Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobliha51 píše:..hledali, nenašli, byli oba smutní.
@Jasminhiel
Můžeš dát odkaz na diskusi, kde jsi poznala, že ji založila milenka tvého manžela? Já nic takového nenašla.
@sirikit píše: ..hledali, nenašli, byli oba smutní.![]()
Taky taky..
Pak to ztrácí na důvěryhodnosti. Ale nic. Mám co na práci.
![]()
Nesouhlasím s názorem, kdyby to nebyla tahle byla by to jiná… kdyby se Jaňulka Nagyova taaaak nesnažila, tak je Nečas ještě nejspíš ženatý s paní Necasovou…v politice byl dost dlouho, ale az s Jaňulkou šlo vše do kopru.
Kamarádce tak taky jedna odloudila manžela. Nakonec se na něj vys…a vzala si po několika letech, když už ho nepotřebovala, jednoho z jeho kamarádů a spolupracovníků zároveň. Naštěstí aspoň neměli děti. ![]()
@truelly píše:
Nesouhlasím s názorem, kdyby to nebyla tahle byla by to jiná… kdyby se Jaňulka Nagyova taaaak nesnažila, tak je Nečas ještě nejspíš ženatý s paní Necasovou…v politice byl dost dlouho, ale az s Jaňulkou šlo vše do kopru.
Kamarádce tak taky jedna odloudila manžela. Nakonec se na něj vys…a vzala si po několika letech, když už ho nepotřebovala, jednoho z jeho kamarádů a spolupracovníků zároveň. Naštěstí aspoň neměli děti.
Jaňulka podle mě nešla cíleně po Nečasovi. Šla po moci. Jen Nečasovi se zachtělo důtek a biče a proto se chytil. Ukázala mu takový svět své živočišnosti, že nemohl odolat. Kdyby mu ho ukázala jiná, byl by s jinou. Myslím, že ji má Nečas za trest a možná na to jednou přijde. Jaňulka je jednou z těch milenek, které těm chlapům přeju.
Janulka se tak snazila, prahla po moci, ale nevyslo to.Moc nikde a zbyl ji Petulka, ktery se za ni tahne, jak za harajici fenou a jeho vlastni deti si o nej ani kolo neoprou.
To je opravdu tragikomicky vysledek a ukazka toho, jak dokaze jedna samice tahat za nitky a co to dokaze udelat s chlapy na nejvyssi pozici stejne, jak s Pepou od soustruhu.
Ano bylo by ideální, kdyby každá ženatý když ví, že dotyčný je ženatý, dala od něho ruce pryč. Ale bohužel jsou takové, kterým morálka nic neříká ![]()
@truelly píše:žena má dávat ruce pryč od ženatého? Tak snad ten ženatý ví, že má doma manželku ne?
Ano bylo by ideální, kdyby každá ženatý když ví, že dotyčný je ženatý, dala od něho ruce pryč. Ale bohužel jsou takové, kterým morálka nic neříká
@Malaga píše: žena má dávat ruce pryč od ženatého? Tak snad ten ženatý ví, že má doma manželku ne?![]()
Nikoliv. Žena je vždy viníkem! Muž je pouhou obětí toho satanského zlořádu a pak jeho děti doma brečí smutkem ![]()
@Chauvinist píše:..„Jak dělal?
Nikoliv. Žena je vždy viníkem! Muž je pouhou obětí toho satanského zlořádu a pak jeho děti doma brečí smutkem
@Malaga píše: žena má dávat ruce pryč od ženatého? Tak snad ten ženatý ví, že má doma manželku ne?![]()
Dovolím si to trošku rozvinout. Dotyčný ženatý má doma fůrii, se kterou si nerozumí. A pak se najde ta sladká, která pofouká všechny jeho bolístky.
Jinak se mi líbí teorie, že za všechno může milenka a ten chudák manžel se nechal udolat.
@Chauvinist píše:
Nikoliv. Žena je vždy viníkem! Muž je pouhou obětí toho satanského zlořádu a pak jeho děti doma brečí smutkem
Volání penisu
. Opravdu se tomu nedá odolat? ![]()
OT - vysvětlí mi někdo, proč v upozornění se diskuze jmenuje Rozbité štěstí! a tady je v nadpisu Jeho milenka rozbila naše štěstí…?
@admin díky
@Malaga snad proto, že by mě nikdy ani ve snu nenapadlo začít si něco s ženatým, vždy jsem mela partnery svobodné a bezdětné a mezi nimi hledala manžela…tak proto nepochopím, že někdo chce stavět své štěstí na neštěstí mnoha jiných ![]()
To né jeho milenka Vám rozbila štěstí, ale pan manžel ho rozbil. Stačilo používat mozek místo orgánu v kalhotách ![]()