Jeho milenka rozbila naše štěstí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12904
19.12.20 17:00
@Jasminhiel píše:
Ahoj všem. Náhodou jsem zde narazila na diskuzi při hledání odpovědí na své otázky (ano i tady se snažím zvednout ze dna) od těch, kdo podobnou situaci zažil. Diskuze se jmenovala: svedla jsem cizího manžela a nelituji. Musím říct, ze mi padla čelist, protože jsem v te diskuzi poznala milenku svého manžela. Je ji 27, je jeho podřízenou a když řeknu, že mu naprosto zamlžila mozek, tak to je jako kdybych nic neřekla. Donutila ho dokonce s ni jít do bytu, nájem kterého je dražší než naše hypotéka a bez vycitek si užívá s nim v době, kdy my s dítětem prozivame nejhorší dny a noci v našem ještě nezabydlenem domě. Jako chápu, že hormonům nelze odolat, ale proboha, děvčata, to si budeme ložit lejno do vlastních řád, jen pro pár chvil vášně? Je mi hrozne. Také jsem byla mladá - nejsem o moc starší než jeho milenka, ale do cízí rodiny bych v životě nevlezla. Tak moc bych ji chtěla dát za vyucenou, aby už nikdy nikomu v životě rodinu nerozbila, tak moc!!! :,(

Ona ho asi omamila, urcite znasilnila, ocarovala..poslouchej se, kurev.ik je tvuj chot toho si podej, tomu dej za vyucenou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
19.12.20 18:34
@carsin píše:
Koukam, ze kdyz tvuj prispevek liknul i admin, ze se to dodrzovani pravidel tady fakt moc neproziva. Tak budu nasledovat tvou radu a nebudu si toho vsimat :D

Vubec bych se nedivila tomu, jak uz tu nekdo psal, ze admini obcas po case obnovi diskusi, aby se rozproudila a anonymne s nadavkou navrch je pak ucast tutova… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
19.12.20 18:38
@Anonym020 píše:
Tak kdyby byl spokojenej, asi těžko by odešel, ne? A pak si stěžuj, mamino

A to sis kvuli tomu zalozila fungl novy profil ty staronovy novacku.

A docela se divim, ze novacek bez prispevku a historie muze hned prispivat anonymne… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky