Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý den,
mám dotaz ohledně rovnátek pro děti.
Jaké máte zkušenosti s ortodoncií v Brně, spokojenost a především cena?
Před pár dny jsem s dcerou (11 let) navštívila ambulanci Ortoflex na Lidické ulici a byla nám sdělena částka 37.000,–kč za fixní rovnátka (na horní i spodní patro).
Je to darda, ale předpokládám, že ceny se takto pohybují. Pojišťovna (konkr. VZP) prý na materiál nepřispívá.
Jaké máte zkušenosti, jak jste řešili, kolik jste platili? ![]()
Děkuji za Vaše postřehy. Hezký den! ![]()
@Jannkkaa85 píše:
Dobrý den,mám dotaz ohledně rovnátek pro děti.
Děkuji za Vaše postřehy. Hezký den!
Jaké máte zkušenosti s ortodoncií v Brně, spokojenost a především cena?
Před pár dny jsem s dcerou (11 let) navštívila ambulanci Ortoflex na Lidické ulici a byla nám sdělena částka 37.000,–kč za fixní rovnátka (na horní i spodní patro).
Je to darda, ale předpokládám, že ceny se takto pohybují. Pojišťovna (konkr. VZP) prý na materiál nepřispívá.
Jaké máte zkušenosti, jak jste řešili, kolik jste platili?
Brala bych to jako dobrou cenu. Neptej se ani, kolik stoji neviditelna na obe celisti.
@mroe je mi jasné, že u těch bude cena ještě vyšší. Jde mi opravdu o ta fixní, proto si dělám obrázek jak to je cenově i jinde. Nicméně děkuji za reakci.
@Jannkkaa85 píše:
@mroe je mi jasné, že u těch bude cena ještě vyšší. Jde mi opravdu o ta fixní, proto si dělám obrázek jak to je cenově i jinde. Nicméně děkuji za reakci.
Pokud to ma byt na obe celisti, slyseli jsme cenu ještě vyssi. ![]()
Ortodoncie Palackého dr. Jedlička, vrchní patro 17000,platí se vždy za úkon, tak se nám to placení rozložilo asi na rok a půl.
Byli jsme se ptát na dvou místech.
Nakonec lépe vyšla ortodoncie přímo v nemocnici u Sv. Anny. Tak chodíme tam. Je tam více lékařů, neměla jsem na nikoho konkrétní doporučení, chodíme k paní doktorkce Novákové.
Na obě čelisti nám byla řečena cena cca 25.000 Kč, už si nepamatuju přesně. Platí se postupně, zatím jsme zaplatili tak 15.000 za cca rok (má nasazeny již horní i spodní).
Chodí tam i na dentální hygienu, i ta tam vyjde levněji, než jinde.
S přístupem jsme moc spokojeni. A můžu doporučit.