Jeho milenka rozbila naše štěstí

9.12.17 23:49

Rozbité štěstí

Ahoj všem. Náhodou jsem zde narazila na diskuzi při hledání odpovědí na své otázky (ano i tady se snažím zvednout ze dna) od těch, kdo podobnou situaci zažil. Diskuze se jmenovala: svedla jsem cizího manžela a nelituji. Musím říct, ze mi padla čelist, protože jsem v te diskuzi poznala milenku svého manžela. Je ji 27, je jeho podřízenou a když řeknu, že mu naprosto zamlžila mozek, tak to je jako kdybych nic neřekla. Donutila ho dokonce s ni jít do bytu, nájem kterého je dražší než naše hypotéka a bez vycitek si užívá s nim v době, kdy my s dítětem prozivame nejhorší dny a noci v našem ještě nezabydlenem domě. Jako chápu, že hormonům nelze odolat, ale proboha, děvčata, to si budeme ložit lejno do vlastních řád, jen pro pár chvil vášně? Je mi hrozne. Také jsem byla mladá - nejsem o moc starší než jeho milenka, ale do cízí rodiny bych v životě nevlezla. Tak moc bych ji chtěla dát za vyucenou, aby už nikdy nikomu v životě rodinu nerozbila, tak moc!!! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7904
10.12.17 00:12

@Jasminhiel milá zlatá, tu rodinu rozbil tvůj chlap. Kdyby nespal s touhle, spal by s jinou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
10.12.17 00:16

Chudákovi zamlžila mozek…,…donutila ho…,…hormony… Ať se Ti to líbí nebo ne, on je ten, kdo rozbil rodinu :? Když dás za vyučenou jí, najde se vzápětí nějaká jiná :nevim: Ale jestli Tě to uklidní, tak boží mlýny opravdu melou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78087
10.12.17 00:17

@Jasminhiel To není místní diskuze, že ne? Zadala jsem do vyhledávání v různých verzích a nic mi nevyjelo. :nevim:
Můžeš hodit odkaz? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
10.12.17 00:21

To je holt riziko snatku s nesvepravnou osobou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
10.12.17 00:23

@Jasminhiel Holka „zlatá“,myslíš, že mu dala nůž na krk? A do něčeho nutila?
Nikoliv. Proč by měla mít výčitky? To jen ty jsi to myslíš. Vše si musíš vyjasnit s manželem, tj celé.
Ale ano, jak vidíš a tak to je, že si děvčata „loží lejna“, jak píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78087
10.12.17 00:24
@Emimin7 píše:
To je holt riziko snatku s nesvepravnou osobou.

Vzhledem k aktuálnímu procentu nevěry ve společnosti a 50% rozvodovosti se jedná o poměrně rozšířený společenský neduh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
10.12.17 05:17

Kdyby byl chlap spokojeny doma, tak by to nehledal asi jinde. Ale jsou i taci, kteri mozkem a racionalne nemysli a ptaka v gatich neudrzi ani pres spokojene manzelstvi. Je to nechutnost. Vytmav si to hlavne s nim, neni to jen jeji vina. Tezko ho unesla a k necemu donutila.
Drz se.

• Citovat
  • Upravit
7626
10.12.17 06:27

Chapu, ze te to boli a potrebujes tu nespravedlnost vykricet do sveta, hledas viniky…ale..neni lepsi, ze jsi zaletnika poslala do obehu? Sejdete se, vyreste majetkove pomery, upravte styk s ditkem. Ted budes muset byt vic prakticka nez „hystericka“ Porad jeste je urcita sance, ze se ti vrati, treba protoze varis lip a on uz nema na to uspokojovat samicku 8× denne. Vsechno se jednou zaji.. Otazkou je, jak se zachovas ty. Hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.17 06:41

Vim, ze je to sok, je to otec Tveho ditete. Tvoje predstava stastne rodiny se rozplynula jako para nad hrncem. Ale na druhou stranu, je to smejd a jeste budes pravdepodobne rada, ze ses ho zbavila. Jsi mlada a za par let muzes mit stastnou rodinu s nekym charakternim, kdo Ti nebodne kudlu do zad, jakmile se na chvilku otocis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.17 07:33

Samozřejmě, že každý (á) z vás tu má pravdu. Kdyby mu nic nechybělo v manželství… kdyby nebyl zmrd…, kdyby kdyby… Samozřejmě že ho nebráním, on ode mě dostal takovou čočku, že už teď se snaží sekat dobrotu, ale nebydlíme spolu a tahle dívka - co si budeme povídat, když si my ženy umaneme, že dostaneme někoho do postele, tak ho tam prostě dostaneme. Nůž na krku nejspíš neměl, ale do hledání bytu zapojila i celou svou rodinu, protože on by sám to nezvládl vzhledem k jeho pracovnímu nasazení a i schopnosti věci dotahovat do konce. Nenašla bych nic na našem manželství, on sám mi nebyl schopný říct co bylo špatně. O to těžší pro mě je, to, co udělal, a to bylo šokem nejen pro mě, ale i pro celé naše okolí, nebyl nikdy záletníkem a syna zbožňoval. Neproběhly ani výčitky, že bych něco zanedbala, nebo dělala špatně, absolutně nic. Bylo to ze dne na den - nová práce, hned vysoká pozice a průšvih byl na světě. Začal mluvit stylem, že si mě nezaslouží, že by nejradši ukončil svůj mizerný život, ani jedno špatné slovo v moji adresu. Měla jsem strach, co se s nim děje, protože když s někým žijete 7 let, znáte ho, nyní budujete domecek a vychovávate syna bez sebemenších problémů, tak tohle vás nastraží. Bála jsem se, že se přepracoval a tak jsem převzala na sebe všechno, jen aby přišel domu, hodil se do klidu a odpočíval. Snažila jsem se s nim mluvit, abych získala info, kde je problém a zakročila. Pak začal mluvit o tom, že se cítí být pod lisem a že by potřeboval být někde sám. Na otázku: proč sám? Odpověděl, že má v práci 16 hodinový kolotoč a že doma s malým synkem moc mozek nevyhne. Dva měsíce jsem se v nejistotě mu snažila pomoct, než jednoho dne, čistě náhodou přišla na ni. Pak už to mělo rychlý spád. Největším šokem bylo, že si vybral ji. Nevím - zažila jsem v okolí par nevěr a vždy se chlapi snažili své ženy získat zpět. Tady? Jednoduše vzal pár kosil a zmizel jak pára nad hrncem. Je jasný, že čas vše vyléčí, jen mi bolí duše za to hezké co bylo a hlavně syna. Nesudte mě prosím, jen si nevím rady - protože i přes zradu jsem ho milovat nepřestala, vztek a histerie pominuli za 14 dní a teď mi zbyly oči pro pláč. Svátky jsou na krku a já jsem zralá na kůlku mezi oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15956
10.12.17 07:35

@Jasminhiel Je to hnus, ale vinu nesou oba, tvuj manzel je parchant, on rozbil rodinu a dal prednost nejake ku… pred vlastnim ditetem a manzelkou. Nakonec zjistis, ze vsechno spatne pro neco dobre, ted je ti hrozne, ale bude lip, chce to jen cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43073
10.12.17 08:03
@Verun83 píše:
Kdyby byl chlap spokojeny doma, tak by to nehledal asi jinde.

tohle plati u zenskych, chlap je schopen poridit si milenku k plne funkcnimu vztahu - je nastavejej od prrody k rozsevani.
tim nechci rict, ze by se mu to melo tolerovat, nebo ho chudacka omlouvat. Jen neprisypavat sul do ran zakladatelky.

Maloktera zena je idealni, zejmena ma-li deti a starosti o domacnost, ale proc by jeste mela mit nad sebou Damokluv mec toho, ze jakmile prestane byt soucasne hyperatraktivni a plne pecujici o chlapa tak ten ma pravo odejit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43073
10.12.17 08:05

Ja teda taky nechapu milenky, ze nemaji sebeuctu a ze jdou do vztahu s chlapem, u ktereho je jasne, ze klidne zenskou opusti, jakmile se nabidne lepsi?

Nicmene, co je jeste smutne pro tu opustenou, oni se leckdy v tom druhem vztahu chovaji daleko lepe, nez v prvnim. Take jsou starsi a casto ten druhy pokus vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
10.12.17 08:07
@Pudloslava píše:
tohle plati u zenskych, chlap je schopen poridit si milenku k plne funkcnimu vztahu - je nastavejej od prrody k rozsevani.
tim nechci rict, ze by se mu to melo tolerovat, nebo ho chudacka omlouvat. Jen neprisypavat sul do ran zakladatelky.Maloktera zena je idealni, zejmena ma-li deti a starosti o domacnost, ale proc by jeste mela mit nad sebou Damokluv mec toho, ze jakmile prestane byt soucasne hyperatraktivni a plne pecujici o chlapa tak ten ma pravo odejit?

Proc vytrhujes jednu vetu z celeho prispevku? Psala jsem hned v druhe vete, ze jsou taci, kteri jsou opak…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky