Jeho milenka rozbila naše štěstí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40815
10.12.17 19:07
@Detsa píše:
Ty taky nemám :nevim:

Takže máš jen zlaté cihličky? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40815
10.12.17 19:08
@Detsa píše:
Mi povídej, nemám ani na tu pistol, abych to ukončil :nevim: :zed:

Tak hlavně že máš na internet a tím pádem na pobyt na E-miminu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109921
10.12.17 19:08
@Detsa píše:
Mi povídej, nemám ani na tu pistol, abych to ukončil :nevim: :zed:

Musíš na sobě ještě hodně zapracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23444
10.12.17 19:09
@Detsa píše:
Ty taky nemám :nevim:

Což mi připomíná:… já nemám peníze a proto holky nelákám,
toulám se remízem, nocí sám a sám… :mrgreen:
 https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109921
10.12.17 19:16
@Detsa píše:
V jakým ohledu? :think:

Ambice, projev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
10.12.17 19:19
@Detsa píše:
Jestli se někdy překonám a k tomu zešílím ve smyslu, že bych si hledal zas partnerku, tak to zkusím :think: :P.

Takhle zase nepřijdeš k citové ani finanční újmě. Také výhoda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109921
10.12.17 19:20
@Chauvinist píše:
Zlatá slova! Já bych těm maminám taky zakázal chodit ven. Kdo se na to má koukat? :nevim:

Mně by zajímalo co je k tomu vede? Nepamatuju si, že bych někdy takhle na sebe rezignovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23444
10.12.17 19:22
@Venetia píše:
Mně by zajímalo co je k tomu vede? Nepamatuju si, že bych někdy takhle na sebe rezignovala

Nevím :nevim:
Bylo to hlavně myšleno tak, že je mi vcelku jedno, jak kdo kam chodí oblíkán. Každej máme něco, každej sme nějakej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109921
10.12.17 19:23
@free333 píše:
Pro někoho je jakákoliv párty jedna velká výzva - at už rozlučková, svatební či pohřební :)Ale zase na druhou stranu, co s chlapem, kterého nemůžeš pustit mezi lidi, aby tam náhodou někoho neo.ukal 8)

Přesně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.17 19:27

Přesně tak. Jsem proste zraněna. Ať je to jak chce, manželství je dřina a denní snaha o “zalévání” vztahu. Jak tady někdo psal “asi nebyl dlouhodobě spokojený v manželství” - možná Jo. Ale když budujes, vychovavas dítě a muž s tebou normálně komunikuje, a spí, tak jednoduše nepoznas, ze je něco špatně. Proste nepoznas. Nejsem ignorant ani zahledena do sebe. Proste jen nechápu takový obrat a ještě potrvá nějakou dobu, abych se z toho dostala. Vím, ze jsou i normální chlapi, já ale pro sebe mám jasno.

Děkuji všem za příspěvky. Jsem hloupá hlavně já. Ale i to se přežije.

@alisekR píše:
Myslím, že tohle tady bylo už víckrát, kdy tu manželka v nějaké diskuzi poznala svého muže a jeho milenku :think: No, co poradit. Jsi zraněná tak z tebe mluví silné emoce a je to logické. Nicméně pěkněj ha*** je tvůj chlap, že se takto nechal sbalit a opustil vás. Ona je jen prostá coura, co využila svých tělesných předností :? Viník je ale jednoznačně on. Jestli takhle snadno odešel, tak nestál za nic…dnešní doba je fakt nechutná. Držím ti palce, aby ses přes to přenesla. Jeho koukej oškubat a zajistit vaše dítě. Jinou radu nemám. Chlapi potřebujou lekci, aby věděli, že za každej špás něco stojí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
10.12.17 19:32
@Chauvinist píše:
Gratuluji. To jsi pravděpodobně jediná nad 15let :P

já ale přeci taky nekoukám :mrgreen:…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23444
10.12.17 19:45
@Malaga píše:
já ale přeci taky nekoukám :mrgreen:…

No dobře. Tak nad 16 let :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
10.12.17 19:50
@Burj Chalifa píše:
co furt o jehlách a zmalování se na hřiště, to už je takové dost ohrané klišé. O blbosti jako róba snad už ani nemluvím. To snad nemyslíš vážně nebo nejsi příčetná. Celková upravenost a elementární zájem o sebe, to postrádám. Špeky narvané do džín, neupravené vlasy a obličej, halabala oblečení.

Naprosto stejně ohrané klišé, jako že na hřiště chodí často matky šmudly, u kterých se není čemu divit, že jim chlap zdrhne :nevim: Myslím to vážně a příčetná jsem dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
10.12.17 20:00
@Detsa píše:
Jako výhodu bych to nebral. Ale řekl bych to tak, že jsem se prostě přizpůsobil realitě a tím pádem přestal definitivně hledat :roll:.

Nezoufej. Možná bys skutečně narazil na takovou, co ti vyrve srdce z těla a na památku zanechá dluhy do konce života. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21084
10.12.17 20:04
@Malaga píše:
OT - vysvětlí mi někdo, proč v upozornění se diskuze jmenuje Rozbité štěstí! a tady je v nadpisu Jeho milenka rozbila naše štěstí…?
@admin díky

Když teď koukám, nadpis i název sedí, takže už opraveno. :kytka:

Krásný večer,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení