Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Detsa píše:
Mi povídej, nemám ani na tu pistol, abych to ukončil![]()
Tak hlavně že máš na internet a tím pádem na pobyt na E-miminu ![]()
@Detsa píše:
Mi povídej, nemám ani na tu pistol, abych to ukončil![]()
Musíš na sobě ještě hodně zapracovat
@Detsa píše:
Ty taky nemám
Což mi připomíná:… já nemám peníze a proto holky nelákám,
toulám se remízem, nocí sám a sám… ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
@Detsa píše:
Jestli se někdy překonám a k tomu zešílím ve smyslu, že bych si hledal zas partnerku, tak to zkusím![]()
.
Takhle zase nepřijdeš k citové ani finanční újmě. Také výhoda. ![]()
@Chauvinist píše:
Zlatá slova! Já bych těm maminám taky zakázal chodit ven. Kdo se na to má koukat?
Mně by zajímalo co je k tomu vede? Nepamatuju si, že bych někdy takhle na sebe rezignovala
@Venetia píše:
Mně by zajímalo co je k tomu vede? Nepamatuju si, že bych někdy takhle na sebe rezignovala
Nevím ![]()
Bylo to hlavně myšleno tak, že je mi vcelku jedno, jak kdo kam chodí oblíkán. Každej máme něco, každej sme nějakej ![]()
@free333 píše:
Pro někoho je jakákoliv párty jedna velká výzva - at už rozlučková, svatební či pohřebníAle zase na druhou stranu, co s chlapem, kterého nemůžeš pustit mezi lidi, aby tam náhodou někoho neo.ukal
Přesně ![]()
Přesně tak. Jsem proste zraněna. Ať je to jak chce, manželství je dřina a denní snaha o “zalévání” vztahu. Jak tady někdo psal “asi nebyl dlouhodobě spokojený v manželství” - možná Jo. Ale když budujes, vychovavas dítě a muž s tebou normálně komunikuje, a spí, tak jednoduše nepoznas, ze je něco špatně. Proste nepoznas. Nejsem ignorant ani zahledena do sebe. Proste jen nechápu takový obrat a ještě potrvá nějakou dobu, abych se z toho dostala. Vím, ze jsou i normální chlapi, já ale pro sebe mám jasno.
Děkuji všem za příspěvky. Jsem hloupá hlavně já. Ale i to se přežije.
@alisekR píše:@Chauvinist píše:
Gratuluji. To jsi pravděpodobně jediná nad 15let
já ale přeci taky nekoukám
…
@Malaga píše:
já ale přeci taky nekoukám…
No dobře. Tak nad 16 let ![]()
@Burj Chalifa píše:
co furt o jehlách a zmalování se na hřiště, to už je takové dost ohrané klišé. O blbosti jako róba snad už ani nemluvím. To snad nemyslíš vážně nebo nejsi příčetná. Celková upravenost a elementární zájem o sebe, to postrádám. Špeky narvané do džín, neupravené vlasy a obličej, halabala oblečení.
Naprosto stejně ohrané klišé, jako že na hřiště chodí často matky šmudly, u kterých se není čemu divit, že jim chlap zdrhne
Myslím to vážně a příčetná jsem dost ![]()
@Detsa píše:
Jako výhodu bych to nebral. Ale řekl bych to tak, že jsem se prostě přizpůsobil realitě a tím pádem přestal definitivně hledat.
Nezoufej. Možná bys skutečně narazil na takovou, co ti vyrve srdce z těla a na památku zanechá dluhy do konce života. ![]()
@Malaga píše:
OT - vysvětlí mi někdo, proč v upozornění se diskuze jmenuje Rozbité štěstí! a tady je v nadpisu Jeho milenka rozbila naše štěstí…?
@admin díky
Když teď koukám, nadpis i název sedí, takže už opraveno. ![]()
Krásný večer,
Monika