Jeho milenka rozbila naše štěstí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78092
10.12.17 11:11
@Kobliha51 píše:
@Jasminhiel
Můžeš dát odkaz na diskusi, kde jsi poznala, že ji založila milenka tvého manžela? Já nic takového nenašla.
..hledali, nenašli, byli oba smutní. :hug: :hug: Taky taky.. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.12.17 11:21
@sirikit píše: ..hledali, nenašli, byli oba smutní. :hug: :hug: Taky taky.. :nevim:

Pak to ztrácí na důvěryhodnosti. Ale nic. Mám co na práci. :dance: :dance: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
8980
10.12.17 11:21

Nesouhlasím s názorem, kdyby to nebyla tahle byla by to jiná… kdyby se Jaňulka Nagyova taaaak nesnažila, tak je Nečas ještě nejspíš ženatý s paní Necasovou…v politice byl dost dlouho, ale az s Jaňulkou šlo vše do kopru.
Kamarádce tak taky jedna odloudila manžela. Nakonec se na něj vys…a vzala si po několika letech, když už ho nepotřebovala, jednoho z jeho kamarádů a spolupracovníků zároveň. Naštěstí aspoň neměli děti. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.12.17 11:27
@truelly píše:
Nesouhlasím s názorem, kdyby to nebyla tahle byla by to jiná… kdyby se Jaňulka Nagyova taaaak nesnažila, tak je Nečas ještě nejspíš ženatý s paní Necasovou…v politice byl dost dlouho, ale az s Jaňulkou šlo vše do kopru.
Kamarádce tak taky jedna odloudila manžela. Nakonec se na něj vys…a vzala si po několika letech, když už ho nepotřebovala, jednoho z jeho kamarádů a spolupracovníků zároveň. Naštěstí aspoň neměli děti. :,(

Jaňulka podle mě nešla cíleně po Nečasovi. Šla po moci. Jen Nečasovi se zachtělo důtek a biče a proto se chytil. Ukázala mu takový svět své živočišnosti, že nemohl odolat. Kdyby mu ho ukázala jiná, byl by s jinou. Myslím, že ji má Nečas za trest a možná na to jednou přijde. Jaňulka je jednou z těch milenek, které těm chlapům přeju.

• Citovat
  • Upravit
22867
10.12.17 12:01

Janulka se tak snazila, prahla po moci, ale nevyslo to.Moc nikde a zbyl ji Petulka, ktery se za ni tahne, jak za harajici fenou a jeho vlastni deti si o nej ani kolo neoprou.
To je opravdu tragikomicky vysledek a ukazka toho, jak dokaze jedna samice tahat za nitky a co to dokaze udelat s chlapy na nejvyssi pozici stejne, jak s Pepou od soustruhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8980
10.12.17 12:08

Ano bylo by ideální, kdyby každá ženatý když ví, že dotyčný je ženatý, dala od něho ruce pryč. Ale bohužel jsou takové, kterým morálka nic neříká :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
10.12.17 12:11
@truelly píše:
Ano bylo by ideální, kdyby každá ženatý když ví, že dotyčný je ženatý, dala od něho ruce pryč. Ale bohužel jsou takové, kterým morálka nic neříká :poblion:
žena má dávat ruce pryč od ženatého? Tak snad ten ženatý ví, že má doma manželku ne? :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23444
10.12.17 12:13
@Malaga píše: žena má dávat ruce pryč od ženatého? Tak snad ten ženatý ví, že má doma manželku ne? :mrgreen: :mrgreen:

Nikoliv. Žena je vždy viníkem! Muž je pouhou obětí toho satanského zlořádu a pak jeho děti doma brečí smutkem :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78092
10.12.17 12:15
@Chauvinist píše:
Nikoliv. Žena je vždy viníkem! Muž je pouhou obětí toho satanského zlořádu a pak jeho děti doma brečí smutkem :,(
..„Jak dělal? 8o Co sem dělal?? :nevim: To vona dělala!! :cert: :cert: Co sem měl dělat?? :zed: :zed: “
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
10.12.17 12:19
@Malaga píše: žena má dávat ruce pryč od ženatého? Tak snad ten ženatý ví, že má doma manželku ne? :mrgreen: :mrgreen:

Dovolím si to trošku rozvinout. Dotyčný ženatý má doma fůrii, se kterou si nerozumí. A pak se najde ta sladká, která pofouká všechny jeho bolístky.
Jinak se mi líbí teorie, že za všechno může milenka a ten chudák manžel se nechal udolat.

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
10.12.17 12:21
@Chauvinist píše:
Nikoliv. Žena je vždy viníkem! Muž je pouhou obětí toho satanského zlořádu a pak jeho děti doma brečí smutkem :,(

Volání penisu 8). Opravdu se tomu nedá odolat?  ;)

• Citovat
  • Upravit
26270
10.12.17 12:28

OT - vysvětlí mi někdo, proč v upozornění se diskuze jmenuje Rozbité štěstí! a tady je v nadpisu Jeho milenka rozbila naše štěstí…?
@admin díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8980
10.12.17 12:41

@Malaga snad proto, že by mě nikdy ani ve snu nenapadlo začít si něco s ženatým, vždy jsem mela partnery svobodné a bezdětné a mezi nimi hledala manžela…tak proto nepochopím, že někdo chce stavět své štěstí na neštěstí mnoha jiných :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
10.12.17 12:42

To je mi ľúto, drz sa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5917
10.12.17 12:45

To né jeho milenka Vám rozbila štěstí, ale pan manžel ho rozbil. Stačilo používat mozek místo orgánu v kalhotách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí