalo pyrvinium. Byl to takový sytě červený sirup a pamatuju si, že mi hrozně chutnal ;) Ale dneska už není.Jinak jako doplněk stravy jsem našla odkazy na Vermophyt či Wurm-ex - ale osobní zkušenost nemám.

Presne to si pamatuju taky, podavali to na lzicku a bylo to straaasne sladky. Mi teda nechutnal, ale dneska bych si ho jen pro oziveni toho pocitu klidne dala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.23 06:39

Vermox funguje, uziva se jednorazove 1 tableta nebo 5 ml sirupu na roupy, opakovat po 2-4 tydnech. Na skrkavky 1 tableta rano a 1 vecer po dobu 3 dnu. Je hodne silny, tak opatrne, je lepsi si ho vzit o vikendu nebo ve volnem dni, muze po nem dost bolet zaludek, muzete byt hodne ospale. Je dobre ho vzit bud nalacno nebo tesne pred spanim. Vermox bez předpisu - https://euhealth247.com/cs/drug/vermox

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí