Roušky a petice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4740
18.8.20 20:13

Zase celisvetove spiknuti, ktore rozputal Babis? :mrgreen: Ja sa ruskam tesim. Hlavne teda v MHD. Ja nam totiz prekliatie, ze zasedne si za mba sadne nekdo, kto zacne na mna chrchlat. Po mesiaci som sla vcera MHD a oproti nejaky deb. l zacal kaskat na vsetky strany. Bola som snad dost daleko a ja som mala rusku. Nejde mi ani tak o Covid, ale celkovo. Na zaciatok semrstra vzdy nabehnu skrkajuci a chrchlajuci studeti. Napiskedy som bola mesiac nem9cna nakazila som celu rodinu. Manzel to vzdy odnese zanetem prudusek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23983
18.8.20 20:16
@Havlova píše:
Tak se angažuj, podepíšu to.

Neumím zakládat petice, proto chci otroka, který to za mě zorganizuje a já podepíšu a budu anonymně agitovat na emiminu… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42212
18.8.20 20:19
@bse.pedro píše:
Neumím zakládat petice, proto chci otroka, který to za mě zorganizuje a já podepíšu a budu anonymně agitovat na emiminu… :pankac: 8)
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.8.20 20:33

Vraci se nam moda petic :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23983
18.8.20 20:56
@Kelsey píše:
Vraci se nam moda petic :lol: :lol:.

Petice do každé rodiny, pro robátka i maminy… :pankac: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35330
19.8.20 07:06

Prave sedim v busu a za mnou sedi baba, co neustale frfla, popotahuje a chrchla..evidentne nastydla.Jako Covida asi nema, ale vazne by si nemohla nasadit tu rousku, co ji efektne visi pod bradou? Kdyz to holt nekomu nedojde samo, musi prijit prikaz shora…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
19.8.20 07:08

A když už budete v tom podepisování, podepište i tuto petici za zrušení gravitace :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
19.8.20 07:11
@mroe píše:
Prave sedim v busu a za mnou sedi baba, co neustale frfla, popotahuje a chrchla..evidentne nastydla.Jako Covida asi nema, ale vazne by si nemohla nasadit tu rousku, co ji efektne visi pod bradou? Kdyz to holt nekomu nedojde samo, musi prijit prikaz shora…

Presne, podepsala bych povinne rousky do MHD na veky veku nebo alespon v chripkove sezonne.
kdyz se lidi stydi si ji nasadit pri nemoci, nebo jsou dokonce lide s rouskou nahlizeni s despektem, nic jineho nezbyva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
19.8.20 07:13

To je cover na song šrouby a matice? Roušky a petice? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42212
19.8.20 07:13
@Pudloslava píše:
A když už budete v tom podepisování, podepište i tuto petici za zrušení gravitace :

Ta je dobrá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101749
19.8.20 07:23
@Pudloslava píše:
Presne, podepsala bych povinne rousky do MHD na veky veku nebo alespon v chripkove sezonne.
kdyz se lidi stydi si ji nasadit pri nemoci, nebo jsou dokonce lide s rouskou nahlizeni s despektem, nic jineho nezbyva.

Nejen MHD, ale i ty obchody, proc tam ma furt nekdo prskat na zboží a ostatní nakupjici. Pokladní at ji klidne nema, ta ma plexisklo. I když chripkova sezona by asi stacila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
19.8.20 07:25

@Pudloslava
Při nemoci ano, ale na věky věků, to snad ne?! To jezdíš výhradně autem, nebo jsi tak ošklivá? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101749
19.8.20 07:27
@ropucha 02 píše:
@Pudloslava
Při nemoci ano, ale na věky věků, to snad ne?! To jezdíš výhradně autem, nebo jsi tak ošklivá? :*

No, pri nemoci je to k nicemu, to bude kazdy tvrdit, ze je zdravy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
19.8.20 07:28
@Pudloslava píše:

Já teda ne. Když je někdo nemocný, nemá lézt ven. A když je nědko prase, tak to ta blbě používaná ústenka stejně nespasí. Jednou žijem ve společnosti, tak se nedá nic dělat. Osobně míň toleruju hovada na silnici. A tam jsou taky pravidla daný a jak dlouho, a stejně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
19.8.20 07:38
@j.a.n.i1 píše:
No, pri nemoci je to k nicemu, to bude kazdy tvrdit, ze je zdravy…

Je to o osobní odpovědnosti. Znám pár lidí, o kterých vím, že mají nařízenou karanténu, a potkávám je v OC jak vesele nakupují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí